• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatlı Tarifi 3 Renkli Yalancı Tavuk Göğsü Tatlısı -Ülker sponsorluğunda

aslında saglıklısı hemen kahvaltı yapmamakmıs:KK76:
Allah'ın kim dedi bunu? :KK57:
Kahvaltının önemini, gün içerisinde nasıl enerji yüklediğini ve hormonları olumlu yönde etkiledigine dair yazı yazsam makale olur.
Sadece şunu diyeyim önemini sen anla "Kahvaltıyı çal da ye, öğlen bulursan ye, akşam bedava verseler yeme"

Allah'ın kim dedi bunu? :KK57:
Kahvaltının önemini, gün içerisinde nasıl enerji yüklediğini ve hormonları olumlu yönde etkiledigine dair yazı yazsam makale olur.
Sadece şunu diyeyim önemini sen anla "Kahvaltıyı çal da ye, öğlen bulursan ye, akşam bedava verseler yeme"
yok yarım saat bir saat beklemek vucut acısından daha saglıklıymıs hemde 2-3 yerde okumustum bunu ben daha uzun bekliyorum cunku yiyemiyorum istifra etme hissi oluyor oyuzden daha uzun bekliyorum:KK45: eger zorlar yersem bir dilim ekmek zor yerim ama zaman gecince cok iyi kahvaltı yaparım vucut hazır olmuyor benim hemen pek nazlı:halay:

yok yarım saat bir saat beklemek vucut acısından daha saglıklıymıs hemde 2-3 yerde okumustum bunu ben daha uzun bekliyorum cunku yiyemiyorum istifra etme hissi oluyor oyuzden daha uzun bekliyorum:KK45: eger zorlar yersem bir dilim ekmek zor yerim ama zaman gecince cok iyi kahvaltı yaparım vucut hazır olmuyor benim hemen pek nazlı:halay:
Tabi ki kahvaltı kalkar kalkmaz yapılmaz.
Sağlıktan girdik madem bende devam edeyim. Normal uyku saati gece 12 en geç , ve kalkma saatide 7 baz alınır. Yani 7 saatlik uyku yetişkin için yeterli. Kahvaltı saatide 8.30-9 idealdir. Ve bu tam kahvaltı vakiltleridir ;)

Tabi ki kahvaltı kalkar kalkmaz yapılmaz.
Sağlıktan girdik madem bende devam edeyim. Normal uyku saati gece 12 en geç , ve kalkma saatide 7 baz alınır. Yani 7 saatlik uyku yetişkin için yeterli. Kahvaltı saatide 8.30-9 idealdir. Ve bu tam kahvaltı vakiltleridir :KK66:
benim uyku sorunumda var maalesef ben tumden yenilenmeliyim:KK45:

Çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık. Başarılar dilerim :)

Back