- 2 Aralık 2015
- 31.935
- 106.277
- 598
Sabah kalkınca benim kendime gelmem de uzun sürüyor,kahvaltı yapmayı bile canım istemiyor.ben gunduz uyanınca kendime gelmem uzun suruyorsanki sarj ediyorum kendimi aksama fulleniyorum
yoksa tembel degilim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kalkınca benim kendime gelmem de uzun sürüyor,kahvaltı yapmayı bile canım istemiyor.ben gunduz uyanınca kendime gelmem uzun suruyorsanki sarj ediyorum kendimi aksama fulleniyorum
yoksa tembel degilim
![]()
aslında saglıklısı hemen kahvaltı yapmamakmısSabah kalkınca benim kendime gelmem de uzun sürüyor,kahvaltı yapmayı bile canım istemiyor.
ben 2-3 saat sonra yaparım genelde
Sen de çok geç yapıyormuşsunben 2-3 saat sonra yaparım geneldeniye kızdı bakiiim
Allah'ın kim dedi bunu?aslında saglıklısı hemen kahvaltı yapmamakmıs![]()
İnanma sen deynebim
yok yarım saat bir saat beklemek vucut acısından daha saglıklıymıs hemde 2-3 yerde okumustum bunu ben daha uzun bekliyorum cunku yiyemiyorum istifra etme hissi oluyor oyuzden daha uzun bekliyorumAllah'ın kim dedi bunu?
Kahvaltının önemini, gün içerisinde nasıl enerji yüklediğini ve hormonları olumlu yönde etkiledigine dair yazı yazsam makale olur.
Sadece şunu diyeyim önemini sen anla "Kahvaltıyı çal da ye, öğlen bulursan ye, akşam bedava verseler yeme"
tesekkur ederimmEllerine sağlık şahane görünüyor çok güzel olmuş :)
tesekkur ederimAa yeni tarif gelmiş
Hemde on numara gelmiş bayıldım ellerine sağlık![]()
Tabi ki kahvaltı kalkar kalkmaz yapılmaz.yok yarım saat bir saat beklemek vucut acısından daha saglıklıymıs hemde 2-3 yerde okumustum bunu ben daha uzun bekliyorum cunku yiyemiyorum istifra etme hissi oluyor oyuzden daha uzun bekliyorumeger zorlar yersem bir dilim ekmek zor yerim ama zaman gecince cok iyi kahvaltı yaparım vucut hazır olmuyor benim hemen pek nazlı
![]()
Gayet iddialı duruyortesekkur ederimbu sefer yarısmada iddialı degilim
![]()
benim uyku sorunumda var maalesef ben tumden yenilenmeliyimTabi ki kahvaltı kalkar kalkmaz yapılmaz.
Sağlıktan girdik madem bende devam edeyim. Normal uyku saati gece 12 en geç , ve kalkma saatide 7 baz alınır. Yani 7 saatlik uyku yetişkin için yeterli. Kahvaltı saatide 8.30-9 idealdir. Ve bu tam kahvaltı vakiltleridir![]()
Sana devrim şart, yatmadan saat 10 gibi süt ve meyve yebenim uyku sorunumda var maalesef ben tumden yenilenmeliyim![]()
sut uyku getirir dimi bunu deniyim ben alıskanlık haline getirmem lazımSana devrim şart, yatmadan saat 10 gibi süt ve meyve ye![]()
Aynensut uyku getirir dimi bunu deniyim ben alıskanlık haline getirmem lazım