3 martta berk'ime oğluma kavuşuyorum

emoxsx32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
209
0
doktora gittik günüm doldu ama oğlumun gelmeye pek niyeti yok dönmemiş doktor pazartesi günü sezeryanla alalım dedi günler geçmek bilmiyor oğluma kavuşmak için sabırsızlanıyorum çok heycanlıyım kızlar hepinize dua ediyorum allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşaallah......:nazar:

ayyy cok sevındım benımde kısmetse 10 mart evt gunler hıc gecmek bılmıyoooo bende nerdeyse dakkaları sayıcammmmmm ALLAH hepımıze yardım etsınnn dualarımız butun hamıslerle

ay ne güzelll bebişini görcen resim koy tamammı bayılıyorum yeni doğanlara..allah yardımcın olsn..hepimizin...ben şafak sayıyorum msnde öle yazıyo her gören gülüyo :p ..şafak15 simdi.

ay ne güzelll bebişini görcen resim koy tamammı bayılıyorum yeni doğanlara..allah yardımcın olsn..hepimizin...ben şafak sayıyorum msnde öle yazıyo her gören gülüyo :p ..şafak15 simdi.

evet canım görmek için sabırsızlanıyorum resmen dakikaları sayıyorum hemen koyarım resmini canım hepoimize allah kıolay doğumlar nasip etsin.....

allah yardimcin olsun insallah sancilarin o zaman gelir belki de sezaryene gerek kalmaz ama ne yapalim hayirlisi olsun da saglikla bebegine kavusursun insallah

canım normalde gelmesi gereken vakit ne zamandı ne kadar gecikti bebeişin allah hayırlısıyla kavuşmak nasip etsin

allah yardimcin olsun kardes. bi bakmissin 3 mart gelmis bi bakmissin oglun kucaginda insallah.
dualarim mart anneleriyle...

X