Rüya Yorumları 3 kişi hemen hemen aynı rüyayı görmüşüz..

szq

~szq..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2010
265
1
şuan kendimi çok garip hissettim, biraz da korktum sanırım ay ne oluyor ya? dedim. neyse olayı kısaca özetleyeyim inşallah rüyamı yorumluyacak birisi vardır, yoksa meraktan ölebilirim.

bu öğlen telefonum çaldı baktım en küçük dayım arıyor nasılsın dedi iyiyim sağol sen dedim, iyiyim bende dedi seni rüyamda gördüm bir arayayım dedi. hadi ya nasıl gördün derken birden hatırladım ayyy bende seni gördüm ya sen şimdi diyince hatırladım bak dedim. nasıl gördün ki dedi, ya bayram işte oturuyoruz küçük kuzenim sen ben varız dedim. küçük kuzenim sana szq ablam evlenicek erkek arkadaşı var (bahsettiği kişi benim normal arkadaşım bu arada) diyor, sende bana bakıp gülümseyerek soruyorsun var mı böyle bir şey diye bende utanıyorum yok ya felan diyorum ama gülümsüyorum böyle dedim.. dayım şaşırdı hımm dedi bende seni tatlın yeniliyordu öyle gördüm, böyle bir kalabalık ortamdayız 50-60 kişi var, tatlını yiyoruz ufak nişan kıvamında bir tatlı ama dedi. bu ara kaynanan gelip büyükannene bir şeyler söylüyor bende gidip onunla kavga ediyorum dedi. ben güldüm tabi şaşırdım da aslında ay yok ya felan dedim, ki gerçekten de hayatımda birisi yok. fakat bir arkadaşım var, biraz bana karşı ilgili ama nasıl desem olmaz. olabilitesi yok çok farklı bakış açılarımız neresinden düşünürsem düşüneyim olmaz yani sevgili değiliz ama görüşüp oturup bir şeyler içiyoruz ve ben hani çok aşık olupta onu sürekli düşünüpte etkisinde kalıp bu rüyayı görmedim bundan eminim.. üstelik ben hiç evliliğide düşünmüyorum, yapamıcağım düşüncesindeyim. evlilikten daha önemli sorunlarım var şuan için ailemizde hastamız var vs vs. neyse fazla uzattım. az önce telefonum çaldı arayan bu arkadaşım, şaşırdım açtım hemen naber nasılsın felan derken ya sana bir şey dicem ama yanlış anlama dedi. yok olur mu neden anlayayım dedim aslında bende tam ona ay seni rüyamda gördüm dicektim, o bana direk seni rüyamda gördüm dedi. o an elim ayağım tutmadı sanki nasıl ya, nasıl olur felan derken şaşkınlıkla bebeğimiz oluyordu dedi? yok artık dedim güldüm vallahi dedi ikiz hatta yaptı. ben afalladım tabi ay bende seni gördüm, üstelik dayımda sanırım bunu gördü dedim. anlattım gördüklerimi oda şaşırdı, sonra kapadık. ve ben şuan çok merak ediyorum üçümüzde tamamen birbirimizden alakasızız ve aynı gece hemen hemen aynı rüyaları görüyoruz evlilik, nişan, bebek vs. yorumlarınızı bekliyorum lütfen.. çok merak ettim inanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…