• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3.KEZ BURUN ESTETİĞİ

Geçen yıl benim de öyleydi.Hatta ucu sünger gibi oluyordu bazen.Sabahları aynada kendimi tanıyamıyordum.Revizyon ilk ameliyat gibi olur sanmıştım ama asla aynı değil .Şişlik nasılsa bir şekilde geçecek.Çöküntü,şekil bozukluğu yoksa kafanıza takmayın derim.
Ya burnum güzelde şiş değilken sadece memnunum ama gel gör ki bu şişlik geçmiyor dediğim gibi nasıl geçicek 9 ay oldu hala şişlikleri aynı yani bilmiyorum ben de bekleme taraftarıyım elbette ama bu şekilde olucaksa da tekrar olmayı düşünüyorum zaten ameliyatı şeklini sevmediğim için olmuştum eğer böyle kalıcaksa neden oldum ki burnum kalın dereli hadi bu yüzden 3 4 ay daha beklicem belki etkisini geç gösterir vs diye ama daha sonrasında bir doktora gitmeyi konuşmayı düşünüyorum açıkçası

Geçen yıl benim de öyleydi.Hatta ucu sünger gibi oluyordu bazen.Sabahları aynada kendimi tanıyamıyordum.Revizyon ilk ameliyat gibi olur sanmıştım ama asla aynı değil .Şişlik nasılsa bir şekilde geçecek.Çöküntü,şekil bozukluğu yoksa kafanıza takmayın derim.
Şiş değilken kendimi çok beğeniyorum diyorum harbi yapmış doktor güzel falan ama yani şişlikleri görünce de kafayı yiyorum ilk buluşmam olmuştu mesela fotoğraflardaki halim genelde şiş değilkenki haliydi burnumun oynama falan yapmadım ama buluşucağımız günde inadına şişiceği tuttu bir şey de diyemedim çocuğa söyledim bazen şişiyor diye iki farklı kişi gibi duruyorsunuz gerçekten dedi söylemesen başka biri geldi sanırdım falan dedi lghboıthroıgg offff ne zor iş bu burun ameliyatı ya yaptırıyoruz yine memnun olamıyoruz fıjflıhbırtjbhrıhjrıpbe

Şiş değilken kendimi çok beğeniyorum diyorum harbi yapmış doktor güzel falan ama yani şişlikleri görünce de kafayı yiyorum ilk buluşmam olmuştu mesela fotoğraflardaki halim genelde şiş değilkenki haliydi burnumun oynama falan yapmadım ama buluşucağımız günde inadına şişiceği tuttu bir şey de diyemedim çocuğa söyledim bazen şişiyor diye iki farklı kişi gibi duruyorsunuz gerçekten dedi söylemesen başka biri geldi sanırdım falan dedi lghboıthroıgg offff ne zor iş bu burun ameliyatı ya yaptırıyoruz yine memnun olamıyoruz fıjflıhbırtjbhrıhjrıpbe
Bence tamamen iyileştiğinizde seveceksiniz.İyileşme sürecinin bir parçası yaşadıklarınız. Sorununuz şişlik olsun gelir geçer.Benim çukurlar var ve asla dolacak şeyler değil.
Doktorunuzun tavırlarıyla ilgili okuduklarından dolayı ön yargılıyım ama bu işte en iyilerden olduğunu biliyorum. Daha iyisini yapan çıkmayacak.Keyfini çıkarın.

Bence tamamen iyileştiğinizde seveceksiniz.İyileşme sürecinin bir parçası yaşadıklarınız. Sorununuz şişlik olsun gelir geçer.Benim çukurlar var ve asla dolacak şeyler değil.
Doktorunuzun tavırlarıyla ilgili okuduklarından dolayı ön yargılıyım ama bu işte en iyilerden olduğunu biliyorum. Daha iyisini yapan çıkmayacak.Keyfini çıkarın.
Çok tatlısınız yorumunuz iyi bir şekilde etkiledi beni evet iyi doktorların egosu maalesef hep böyle paramızla rezil oluyoruz ama katlanıyoruz umarım dediğiniz gibi iyileşme süreci tamamlanınca gerçekten olmasını istediğim haline döner ve tekrar uğraşmam açıkçası tekrardan o süreci yaşamakta korkutuyor ama güzel olucaksa yaparım kafasındaydım umarım iyileşince dediğiniz gibi olur tamamen.. size de çok geçmiş olsun çukurlarınız için çok üzüldüm umarım iyi bir doktor bulup tedavi olabilirsiniz tekrardan çok geçmiş olsun iyi bir doktor seçimi gerçekten çok önemli…..

selam kızlaar yaklaşık 3 sene önce burnumu emre ilhan adlı bi doktora yaptırmıştım suadiyede binası çok meşhur diye iyidir diye düşünmüştüm çok iyi yaptığı burunlar da vardı diye güvenmiştim ama 1 sene sonra burnum düştü baya bi öncesinde demişti kalın derili burnun ikinci ameliyatla istediğin gibi olur diye neyse bu yaz temmuz ayında gittim ve ikinci ameliyatı oldum revizyon olarak dedi işte tamam anladım böyle yapıcaz falan dedi gittik ameliyatı oldum acı ağrı çok olmadı o konuda hakkını yıyemem evet ama burnum hala sürekli şişiyor ve istediğim gibi olmadı açıkçası şişlikler asla geçmiyor bu yüzden mutlu değilim tekrar olmak istiyorum bu doktora bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum artık şöhretteki insanları instagram influencerlarını vs tarzı insanların burnunu yapıyo genelde evet iyi bir doktor ama tavırları yoruyor sizinle ilgilenmiyor dalga geçiyor yüzüne göre çok iyi orantısı vs diye ama ayda nerdeyse 15 20 gün şişiyor olalı 9 10 ay oldu oysa ki artık oturması gerekirken.. bana şişmesi bu kadar neden olur dediğimde ben anlamam ben cerrahım yaparım sadece şiştiğinde dışarı çıkmazsın dedi nolur bana güzel bir burun doktoru önerin ya da şişliklere bir çözüm yolu söyleyin.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
Aaa nasıl çok kalp kırıcı cevap vermiş peki şuan nasılsınız

Ya burnum güzelde şiş değilken sadece memnunum ama gel gör ki bu şişlik geçmiyor dediğim gibi nasıl geçicek 9 ay oldu hala şişlikleri aynı yani bilmiyorum ben de bekleme taraftarıyım elbette ama bu şekilde olucaksa da tekrar olmayı düşünüyorum zaten ameliyatı şeklini sevmediğim için olmuştum eğer böyle kalıcaksa neden oldum ki burnum kalın dereli hadi bu yüzden 3 4 ay daha beklicem belki etkisini geç gösterir vs diye ama daha sonrasında bir doktora gitmeyi konuşmayı düşünüyorum açıkçası
2 kez ameliyat geçirmişsiniz sizin için 9 10 ay kısa bir süre ,oturmuştur demeyin bence şişliğiniz hem tekrar ameliyatların sonucu hem de derinizin kalınlığıyla ilgili ben 2 sene beklemenizi öneririm beklerken de gün saymayın, bırakın akışına, hayatınıza bakın kafanızı meşgul edin , yoksa size götürüsü çok olur stres yapmayın herşeyin çözümü var hayatta sadece ne istediğinizi bilin ve bu son düşüncesiyle hareket edin , burnun geri dönülmez bir organ olduğunu düşünüyorum sekil verdikçe eski işlevini ve görünüşünü kaybediyor mümkün olduğunca tahribatı az olsun

Ben de bir devlet hastanesinde ünlü olan bir doktora ameliyat oldum. Aynı zamanda yakın bir tanıdığımızın akrabası kendisi. Çok doğal duran ameliyatları vardı. Benim de burnum çok tepeden köprülüydü ve kalın deriliydi (Bana kalın derili veya ince derili demedi. Ameliyatta belli olur dedi. Ve ameliyattan sonra dedi ki kemik yapına göre derin kalındı dedi) Hafif kavisi olan bir burun istedim. Ucu domuz burnu gibi olmasın doğal dursun dedim... Sonuç... Karşıdan bakınca yamuk duran, ortası aşağıya doğru uzun (ki önceden bile böyle değildi, karşıdan bakınca burnum büyük ve uzun durmazdı), ucu şiş duran iğrenç bir burun oldu. Kaldı ki eskisi gibi iyi de nefes alamıyorum. Saçma sapan bir sonuç yani. Pişman olmadım değil. Sadece köprü gitti. Burnumun tepedeki büyüklüğü ucuna kaydı. Şiş, ödemli masaj yap diyip duruyor da alakası yok. 4 ay oldu bence hiçbir değişiklik yok burnumda.
Revizyon konusunda da en az bir 2-3 yıl düşünmüyorum. İyice araştırıp iyi bir doktora olurum ileride ama asla yakın zamanda benzer şeyleri yaşamak istemiyorum. Geçtim üçüncüyü... Bence bir akışına bırakın. İlgilenmeyin yani. Görmezden gelin. Ben öyle yapıyorum yamuk burnuma bakarken...🥺

Back