- 27 Ağustos 2022
- 16
- 10
- 24
selam kızlaar yaklaşık 3 sene önce burnumu emre ilhan adlı bi doktora yaptırmıştım suadiyede binası çok meşhur diye iyidir diye düşünmüştüm çok iyi yaptığı burunlar da vardı diye güvenmiştim ama 1 sene sonra burnum düştü baya bi öncesinde demişti kalın derili burnun ikinci ameliyatla istediğin gibi olur diye neyse bu yaz temmuz ayında gittim ve ikinci ameliyatı oldum revizyon olarak dedi işte tamam anladım böyle yapıcaz falan dedi gittik ameliyatı oldum acı ağrı çok olmadı o konuda hakkını yıyemem evet ama burnum hala sürekli şişiyor ve istediğim gibi olmadı açıkçası şişlikler asla geçmiyor bu yüzden mutlu değilim tekrar olmak istiyorum bu doktora bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum artık şöhretteki insanları instagram influencerlarını vs tarzı insanların burnunu yapıyo genelde evet iyi bir doktor ama tavırları yoruyor sizinle ilgilenmiyor dalga geçiyor yüzüne göre çok iyi orantısı vs diye ama ayda nerdeyse 15 20 gün şişiyor olalı 9 10 ay oldu oysa ki artık oturması gerekirken.. bana şişmesi bu kadar neden olur dediğimde ben anlamam ben cerrahım yaparım sadece şiştiğinde dışarı çıkmazsın dedi nolur bana güzel bir burun doktoru önerin ya da şişliklere bir çözüm yolu söyleyin.. yardımcı olursanız çok sevinirim..
Son düzenleme: