Akil insanlara güvendik ne görelim köstebegi zenneden hallice yapmışlar, bir bu köstebek bir de KOFN klibindeki zenne üstüne tanımam.Deliyi kazığa bağlamışlar tipa bulursanız getirin yoksa buraya zıçar dururum köy bok kokusundan gecilmez demiş.
Akil, zenne, köstebek
Cimcime tezekten yaptığı püskülleri kafasına takmışKöye inen ayıya minder verip misafir eden muhtar gelen gazecilere su tabancasıyla boya püskürttü.
Püskül, tezek, cimcime
Şunu paylasmasam olmazdiKocamla mum ışığında osurmaktan mutluluk duyuyoruz
Trene binen ördek çoraplarıyla karşısında oturan yeşil başlı ördeği etkilediCimcime tezekten yaptığı püskülleri kafasına takmış
Tren ördek çorap
Gara yanaşan trene binen çoraplı ördekleri halk yoğun ilgiyle izledi, detaylar haberimizde.Cimcime tezekten yaptığı püskülleri kafasına takmış
Tren ördek çorap
Bir sahte kolye için çakallar ve domuzlar yarışma yapmıştıTrene binen ördek çoraplarıyla karşısında oturan yeşil başlı ördeği etkiledi
Çakal, kolye, domuz
Çakallar yemesin diye domuza çan takalım ses yapsın dedim, gitmiş gümüş kolye almış kafasız.Trene binen ördek çoraplarıyla karşısında oturan yeşil başlı ördeği etkiledi
Çakal, kolye, domuz
Farenin burnuna merdiven dayayan karıncaların inip çıkarken haberleşmelerini izlerken uyuya kalmışım yol kenarında.Bir sahte kolye için çakallar ve domuzlar yarışma yapmıştı
Fare merdiven burun
Bir sahte kolye için çakallar ve domuzlar yarışma yapmıştı
Fare merdiven burun
Aşık fare merdivenden yuvarlanıp burnunu kırınca inadindan sevgilisine aldığı köfteyi de kendi yediÇakallar yemesin diye domuza çan takalım ses yapsın dedim, gitmiş gümüş kolye almış kafasız.
İnat, aşık, köfte
Köftelere inat patatese aşığımÇakallar yemesin diye domuza çan takalım ses yapsın dedim, gitmiş gümüş kolye almış kafasız.
İnat, aşık, köfte
Hor görülen köfte inat etmiş de aşık usandırmışÇakallar yemesin diye domuza çan takalım ses yapsın dedim, gitmiş gümüş kolye almış kafasız.
İnat, aşık, köfte
Çölde uzay mekiği serabı gören kutup ayısına bebek bezi bağladılar.Aşık fare merdivenden yuvarlanıp burnunu kırınca inadindan sevgilisine aldığı köfteyi de kendi yedi
Bebek bezi, çöl, uzay mekiği
Çölde bir uzay mekigiyle uçacaktim ki, elimde bebek beziyle uyandımAşık fare merdivenden yuvarlanıp burnunu kırınca inadindan sevgilisine aldığı köfteyi de kendi yedi
Bebek bezi, çöl, uzay mekiği
Lahana kadar kıçına don bulamayan adam gece gece evini ateşe vermiş.Köftelere inat patatese aşığım
Lahana don gece
Kıııız dün gece rüyamda lahanadan don yapmıştık ya.Köftelere inat patatese aşığım
Lahana don gece
Yağma dolu yağma perdem yırtık, kirpiğim kıvrık, kıçım kırık.Kıııız dün gece rüyamda lahanadan don yapmıştık ya.
Dolu, kıvrık, perde
Kıvrık bir hareketle perdeyi doludan kurtardımKıııız dün gece rüyamda lahanadan don yapmıştık ya.
Dolu, kıvrık, perde
Hocanın üfürüğü koca bir yalanmış meğerse benim halim yamanmış lililililiKıvrık bir hareketle perdeyi doludan kurtardım
Hoca koca yalan
Karısını iğfal eden sahte hocaya hesap sormaya giden koca da aynı tuzağa düşünce gururuna yediremeyip yalan söyledi.Kıvrık bir hareketle perdeyi doludan kurtardım
Hoca koca yalan
Taraklı ayaklarıyla telefonuna uzanan Şeyma kuşbaşı o an gelen ilhamla:Karısını iğfal eden sahte hocaya hesap sormaya giden koca da aynı tuzağa düşünce gururuna yediremeyip yalan söyledi.
Telefon, pizza, tarak