- 30 Ocak 2017
- 12.758
- 194.210
Komutan Logar Cekuya kajularla bilezik yapmışAfrodizyak etkili parfümüm, güzel diksiyonum ve mavi dikişli gömleğimle etkileyemeyeceğim insan yok
kaju, komutan Logar, bilezik
Siren, kısır, sandalye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komutan Logar Cekuya kajularla bilezik yapmışAfrodizyak etkili parfümüm, güzel diksiyonum ve mavi dikişli gömleğimle etkileyemeyeceğim insan yok
kaju, komutan Logar, bilezik
Sirenler deli gibi çalmaya başladığında sandalyemde döne döne kısır yiyordum.Komutan Logar Cekuya kajularla bilezik yapmış
Siren, kısır, sandalye
Saçlarımı ıspanak yesılı eslıgınde rofle yaparken uzayda akıntıya kapıldımSirenler deli gibi çalmaya başladığında sandalyemde döne döne kısır yiyordum.
röfle, ıspanak, uzay
Saçlarımı ıspanak yesılı eslıgınde rofle yaparken uzayda akıntıya kapıldım
Orangutan, paraguay, içli köfte
Sarı saclarım maviliklere karısırken grı elbisem ucusuyorduYitik ruhların kayboluşu.
Sarı , Gri , Mavi .
Güneşten kavrulmuş topraklarda yanıyorum alev alevBuhranlardayım bugünlerde dilsiz anlatıyorum felfecir cümlelerimi
güneş toprak alev
Palyaço gibi sürerken sınırlarımı çizerek trafikten çıktımKapitalizm in dayattığı bu dünyada kuymak yemek için bile arkadaşımdan borç aldım.
Sınır,trafik,palyaço
Palyaço gibi sürerken sınırlarımı çizerek trafikten çıktım
Sır, hırsız, led
Uzayda tango hayali kurarken tangamin kopmasıyla kendime geldim
Çiğ köfte, televizyon,misir
Abajur ışığında oturan prenses kebaptan aldığı tadı suşide bulamayınca gözyaşlarına boğulduGemide gördüğüm doktor papatya falı bakıyordu.
Prenses, abajur, kebab