- 30 Ocak 2017
- 12.758
- 194.210
Bekçinin tam ruj sürmelik fındık gibi dudaklari vardıHasta yatağımda fil gibi agirlasmis yatarken, rulet oynadım bir taraftan
Ruj fındık bekçi
Sim, petek, hintli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekçinin tam ruj sürmelik fındık gibi dudaklari vardıHasta yatağımda fil gibi agirlasmis yatarken, rulet oynadım bir taraftan
Ruj fındık bekçi
Hintli kadın petek petek olmuş yüz cukurlarina sim dökmüştüBekçinin tam ruj sürmelik fındık gibi dudaklari vardı
Sim, petek, hintli
Evimde süslü süslü oturup zurna dürümümü yerken saksağan camıma tıklıyordu.Ailem artık kabak tadı veren bazı huylarından vazgeçerse zil takıp oynayacağım.
Süslü, saksağan, zurna
Ayağını mekana atınca arabaya atlayıp uzaklaştımOjeli tırnaklarla hamsi temizlerken aklımla yüksek lisans yapmak geldi.
ayak, mekan, araba
Çıplak basketbol oynayan kadını kamyonla götürdülerMatematik sorunlarını çözerken evdeki civcivin helikopter sessiyle irkildi.
çıplak, kamyon, basketbol
Kamelyaya oturmuş tam kremalı mantarlı makarnami yerken WC ye gitmek zorunda olduğumu farkettimOyuncağa saldıran Ayı yi levye ile korudum..gorseniz ayı ne kaçıyordu
Kamelya mantar wc
Bunu yazdın mı diye bakmaya geldim biliyor musun yazacaktım oraya bizim oyuna iyi gider diyeHavuzda havalı bir atlayış yapmaya çalışırken ayağım ananaslı havluma takılınca tepetaklak düştüm.
Çakmak, külot, dezenfektan
Benim işsizlik seviyesiBunu yazdın mı diye bakmaya geldim biliyor musun yazacaktım oraya bizim oyuna iyi gider diye
Dezenfektan sürdüğü külotu çakmakla yakıp giydi
Jartiyer, elma kurdu, karbondioksit
(Paratoner nedir, enter)Çekmecenin derinliklerinden çıkardığım jartiyerimin üzerinde elma kurdu görünce korkudan nefes almayı unutup karbondioksit zehirlenmesi yaşadım.
Kızılcık Şerbeti, süslü, paratoner
Afrodizyak etkili parfümüm, güzel diksiyonum ve mavi dikişli gömleğimle etkileyemeyeceğim insan yok(Paratoner nedir, enter)
Süslü terliklerimle kızılcık şerbeti içerken gaz felaketine engel olması için paratoner taktırdım
Dikiş, diksiyon, afrodizyak