- 18 Aralık 2018
- 2.400
- 8.424
Sinirle hamur açarken denize düştümKürek kafalı görümcemin saçlarını tarayıp şapka taktım :)
Hamur sinir deniz
yağmurun altında eltime kafa attıktan sonra başını yastıktan kaldıramadıSinirle hamur açarken denize düştüm
Kafa yağmur yastık
Salıncakta yastıkla yatarken çizmelerim çıkmıştıÜşüdüğümde yumruklarımı sıkarken battaniyeye sarıldım ve yaz mevsimine olan sevgimi bir kez daha anladım.
Salıncak yastık çizme :)
Yeleklerimizi giyip gunbatiminda kahkaha attıkSalıncakta yastıkla yatarken çizmelerim çıkmıştı
Günbatımı yelek kahkaha
Ağzımda sakiz vitesi sona alınca viledayla sörf yaptımYeleklerimizi giyip gunbatiminda kahkaha attık
Sakız vites vileda
Yaptığım kek çukur gibi oldu kumanda koydum ortasınaAğzımda sakiz vitesi sona alınca viledayla sörf yaptım
Kek, çukur, kumanda
Kaynanam füze gibi diliyle paspasin üstünde oturup ortamlara neşe saçtıYaptığım kek çukur gibi oldu kumanda koydum ortasına
Dil füze paspas
Kocaman koltukta nokta gibi kalacaktim saçlarımda kabarmasaydiKaynanam füze gibi diliyle paspasin üstünde oturup ortamlara neşe saçtı
Nokta, koltuk, saç
Kocaman koltukta nokta gibi kalacaktim saçlarımda kabarmasaydi
Şişe perde klozet
Bu gözler valizini toplayıp faytonla gidişini görmeseydi (Ah beeBir şişe çamaşır suyuyla klozeti temizlerken perdelere de sıçratmışım.
Göz, Fayton, Valiz
Bu gözler valizini toplayıp faytonla gidişini görmeseydi (Ah bee)
Yalan, saksafon, kova
Saçlarımı düzleştirip zeminlerine süpürge ettigimin adamları bana bir pirlanta almadisaksafonla söylediğin yalanlara kova kova su yetmez
Zemin, Pırlanta, Saç düzleştiricisi
Saçlarımı düzleştirip zeminlerine süpürge ettigimin adamları bana bir pirlanta almadi
Tuğla, aminoasit, kaş
Eski kocası biber dolması çalarken yakalanıp haberlere çıkmış.Kaş saç tırnak gibi yapılarda bulunan aminoasitler adeta binanın tuğlasıdır
Haber, biber dolması, eski koca
Eski kocam biber dolmasi yerken haberlere çıktıKaş saç tırnak gibi yapılarda bulunan aminoasitler adeta binanın tuğlasıdır
Haber, biber dolması, eski koca
Ponponlari sallarken iliklerime kadar kurudumEski kocası biber dolması çalarken yakalanıp haberlere çıkmış.
Kuru, ponpon, ilik.
Çatı darlığının yaygın olduğu kuşaktan kadınlar erik yesinlerPonponlari sallarken iliklerime kadar kurudum
Erik kuşak çatı
Denize kar yağıyor sandim tozmusÇatı darlığı olan kuşaktan kadınlar erik yesinler
Toz, deniz, kar