- 23 Aralık 2012
- 7.211
- 47.883
KelimeeeeSevgilimle taş ocağında kısır yeme ayağına fanfinifinfon yaparken fil hortumunu görünce, olmayan kısır boğazıma kaçtı... ( +18)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KelimeeeeSevgilimle taş ocağında kısır yeme ayağına fanfinifinfon yaparken fil hortumunu görünce, olmayan kısır boğazıma kaçtı... ( +18)
Engin / bardak / tülKelimeeee
Son kelime çamaşır olan g-string mi bir görmezden gelme biçimi olarak gosting mi?Dilan Polatin eşi Engin bardakta kara para aklarken tülü açık unuttuğu için yakalandı.
Tablet deterjan,cetvel,gsting
Yanlış yazmışım g-string elbetteSon kelime çamaşır olan g-string mi bir görmezden gelme biçimi olarak gosting mi?
Gerçi o ghosting diye yazılıyordu, o olamaz, g-string olmalı.
Komşumuz, tablet deterjanla yıkadığı g-stringi çekince cetvelle boyunu ölçtüDilan Polatin eşi Engin bardakta kara para aklarken tülü açık unuttuğu için yakalandı.
Tablet deterjan,cetvel,gsting
3 KelimeeeKomşumuz, tablet deterjanla yıkadığı g-stringi çekince cetvelle boyunu ölçtü
Komşuluk bitti biteli tablet deterjanımız bitse komşudan isteyemiyoruz.Komşumuz, tablet deterjanla yıkadığı g-stringi çekince cetvelle boyunu ölçtü
Kahveyi yaktım fırında geleceğimi görmek için artık çok geç dedi falcı banaKomşuluk bitti biteli tablet deterjanımız bitse komşudan isteyemiyoruz.
Fal,gelecek,kahve
Çeyrek altın almaya gittin adam saate baktı sen bu saate anca begonya alırsın diyip elime verdiKırık parmağımla gölde yüzen ördek yavrularına cebimdeki kedi bisküvilerini attım
Çeyrek altın saat begonya
Kahve makinasının fişini prizden çekerken, hamile komşuma canı çektiği için sevabına yaptığım salatalık turşusu kavanozu, elimin çarpmasıyla tuzla buz oldu.Bu fırtınalı havada flörtümle ilk buluşmamız için mantıda sözleştik, buluşmaya giderken uğradığım çiçekçiden ilk gözüme çarpan kırmızı gelinciklerden aldım
Sevap, priz, salata turşusu
Ay nasıl unutmuş üstteki kişi demiştim bende unutmuşum. Mazeretim var 20 günlük bebişim var kesin ona bakarken unuttum3 Kelimeee
Erikleri közleyince parçalandılar, bizde bantlayıp tekrar birleştirdik.Yağmurlu bir günde susamlı poğaçalarımı yerken postacı yeni mektuplarımı getirdi
Erik, köz, bant