- 13 Aralık 2022
- 7.781
- 7.411
- 28
kadayıfı yedi cüce yetmedi ekmekle tuz istedi bide sinsiceMatmazel boş şişeyi alıp köşe yastığına yattı.
Kadayıf, ekmek, tuz
Kundak - nini -çikolata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kadayıfı yedi cüce yetmedi ekmekle tuz istedi bide sinsiceMatmazel boş şişeyi alıp köşe yastığına yattı.
Kadayıf, ekmek, tuz
Kundaktaki bebeğin uyumasını beklerken çikolata yeyip ninni söylüyordu.kadayıfı yedi cüce yetmedi ekmekle tuz istedi bide sinsice
Kundak - nini -çikolata
Antik çağ mağara adamları silah olarak brokoli kullanıyordu.Düdüklü tencere gibi bagiran kadin sezaryenle futbol topu misali bir oğlan doğurdu.
Brokoli / Mağara / Silah
Ampul patladı bornozla kaldım sokakta şişe aradımAntik çağ mağara adamları silah olarak brokoli kullanıyordu.
Şişe - bornoz - ampul
Nakliyeci inşaata beton yerine pirinç götürmüş.Ampul patladı bornozla kaldım sokakta şişe aradım
Pirinç-beton-nakliye
Yorganları gören güvercin uyuya kaldı denizdeki balıklar şaşa kaldıNakliyeci inşaata beton yerine pirinç götürmüş.
Yorgan - güvercin - deniz
Telsizle haberleşen pireler borcamin içinde partilediYorganları gören güvercin uyuya kaldı denizdeki balıklar şaşa kaldı
Pire-telsiz-borcam
Şiirlerle düğmeler karaciğerin içinde büyümüşTelsizle haberleşen pireler borcamin içinde partiledi
Şiir, karaciğer, düğme
Kamp yerinde ineğin kirpiklerine aşık oldumŞiirlerle düğmeler karaciğerin içinde büyümüş
Kamp-inek-kirpik
Fitili hoşafın içine attım kaynanamı badana yaparken boyadımKamp yerinde ineğin kirpiklerine aşık oldum
Fitil, badana, hoşaf
Kezban kömürlükte bir marka jartiyer bulup sattı ve parasıyla arkadaşlarına soğuk baklava ısmarladı.
Tarak, bidon, kabak
Ayşe bidonun üstüne oturup tarakla saçını taramaya başladı akşama kabak yemeği yapayım dedi.Kezban kömürlükte bir marka jartiyer bulup sattı ve parasıyla arkadaşlarına soğuk baklava ısmarladı.
Tarak, bidon, kabak
Dilan Polat sıçana bastı kocası buz dolabına saklandıAyşe bidonun üstüne oturup tarakla saçını taramaya başladı akşama kabak yemeği yapayım dedi.
Buzdolabı,sıçan,dilan polat