- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.831
- 30
Ceviri yapiyorum da sayenizde orada da sacmalamasam iyi kafam bi laptopta bi teldeçalışan var mı aranızda bu saatte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceviri yapiyorum da sayenizde orada da sacmalamasam iyi kafam bi laptopta bi teldeçalışan var mı aranızda bu saatte
Herkes herkesi merak ediyorSemra niye uyumadin sen
Asil bir insan imgelerden elde ettiği yetileriyle düşüncelerini mantığa yatırır ve yoluna öğle devam eder ..Coşkuyla saç diplerine doğru koşan bitler sirke taraginin gazabına uğradı.
Yeti, asil, imge
Oyun illet gibi bırakamıyorumSemra niye uyumadin sen
Sabah devam etse olmaz mıAsil bir insan imgelerden elde ettiği yetileriyle düşüncelerini mantığa yatırır ve yoluna öğle devam eder ..
Konfeti , Çığlık , Karakol
Cok mantıklı cümleler kuruyorsun bi terslik varaynada detaylı bakınca eteğin pileli olmadığını gördüm
sır ölüm ayran
Karakolda konfeti patlatan kadın çığlık atti.Asil bir insan imgelerden elde ettiği yetileriyle düşüncelerini mantığa yatırır ve yoluna öğle devam eder ..
Konfeti , Çığlık , Karakol
Yeni diktiği elbisenin pilelerine hayran hayran bakarken aynadaki yansımasında, içeri giren müşteri detayını kaçırmıştı.Sirke sürülen kafadaki bitler çoşkuyla çoştu
Ayna detay pile
Ya sorma içimdeki bütün saçmalıklar açığa çıkmak için can atiyormusOyun illet gibi bırakamıyorum
Herkes oyunu aynı anda bırakırsa olur , aksi takdirde bağımlılık yaptı çıkamıyorum dndnfmfmSabah devam etse olmaz mı
Hoşca vakit geçiren teyzelere baktım baya kalın giyinmişlerdi sonra oradan geçtim gittimYeni diktiği elbisenin pilelerine hayran hayran bakarken aynadaki yansımasında, içeri giren müşteri detayını kaçırmıştı.
Hoşça, kalın, gittim
Gidemezsin semra gibi geri gelirsinYeni diktiği elbisenin pilelerine hayran hayran bakarken aynadaki yansımasında, içeri giren müşteri detayını kaçırmıştı.
Hoşça, kalın, gittim
Halt etmiş terapiler bu oyunun yanındaYa sorma içimdeki bütün saçmalıklar açığa çıkmak için can atiyormus
Hakimim bilirkişi banaa taktı yaaaGidemezsin semra gibi geri gelirsin
Öğle devam eder yazdın ya ona dedimHerkes oyunu aynı anda bırakırsa olur , aksi takdirde bağımlılık yaptı çıkamıyorum dndnfmfm
Süt dedin direk dedin güldür güldür Bilal dedin takmadım takıldımHakimim bilirkişi banaa taktı yaaa
Ya Allah kahretmesin bu çekiciliğimi herkes hayranım oluyorSüt dedin direk dedin güldür güldür Bilal dedin takmadım takıldım
Buna kahkaha attım Çok sakin karşılamışsın durumu.Hoşca vakit geçiren teyzelere baktım baya kalın giyinmişlerdi sonra oradan geçtim gittim
Ayyy ben onu öyle devam eder yazmıştım nasip öğleneymişÖğle devam eder yazdın ya ona dedim
Kk daki konular sağolsun ufkum genişledi alıştımBuna kahkaha attım Çok sakin karşılamışsın durumu.