- 18 Aralık 2018
- 2.404
- 8.439
Bir tane cümle oku bir daha sormazBen biraz önce sesli güldüm tutamadım, döndü uyumaya devam etti. Sabah soracak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir tane cümle oku bir daha sormazBen biraz önce sesli güldüm tutamadım, döndü uyumaya devam etti. Sabah soracak.
Perşembe gününe randevusu olan hasta kişisel bakımını ; gözlerine salatalık koyup dinlendirerek ve makyajını hafif bir allıkla süsleyerek tamamladıfındık kadar torbalara yatak sığdırmaya çalışıyorlardı
salatalık perşembe allık
Perşembe pazarındaki salataliklara allık sürmüşler
Horoz poşet baston
beton bacaklı kadın bir jetona tamam dediBastonuyla yürüyen yaşlı horoz yenilmeyi kabullenmiş şekilde gelip poşetime girdi
Jeton, beton, bacak
Bu kadar mantıklı cümleyi nasıl kurabildin şu ortamdaPerşembe gününe randevusu olan hasta kişisel bakımını ; gözlerine salatalık koyup dinlendirerek ve makyajını hafif bir allıkla süsleyerek tamamladı
Sıkıntı , lunapark , cadde
Alışkın o, ilk zamanlar korkarak uyanırdı birşey mi oldu diye şimdi yine ne haltlar karıştırdın gece KK'da der.Bir tane cümle oku bir daha sormaz
beton bacaklı kadın bir jetona tamam dedi
iptal sonsuz açık
Bu kadar romantik cümleden sonra alttaki kelimelerRandevular herkese iptal sana sonsuz açık
Don, ton, ponpon
Hastane yolunda sıkıntıdan ölecek gibi olunca caddenin sonundaki lunaparka girip randevu saatine kadar eğlendi.Perşembe gününe randevusu olan hasta kişisel bakımını ; gözlerine salatalık koyup dinlendirerek ve makyajını hafif bir allıkla süsleyerek tamamladı
Sıkıntı , lunapark , cadde
ponpon kızlar için ton ton don sipariş edildRandevular herkese iptal sana sonsuz açık
Don, ton, ponpon
Benim sözel taraf gündüz daha aktif aslında bunları gündüz okuyup ne cümle kurmuşsun alens böyle yazsaydın daha iyi olurdu falan diyeceğim muhtemelBu kadar mantıklı cümleyi nasıl kurabildin şu ortamda
Ponponlu donumla ton ton oynadikRandevular herkese iptal sana sonsuz açık
Don, ton, ponpon
Hastane yolunda sıkıntıdan ölecek gibi olunca caddenin sonundaki lunaparka girip randevu saatine kadar eğlendi.
Fular, yolluk, ıstaka
Ben de değerli gibi gülünce oda değiştirmek zorunda kaldımKızlar gülmekten yatak sallanıyor benim koca uyanıp bu kadar eğlendiğimi görürse onu aldattığımı düşüncek
Şapkasının ponponlarini sallayarak yürüyen mahallenin delisi düşmesin diye donunu tutarken bir taraftan da ton balıklı sandviç yiyordu.Randevular herkese iptal sana sonsuz açık
Don, ton, ponpon
Neden konkardato peki? durum o kadar vahimmiIstakayla topu ıskalayan fularlu bilardocu depresyona girince yolluğunu hazırlayıp gitti
Bilardo, konkardato, şato
kereste alımlarını iptal edilen keresteci kahkaha ata ata kafayı yediŞapkasının ponponlarini sallayarak yürüyen mahallenin delisi düşmesin diye donunu tutarken bir taraftan da ton balıklı sandviç yiyordu.
İptal, kereste, kahkaha
Kerestelerim kırılınca kahkahalarımi iptal edip ise koyuldumŞapkasının ponponlarini sallayarak yürüyen mahallenin delisi düşmesin diye donunu tutarken bir taraftan da ton balıklı sandviç yiyordu.
İptal, kereste, kahkaha
Kerestelerim kırılınca kahkahalarımi iptal edip ise koyuldum
Moruk kafa balık
Askıda kalan çamaşırları toplayan adam kendisine basket atan kadına göz kırpıp kapıyı araladı.ponpon kızlar için ton ton don sipariş edild
basket askı kadın