Kimsenin hayatı mükemmel değil ama birçok insan kendini geliştirmek ve daha iyi şartlarda yaşamak için uğraşıyor. Böyle olunca neden ilk önce doğru şartlar sağlanmadığı söyleniyor.Bla bla bla mükemmel hayatı olan kk timi mode on
kocası ayrı bir eve çıkacak kadar kazanıyor mu bakalım?Allah yardımcın olsun. Bence ayrı eve çık ama öle bir kocan yok bence ne dıyebılırımkı
O zaman neden ev versinler? Evi kiraya verir, işleri gelen parayla yaptırırlar. Burada aile apartmanına gelin gitsem mi diyenlere niye son ses sakın yapma diyelim? Gelin gidilen aile yapısı az çok bellidir, hasta dede varken aynı binadaki gelinin evinde oturması pek olacak iş değil. Kocasını ikna edebilirse taşınırlar ve kurtulur, başka türlü oluru yok.Yorum yapanlar ciddi mi ya? Kadin çalışmıyor diye 3 kati birden temizlemesi mantikli mi yani? Çalışmıyorsa kendi evini temizlesin yeter, diger 2 kattan ona ne? Ayrica konu sahibi konu başlığını ilk okuduğumda apartman görevlisisiniz sandim inanamıyorum, yazik degil mi caniniza?
Bla bla bla mükemmel hayatı olan kk timi mode on
Keşke mesajıma cevap vermesen ve konu kapansa keşke okuduğumu çok iyi anlıyorum iğnelemen bitti mi ?Sen gercekten burada calismamasinin elestirildigini mi dusunuyorsun? Okudugunu anlamiyorsun ama bir sinirini atasin var anliyorum. Sana kolay gelsin cok sinir yapma sagliga zararli.
Bebiş mükemmmmmel hayatı olanlar, işten erinmeden eğitimine , gücüne , imkanına göre ama kasiyerlik yaparak ama şirket yöneterek ama tarlada çalışarak ama memur veya temizlik işçisi olarak ekmeğini taştan çıkarıp hem çocuğuna bakıp hem kimseye minnet etmeden evini çekip çevirenler değil aksine ben hep yan gelip yatayım, gerekirse ekmegime el açayım, birileri bana bakmak zorunda, gerisi bla bla diyenler aslında ama nasıl anlatalım ki şimdi bunu sana? İşine gelmeyen herşey sana bla bla....Keşke hepimiz bu kadar RAHAT olabilsek de olmuyor işte... Çünkü hayat böyle...Çünkü onur var, çünkü akıl var, çünkü dünyanın bin türlü hali var, çünkü evlat var...Bla bla bla....Bla bla bla mükemmel hayatı olan kk timi mode on
Hayatınız dram yahu. Ezen mezen yok sizi sakin olun.Ezici tim kocanın zengin olup olmaması ne alaka? Kadın bütün gün ev işi yapıyor evde çalışıyor. Bazı çalışan kadınların ev hanımlarını ezmesi de bıktırdı artık yeter.
Kimsenin hayatı mükemmel değil ama birçok insan kendini geliştirmek ve daha iyi şartlarda yaşamak için uğraşıyor. Böyle olunca neden ilk önce doğru şartlar sağlanmadığı söyleniyor.
Keşke mesajıma cevap vermesen ve konu kapansa keşke okuduğumu çok iyi anlıyorum iğnelemen bitti mi ?
SabırIgnelemen derken? Beni alintilayan sendin unuttun mu? B12 takviyesi tavsiye ederim.
Gidin çalışın ya az kendinizi geliştirinBla bla bla mükemmel hayatı olan kk timi mode on
Dedi hayatım hakkında hiçbir bilgisi olmayan kk üyesi ahahahahahhahahaGidin çalışın ya az kendinizi geliştirin
Ohoo hizmetci almislar bedavadan. Evi ayirın. Siz de calişın. Herkes kendi isini yapsın.Ben 1 yılık evliyim evlenmeden önce bana altlı üstlü oturcqz dediler herkes kendi evinde olcak dediler lakin öyle değil eşim çalışıyor kayın babam yeri geldimi çalışıyor kaynanam da çalışıyor vardiyalı bide dedsi var benim de aylik kızım var herseyi bana bırakıyorlar bütün yük bende kızım biyqnq alzaymir hastadi dedesi bayana 3 katın temizliği Bi yana yemek aynı şekilde kimse beni anlamıyor benim yapmam gerektiğimi kaynanamin yazık çalışıyor diye bütün heryseyi bana yikmalari hizmetçi gibi herşeyi yapıyorum yine memnun degiler benim yaptığımı görmüyorlar üstüne bide hakaret Altan laf sormaları beni üzüyorlar çok kırgınım eşim benim dinlemiyor burda anne babasına da ben bakacakmisim tatlı dile beni eziyorlar ne yapmalıyım yardım edin kizlar
Bende başlıktan iş yerinde tüm yük sizin üzerinizde sandım. Hep söylerim kanatsız melekte olsalar eş tarafıyla bırak atlı üstlü aynı evin içinde yaşamayı eviniz bile çok yakın olmamalı bence.Ben 1 yılık evliyim evlenmeden önce bana altlı üstlü oturcqz dediler herkes kendi evinde olcak dediler lakin öyle değil eşim çalışıyor kayın babam yeri geldimi çalışıyor kaynanam da çalışıyor vardiyalı bide dedsi var benim de aylik kızım var herseyi bana bırakıyorlar bütün yük bende kızım biyqnq alzaymir hastadi dedesi bayana 3 katın temizliği Bi yana yemek aynı şekilde kimse beni anlamıyor benim yapmam gerektiğimi kaynanamin yazık çalışıyor diye bütün heryseyi bana yikmalari hizmetçi gibi herşeyi yapıyorum yine memnun degiler benim yaptığımı görmüyorlar üstüne bide hakaret Altan laf sormaları beni üzüyorlar çok kırgınım eşim benim dinlemiyor burda anne babasına da ben bakacakmisim tatlı dile beni eziyorlar ne yapmalıyım yardım edin kizlar
Çok erken yaşta hem de bebekli üstünüze çok fazla yük yüklenmiş.Öncelikle sen bu üç evin işlerini dedenin bakımını yaparsan yaptığın kadarı ile bile onlara yeter.Ama yetmiyor demelerine inanma.Bunu bilerek seni çalıştırmak için yapıyorlar.Ben 1 yılık evliyim evlenmeden önce bana altlı üstlü oturcqz dediler herkes kendi evinde olcak dediler lakin öyle değil eşim çalışıyor kayın babam yeri geldimi çalışıyor kaynanam da çalışıyor vardiyalı bide dedsi var benim de aylik kızım var herseyi bana bırakıyorlar bütün yük bende kızım biyqnq alzaymir hastadi dedesi bayana 3 katın temizliği Bi yana yemek aynı şekilde kimse beni anlamıyor benim yapmam gerektiğimi kaynanamin yazık çalışıyor diye bütün heryseyi bana yikmalari hizmetçi gibi herşeyi yapıyorum yine memnun degiler benim yaptığımı görmüyorlar üstüne bide hakaret Altan laf sormaları beni üzüyorlar çok kırgınım eşim benim dinlemiyor burda anne babasına da ben bakacakmisim tatlı dile beni eziyorlar ne yapmalıyım yardım edin kiz
Ay banane sizin hayatınızdan yaaDedi hayatım hakkında hiçbir bilgisi olmayan kk üyesi ahahahahahhahaha
Ebesine dedesine hizmetcilik edip bit kadar degerim olmiycaksa ben o kapida durmam. Annemin babamin kahrini cekerim onlar kim oluyo ki. 3 kati niye temizleyim ben. Kapatirim kapimi kim ne b.k yerse yesin. Kendinizi ezdirmeyin. Ya dik durun ya da bosanip kurtulunBen 1 yılık evliyim evlenmeden önce bana altlı üstlü oturcqz dediler herkes kendi evinde olcak dediler lakin öyle değil eşim çalışıyor kayın babam yeri geldimi çalışıyor kaynanam da çalışıyor vardiyalı bide dedsi var benim de aylik kızım var herseyi bana bırakıyorlar bütün yük bende kızım biyqnq alzaymir hastadi dedesi bayana 3 katın temizliği Bi yana yemek aynı şekilde kimse beni anlamıyor benim yapmam gerektiğimi kaynanamin yazık çalışıyor diye bütün heryseyi bana yikmalari hizmetçi gibi herşeyi yapıyorum yine memnun degiler benim yaptığımı görmüyorlar üstüne bide hakaret Altan laf sormaları beni üzüyorlar çok kırgınım eşim benim dinlemiyor burda anne babasına da ben bakacakmisim tatlı dile beni eziyorlar ne yapmalıyım yardım edin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?