• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 katın her işi bende yine de memnun değiller, beni üzüyorlar 😞

Allah yardımcın olsun. Bence ayrı eve çık ama öle bir kocan yok bence ne dıyebılırımkı
kocası ayrı bir eve çıkacak kadar kazanıyor mu bakalım?

evlenirken koşa koşa evleniyorlar da ailesinin verdiği ev olmasa altını eşyayı düğünü onlar halletmese acaba kocası bir düğün yapıp ev geçindirebilecek miydi?

yani kimse kusura bakmasın da yüzlerce bin lira para harcanmış durumdaki gelinse şayet kendisi (öyle mi bilmiyorum ama, olma ihtimali yüksek) o zaman aile de bal gibi bekler ki evi çeksin çevirsin...

kendi ailesi sorunlu doğulu bir aileymiş, ülkenin diğer ucuna gelin olmuş

hani ne biliyim az çocuklu bir aileden gelse yabancı uyruklu olsa..."normal"i bu olmayan bir ortamdan gelse kızcağız...derim ki "çocuğum sen böyle neyin içine düştün?". ama gayet de normali bu. onun ailesinde Allah bilir daha kaç gelin bunu yaşıyor. anlamadığım şey, ne bekliyordu ki?

böyle olmasaydı keşke, eyvallah. çok güzel olurdu. ama beklenilir olan bu zaten. nesine şaşkınlıklar içinde onu çözemiyorum.

Yorum yapanlar ciddi mi ya? Kadin çalışmıyor diye 3 kati birden temizlemesi mantikli mi yani? Çalışmıyorsa kendi evini temizlesin yeter, diger 2 kattan ona ne? Ayrica konu sahibi konu başlığını ilk okuduğumda apartman görevlisisiniz sandim inanamıyorum, yazik degil mi caniniza?
O zaman neden ev versinler? Evi kiraya verir, işleri gelen parayla yaptırırlar. Burada aile apartmanına gelin gitsem mi diyenlere niye son ses sakın yapma diyelim? Gelin gidilen aile yapısı az çok bellidir, hasta dede varken aynı binadaki gelinin evinde oturması pek olacak iş değil. Kocasını ikna edebilirse taşınırlar ve kurtulur, başka türlü oluru yok.

Sen gercekten burada calismamasinin elestirildigini mi dusunuyorsun? Okudugunu anlamiyorsun ama bir sinirini atasin var anliyorum. Sana kolay gelsin cok sinir yapma sagliga zararli.
Keşke mesajıma cevap vermesen ve konu kapansa keşke okuduğumu çok iyi anlıyorum iğnelemen bitti mi ?

Bla bla bla mükemmel hayatı olan kk timi mode on
Bebiş mükemmmmmel hayatı olanlar, işten erinmeden eğitimine , gücüne , imkanına göre ama kasiyerlik yaparak ama şirket yöneterek ama tarlada çalışarak ama memur veya temizlik işçisi olarak ekmeğini taştan çıkarıp hem çocuğuna bakıp hem kimseye minnet etmeden evini çekip çevirenler değil aksine ben hep yan gelip yatayım, gerekirse ekmegime el açayım, birileri bana bakmak zorunda, gerisi bla bla diyenler aslında ama nasıl anlatalım ki şimdi bunu sana? İşine gelmeyen herşey sana bla bla....Keşke hepimiz bu kadar RAHAT olabilsek de olmuyor işte... Çünkü hayat böyle...Çünkü onur var, çünkü akıl var, çünkü dünyanın bin türlü hali var, çünkü evlat var...Bla bla bla....

Son düzenleme:
Ezici tim kocanın zengin olup olmaması ne alaka? Kadın bütün gün ev işi yapıyor evde çalışıyor. Bazı çalışan kadınların ev hanımlarını ezmesi de bıktırdı artık yeter.
Hayatınız dram yahu. Ezen mezen yok sizi sakin olun.

Kimsenin hayatı mükemmel değil ama birçok insan kendini geliştirmek ve daha iyi şartlarda yaşamak için uğraşıyor. Böyle olunca neden ilk önce doğru şartlar sağlanmadığı söyleniyor.

Sarti da beni ilgilendirmiyor madem baskasinin evine kosa kosa evlendi o zaman bir zahmet tercihlerinin sonuclarina da katlanacak. O insanlar o evi ne sartlarda almis gormus oldu. Bu kadarcik seyi dusunemeyen de bir zahmet evlenmeyecek. Hem evlenip hem kosa kosa cocuk yaptiysa o zaman aglamayacak. Her seyi biliyorlar madem cozumunu de biliyorlardir. Bizim o kadarina aklimiz ermez.

Yahu ayrıca paran olmadı mı söz hakkın yok işte yok. Aşağıladığımız için değil, gerçek olduğu için sinirleniyorsunuz. Karnın acıksa başkasının iki dudağı arasına bakıyorsun. Değil ki kapıyı çarpıp çıkıp gidebilmek…Sigortanın olması, çalışmak ya da pasif gelirinin olması vs bunun için önemli. Karşındakine ayağını denk al mesajı gidiyor. Bu konudaki gibi aileler parasını kazanan kadını mı ister, gözü açılmamış okumamış, çalışmamış kızı mı?

Ben 1 yılık evliyim evlenmeden önce bana altlı üstlü oturcqz dediler herkes kendi evinde olcak dediler lakin öyle değil eşim çalışıyor kayın babam yeri geldimi çalışıyor kaynanam da çalışıyor vardiyalı bide dedsi var benim de aylik kızım var herseyi bana bırakıyorlar bütün yük bende kızım biyqnq alzaymir hastadi dedesi bayana 3 katın temizliği Bi yana yemek aynı şekilde kimse beni anlamıyor benim yapmam gerektiğimi kaynanamin yazık çalışıyor diye bütün heryseyi bana yikmalari hizmetçi gibi herşeyi yapıyorum yine memnun degiler benim yaptığımı görmüyorlar üstüne bide hakaret Altan laf sormaları beni üzüyorlar çok kırgınım eşim benim dinlemiyor burda anne babasına da ben bakacakmisim tatlı dile beni eziyorlar ne yapmalıyım yardım edin kizlar
Ohoo hizmetci almislar bedavadan. Evi ayirın. Siz de calişın. Herkes kendi isini yapsın.

Forumda geyik bolumleri de var belki bilmiyorsundur diye soylemek istedim. Usenmemis hepimizi tek tek alintilamissin, simdi kalkip 0-5 yas grubu muhabbetine baglaman biraz geyik yapmak istedigini dusundurdu. Ya da dur herkesi tek tek alintiladin ki herkes sana cevap versin sende boyle anlamsiz seyler yaz ve hepimiz banlanalim. Biraz dusunerek yazmayi dene o isigi gordum ben sende olacak sanki. Olmuyorsa da zorlama kimseyi alintilama konuya yaz.

Ben 1 yılık evliyim evlenmeden önce bana altlı üstlü oturcqz dediler herkes kendi evinde olcak dediler lakin öyle değil eşim çalışıyor kayın babam yeri geldimi çalışıyor kaynanam da çalışıyor vardiyalı bide dedsi var benim de aylik kızım var herseyi bana bırakıyorlar bütün yük bende kızım biyqnq alzaymir hastadi dedesi bayana 3 katın temizliği Bi yana yemek aynı şekilde kimse beni anlamıyor benim yapmam gerektiğimi kaynanamin yazık çalışıyor diye bütün heryseyi bana yikmalari hizmetçi gibi herşeyi yapıyorum yine memnun degiler benim yaptığımı görmüyorlar üstüne bide hakaret Altan laf sormaları beni üzüyorlar çok kırgınım eşim benim dinlemiyor burda anne babasına da ben bakacakmisim tatlı dile beni eziyorlar ne yapmalıyım yardım edin kizlar
Bende başlıktan iş yerinde tüm yük sizin üzerinizde sandım. Hep söylerim kanatsız melekte olsalar eş tarafıyla bırak atlı üstlü aynı evin içinde yaşamayı eviniz bile çok yakın olmamalı bence.

Ben 1 yılık evliyim evlenmeden önce bana altlı üstlü oturcqz dediler herkes kendi evinde olcak dediler lakin öyle değil eşim çalışıyor kayın babam yeri geldimi çalışıyor kaynanam da çalışıyor vardiyalı bide dedsi var benim de aylik kızım var herseyi bana bırakıyorlar bütün yük bende kızım biyqnq alzaymir hastadi dedesi bayana 3 katın temizliği Bi yana yemek aynı şekilde kimse beni anlamıyor benim yapmam gerektiğimi kaynanamin yazık çalışıyor diye bütün heryseyi bana yikmalari hizmetçi gibi herşeyi yapıyorum yine memnun degiler benim yaptığımı görmüyorlar üstüne bide hakaret Altan laf sormaları beni üzüyorlar çok kırgınım eşim benim dinlemiyor burda anne babasına da ben bakacakmisim tatlı dile beni eziyorlar ne yapmalıyım yardım edin kiz
Çok erken yaşta hem de bebekli üstünüze çok fazla yük yüklenmiş.Öncelikle sen bu üç evin işlerini dedenin bakımını yaparsan yaptığın kadarı ile bile onlara yeter.Ama yetmiyor demelerine inanma.Bunu bilerek seni çalıştırmak için yapıyorlar.
Bu nedenle her şeyi yapmayacaksın.Bunlar neler olabilir.
Kayınvalidenin evini temizleme.Ben ona yetişemiyorum diyeceksin.İstediklerini söylesinler.Asla yapmayacaksın.Sadece kendi evini temizle.
Dedenin çayı yemeği sadece diyorsun onu ver.Verebildiğin kadar.Yarın oda hastalanır yatar veya benzer.Asla daha fazlasını yapma.Dedenin evini temizleme hiç bir zaman.Bu iki evin temizliğini yapmadıkça onlar kabullenecek yetişemiyorum mümkün değil diyeceksin.
Yemeğini yap.Onlarda yesin.Benden bu kadar bebekle diyeceksin.Bu çocuk yarın ayaklanacak işin daha da zor.
Anlamadığım kayınvaliden hangi saatler arası çalışıyor da evin her şeyini senden bekliyor.
Hepimiz çalıştık çocuklarla.Akşam eve geldik yemek yaptık.Hafta sonları da temizlik yine yemek
Son olarak sakın ikinci çocuk doğurma.Çocuğun büyüyünce kreş anaokulu sen de bld lerin meslek edinme kursları var oraya..

Ebesine dedesine hizmetcilik edip bit kadar degerim olmiycaksa ben o kapida durmam. Annemin babamin kahrini cekerim onlar kim oluyo ki. 3 kati niye temizleyim ben. Kapatirim kapimi kim ne b.k yerse yesin. Kendinizi ezdirmeyin. Ya dik durun ya da bosanip kurtulun

Back