3 katın her işi bende yine de memnun değiller, beni üzüyorlar 😞

Ne alaka böyle saçma yorumlar yapmayın lütfen ezici ve kırıcısınız boş yorum yapıyorsunuz
Hakikaten aile apartmanına gelin gidip ne bulmayı umuyordunuz bi söyleyin? Arkadaşlarınız çevreniz ne bulmuştu ki siz rahat ederim diye düşündünüz? Yukarıda birkaç hanım geldiğiniz yapı hakkında birşeyler demiş de ondan soruyorum. İçinden çıktığınız aile ve toplum yapısına ters şeyler yaşanmıyor en iyi sizin biliyor olmanız lazım.

Sana çok dert olmuşum boş yorum yapma geç bunları önce git kendi işlerini kendin yap

Kesinlikle
Tek çocukla insanlar kendi evinin işine yetişemiyor değil 3 kat +bebek +yemek +hasta bir yaşlı
konu sahibi kocası kıyamet koparsa bile çocuk yapmayacaktı.
Hoş başka ev olmaz, çalışmazsın demelerinden anlamalıydı konu sahibi

3 katın işi deyince sizi maaşlı çalışan zannettim.Siz gerisini anlayın artık…Ayrıca 6 aylık kızınıza yazık değil mi?Bu kadar iş arasında onu da ihmal etmek zorunda kalırsınız.

Derdim senin sürekli boş yorumlar yapman sizden hayat dersi değil sadece benim yerimde olsanız ne yapardınız diy etavsiye istedim ama unjtumkj kadını ezen yine kadın
Seni okutmayan, meslek sahibi etmeden 18 yaşında memleketin bir ucuna köle ol diye yollayan , sahip çıkmayan ailen, evlilik adı altında emeğini, bedenini, gençliğini sömüren eşin, hizmetçi muamelesi yapan eş ailesi düşman değil de biz mi düşmanız? Biz mi eziyoruz seni?

Siz beni itham ettiğiniz için, hem de size yönelik bir bir mesajım olmadığı halde bunu yaptığınız için bu şekilde cevap verdim. Elbette benim hayatımı bilemezsiniz, bilmek zorunda hiç değilsiniz. Tıpkı konu sahibinin hayatını bilmediğiniz gibi. Evlilik meraklısı kızlarımızı dışarıda bırakarak ki (meraklı da olabilirler) bu ülkede okumak ve çalışmak için nelere katlandığını aklımızın alamayacağı insanların kadınların, erkeklerin olduğunu biliyorum. Ama bunları bilmemek başka, bilmediği için yoktur demek bambaşkadır. Bunu diyen birini de ben cahillikle itham edebilirim ama etmiyorum. Rumuzunuza baktığım zaman bir çok yerde aynı düşündüğüm birinin bu kadar ön yargılı olmasının üzdüğünü söyleyebilirim.
Bir insana çalış denebilir ama daha tek mesaj yazmışken çalış, niye çalışmadın, koca meraklısı, hemen de bebek yapmış diyerek devamında küçük görülüp rencide edilmesi yanlış diyorum. Bunu yapabilmek için hayat şartlarını bilmeye dahası da bir mesajdan fazlasına ihtiyacımız var diyorum.tüm kadınların eşit olduğunu düşündüğüm bu forumda, ortaya böyle bir yorum yapmak da benim hakkım. Lütfen üzerinize alınmayın.

Dedenin eşi vardı düğünden 3 ay önce vefat etti o bakıyordu bide çocuk yapmam hepinize niye dert oldu böyle yaziyorsunuz
O kadar toysun ki. Çocuk yapman bize dert oldu sanıyorsun. Evet hepimiz kıskandık çocuk yapmanı. Mahvolduk hepimiz, bizim çocuğumuz olmuyor da rozal'in olmuş diye.

Vah vah yanlız yaşıyorsun he

Sana çok dert olmuşum boş yorum yapma geç bunları önce git kendi işlerini kendin yap
Neyin var neye sahipsin de dert olacaksın millete ya?

Zorla konuşturuyorsun insanı.

İyi koca, rahat yaşam, iyi eğitim, çok para, bolluk bereket, huzur, keyif sahibi misin de dert olasın?

Kim seni niye kıskansın?

Gencecik yaşında köleden farkın yok.

Kırma

Söz hakim olması için çalışmam gerekmiyor
Sizin aile yapinizda soz hakkiniz olmasi icin calismaniz gerekiyor. Bende su an calismiyorum. 2 gundur yemek yapmiyorum. Esim bugun pazar olmasina ragmen ise gitti, gelince disaridan siparis verecegiz. Yarin canim isterse yemek yaparim, istemezse makarna haslarim. Hep boyle keyfe keder takılmıyorum ama bu aralar cok yorgun ve uykusuzum. Bunu siz yapabilir misiniz? Tabiiki hayir. Iki sebebi var, soyleyeyim: esiniz sizi sevmiyor. Pirayenin dedigi gibi evi cekip cevirecek, gozu acilmamis bir gelin lazimdi oda sizsiniz. Diger sebebi ise guvenecek bir dalınız olmamasi. Is yok, aile uzakta. Madem 3 kat temizliyorsunuz, fabrikada ayni isi yapin da sigortaniz olsun. Buradaki kimse sizin kotulugunuzu istemiyor

Sağol canm uzaktalar

Birde kayınvaliden çok fenaymış biraz feyz al konu sahibi
Kadın evin işi hasta bakımı kendine kalacak diye çalışmasını bırakmamış.
Bir güzel yeni geline bütün işi yıkıp kenara çekilmiş.
Az biraz yardım et desen çalışıyorum eve gelip birde benden iş bekliyorsunuz diye olay çıkarır. Şimdiden alıştırıyor ileride gelin ben seninde evini niye temizliyorum demesin diye

Sizde çocuk az kreşe gidecek gibi olsun hemen iş bulun.
Kırmak için söylemiyorum ama durum bu yoksa kurtuluş yok gibi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…