- 20 Temmuz 2019
- 1.512
- 2.757
- 133
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçbir insanın kaldırabileceği bir yük değil 3 katlı evin temizliği yemeği, yaşlı bakımı ve bebek bakımı.Bence kocada da suç var bir insana yüklenebilecek iş belli . Madem 3 kat temizlik , yaşlı hasta bakımı , yemek sofra gelinden bekleyecekler çocuk yapmamalıydı .
Yani koca da çocuk yapmamalıydı . O da düşünmeliydi durumu . Çocuklar sadece kadınlar tarafından yapılmıyor .
Napalım şimdi onu anlamadım, oldu olacak kocasını dövelim toplaşıp, olur mu? Hiçbir işe elini vurmak istemeyen zengin goca bulsun dicem de zenginin ekmeği daha pahalı biliyon mu, onlar hiç kolay yedirmez.Yine çalışmayan kadınları ezici tim gelmiş
Bu konuda çalışmayan kadın yok ki...Konu sahibi de ailedeki herkes gibi çalışıyor , çalıştığı için değil hiç çalışmak istemediği için eleştirilir en fazla, siz niye farklı algiladiniz ki konuyu?Yine çalışmayan kadınları ezici tim gelmiş
Yani tek sorun çocuk olması?Bence kocada da suç var bir insana yüklenebilecek iş belli . Madem 3 kat temizlik , yaşlı hasta bakımı , yemek sofra gelinden bekleyecekler çocuk yapmamalıydı .
Yani koca da çocuk yapmamalıydı . O da düşünmeliydi durumu . Çocuklar sadece kadınlar tarafından yapılmıyor .
Bu ezmek değil ki. Çalışsaydı temizlikler işler ona kalmayacaktı. Maddi özgürlüğü ve bırakıp gidebilme cesareti olacaktı.Yine çalışmayan kadınları ezici tim gelmiş
Eşim beni dinlemiyor kiAçıkça konuşup yolları ayıracaksın !
Ezmek degil aslinda. Calisirsa isleri yapacak baska birini bulmak zorunda kalirlar. Ustelik verdigi emegin karsiliginda ucret alir, sigortasi olur diye düşünüyorum. Maalesef bazi insanlar calismayan kadinlara ise yaramaz muamelesi yaparak bastiriyor, tum hizmetleri gormesini bekliyor. En kötüsü ise ev isinin, bebek ve hasta bakiminin mesai saatinin olmamasi, her an is cikabilir, dinlenmeye firsat yokYine çalışmayan kadınları ezici tim gelmiş
Tatlı dilden kastım önce eziyor sonrada üzgünmüş gibi konuşuyorlar iyi davranıyor ben anlamayayim diyeEh sizi evlerinde boşuna oturtmak istememişler, hepsi çalışırken evi temizleyececek, hasta dedeye bakacak biri lazımmış.
Hemen çocuk yapmak yerine sizde çalışmayı deneseydiniz keşke.
Eşiniz sizi dinlemiyor, anne babama bakacaksın diyor, siz tatlı dilden bahsediyorsunuz.
Böyle değillerdi hersey 3. Ay içinde oldu yoksa bende kabul etmezdimKendilerine hizmetçi almışlar, neden kabul ettin ki böyle olacağı belliymiş , hala geç kalmış sayılmazsın restini çek kimsenin işini üstlenme..
Böyle değillerdi hersey 3. Ay içinde oldu yoksa bende kabul etmezdim
Bebegim 5 qylik ben izmirdeyim ailem muş taBebeginiz kac aylik? Kendi anneniz, ablaniz vs bakabilir mi?
Hanfendi benimSiz de çalışsaydınız hemen altlı üstü oturmayı kabul edip çocuk doğurmak yerine. Belki bir söz hakkınız olurdu
Herkesin okuma fırsatı yada çalışma fırsatı olmuyor ben sadece Bi yanını anlatım size bilip bilmeden yorum yapmayınız lütfenHerkes çalışırken sizin boş oturabileceğiniz fikrini size kim verdi
Kv de bile çalışıyorken siz hangi akla hizmet hemen çocuk doğurdunuz.
Şimdi hem evi işi hem bebek hemde yaşlı bakarsınız böyle
Biz ne diyelim
Çok iyilerdi ilgili iyi davranıyorlardi bebegim 5 aylik 1 yılık evliyimÖnceden nasıldı? Çocuktan önce yani? Çocuk kaç aylık ne kdarlık evlisiniz?
Cocugunuza bakabilecek birisi var mi?Bebegim 5 qylik ben izmirdeyim ailem muş ta
Hanfendi benim
Herkesin okuma fırsatı yada çalışma fırsatı olmuyor ben sadece Bi yanını anlatım size bilip bilmeden yorum yapmayınız lütfen
Çok iyilerdi ilgili iyi davranıyorlardi bebegim 5 aylik 1 yılık evliyim