3 haftalık sözlüyken bitti...

inşallah canım cok zormus hersey ona vakıt guzel gıderken , bir anda olumsuzlukların ust uste gelmesi...

cok haklısın zaten annesı boyleyken , oglunu sureklı pohpohlarken oglunu haklı gorurken ben evlensem nasıl olcaktık.... zaten mantıgım kabul etmyor..ondan dönmüyorum- dönemiyorum....

oof çeşminaz ne kadar zormus bu işler... keske hic girmeseydim bu işe diyorum... millet daha tebrik etmek icin ararken ,yok bitti o iş demek cok zor... babam da mutsuz duymayan kalmadı sözlendk sonucta... herkese karsı mahcup da olcak
mecburen kararlı durmak zorundayım..benım gel dememe gerek mı vardı , bagırmak ıcın arayabıldıyse affettrmek ıcınde gelebilirdi.... değişse bile aileler girdi işin icine.... o benım aklımı cok kötü kurcalıyor... sabır .. Allah buyuk dıyorum ama gıtmek ıstıyorum su an yasadıgım yerden hemde hemen

Canım herşey düzelse bile o annesine her dakika seni şikayet ederse zaten bu ilişki sürmez. Nasıl bir erkek ki arkasını döner dönmez annesini arayıp niyeti ayrılmakmış diyebiliyor ! Bence balık baştan kokar sen yol yakın iken vazgeç unut gitsin hayat kısa insanları değiştirmeye çalışmaya değmez. Seni anlayan dinleyen ön yargıları olmayan biriyle mutlu olabilirsin. kişi dinlemeden sürekli seni suçlayarak kendi haklı çıkararak sadece seni yıpratır. Bence şimdi üzül ilerde rahat edersin. Buda sana hayat tecrübesi olur. Aile akraba biliyor diye başkalarının istediğini yapma sakın. Allaha emanet ol ..

daha önce nişan bozmuş birisi olarak söylüyorum ki insanlar 3 gün konuşur 5 gün konuşur sonra unuturlar çünkü başka konu bulurlar ailen konusunda da şöyle düşün, senin sözden dönmene mi daha çok üzülürler mutsuz bir evlilik yapmana mı emin ol sözden dönmen hiç üzmeyecektir onları, önemli olan sensin bu durumda, senin mutlulugun sen yanlış bişey yapmadın ki

benim babam çok güzel kapatmıştı insanların agızlarını, eminim ki senin baban da yapacaktır, sözden dönmen senin eksik, yanlış bir insan oldugunu göstermiyor ki baban mahcup olsun. anlaşamadı bitti, kimseyi hiç ilgilendirmez bu durum he eger henuz insanların tepkileriyle yüzleşmeye hazır degilsen ailen dışında kimseye açıklama bu durumu tebrik etmek için araynlara kibarca teşekkürü et kaapt telefonu, kendini iyi hissettigin zaman açıklarısn

erkeklerin boylarından büyük egoları ve gururları var malesef, gelirse ve reddedilirse diye korkusundan sen gel demeden gelmez, ki bu da büyük bir sorun. hatalı insan hatasını anlamalı ve telafi edecek gücü varsa eğer geerekirse kapısında yatmalı. ama oturdugu yerden telefon edip, gel desen gelirim demek bana pek adım atmak gibi gelimyior açıkçası :26:

sen kafanda kararını vermişsin ve arkasındasın, şimdi zamana bırak herşeyi. gidebilecek bi yerin varsa git uzaklaş bi süre kafanı dinle, bu süre içerisinde kendini mutlu edecek şeyler yap, yaraların iyileşecek ve bu günler çok geride kalacak güven bana biraz daha sabret sadece :26:

Allah sizleri korumak için bazı insanları hayatınızdan çıkarır, peşlerinden koşmayın.
hakkınızda hayırlısı ama bu kadar anneci bir erkek hayatınızı her zaman zorlaştırır.

Anlıyorum canım seni biz burada da dertleşiriz seninle sorun değil :) Aile elbette önemli olmaz mı hiç.. Herşeyi ailesine anlatması çok daha kötü.. Bırak onlar ne düşünürse düşünsün sen kendini düşün.. Kendin de O da biliyor neyin nasıl olduğunu istediği kadar inkar etsin istediği kadar ailesi anlatsın.. Zaten kendini bilen insanlar olsa seni yada aileni arar arayı düzeltmeye çalışırdı oğullarına daha çok baskı yapmazlardı.. Evlensen belki de sonun ayrılıktı böylesi daha iyi oldu öyle düşün birde canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…