- Konu Sahibi d_targaryen
illa böyle yapmak lazımdı degişmesi için. ama degişmicek
yada hangi huyunu degiştiricenki...
annesine anlatmasınımı. sana sacma sapan şeyler yaşatmasınımı.
üzülücen aglıcan. ama zamanla gecicek hepsi
inşallah canım cok zormus hersey ona vakıt guzel gıderken , bir anda olumsuzlukların ust uste gelmesi...
Allah insanlara böyle işaretler gönderiyor, ama biz insanlar duygusallığımıza yenilip affediyoruz, yok canım! öyle değildir diyoruz..
Sana gelen bu işareti çok iyi değerlendirmelisin..
Ve bence
Asla geri dönmemelisin...
Ailesine her şeyi anında yetiştiren adam,
ergenlikten çıkış yapamamış bir adam...
Ve olaylara mantıklı yaklaşamayan sürekli kendisini haklı gören, alttan almayı beceremeyen bi adamla mutlu bir yuva kurmak gerçekten "HAYAL" olurdu..
Şu an çok üzülüyorsunuz hayalleriniz yıkıldı... Ama aradan biraz zaman geçtiğinde şükredeceksiniz...
Bundan eminim....
cok haklısın zaten annesı boyleyken , oglunu sureklı pohpohlarken oglunu haklı gorurken ben evlensem nasıl olcaktık.... zaten mantıgım kabul etmyor..ondan dönmüyorum- dönemiyorum....
sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım, orda yada burda ne zaman istersen biz yanında oluruz nasıl olsa
ayrıca kararlılıgın içinde tebrik ederim seni pek çok kişi senden daha fazlasını yaşadıgı halde değişecegim dedigi gibi koşa koşa geri dönüyor, tabiki böyle olunca da adam degişmesi gerektigini düşünmüyor, hemen affetti nasıl olsa oluyor, ama sen kararlılıgını gösterdin. varsın seni gemiyi terk etti diye düşünsün, sen biliyorsun sonuçta o gemide kalmak için ne kadar direndigini, nelere göğüs gerdigini
ailesine herşeyi söylemesi başlı başına bir sorun zaten. ki bunun sıkıntısını daha önce de yaşamıştın. şimdi ailesini şunu dedi, onlar bunu dedi diye düşünme. adam mantıklı düşünebilse zaten der kş, ben bu olanları aileme anlatmayım da ileride targeryen i sorunlu bilmesinler ama onu bile düşünmeyip hala herşeyi ailesine söylüyor, ileride evliliğinizde o kadar büyük sorunlara yol açabilecek bişey ki bu
sen kararının arkasında durabiliyorsun ne mutlu sana, ona da kendine de zaman ver. zamanla heerşey yoluna girer, üzüntülerin biter, yeter ki az daha sabır güzelim :26:
oof çeşminaz ne kadar zormus bu işler... keske hic girmeseydim bu işe diyorum... millet daha tebrik etmek icin ararken ,yok bitti o iş demek cok zor... babam da mutsuz duymayan kalmadı sözlendk sonucta... herkese karsı mahcup da olcak
mecburen kararlı durmak zorundayım..benım gel dememe gerek mı vardı , bagırmak ıcın arayabıldıyse affettrmek ıcınde gelebilirdi.... değişse bile aileler girdi işin icine.... o benım aklımı cok kötü kurcalıyor... sabır .. Allah buyuk dıyorum ama gıtmek ıstıyorum su an yasadıgım yerden hemde hemen