- 24 Haziran 2011
- 23.319
- 48.433
- 798
- Konu Sahibi d_targaryen
Aklıma gelen ilk şeyi söyleyeceğim.
Ucuz kurtulmuşsun.
Ucuz kurtulmuşsun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazmadan gecemedim gecmis olsun su an cok uzgunsunuz ama zaman gecince farkedeceksinizki gercekten Allahin sevgili kuluymussunuz, boyle karsisindakini dinlemeyen biriyle evlilik bir omur nasil gecer? Ustelik sen en sevdigisin sozde.. Daha kavga ediyosun parkta hemen teli eline alip yetistirmek de ne? Bu ne hiz.. Omrunuz boyunca yirtinirdiniz da hakli cikamazdiniz sukredin bence hayirlisi deyin.. Seven insan gerektigi zaman hakli da olsa alttan alacak kadar ozverili olmali, kaybetmekten korkmali, boyle hemen annesiyle durum degerlendirmeler fln gercekten fena..
kızlar daha 3 haftalık sözlüyken bitti... beni anlamak yerine hep kendini haklı gordu... 3 gundur burnumdan getırdı herseyı.. ki ben salı gunu ceyiz alısverısıne, nişan alısverısıne gitmişken.... alttan alcagımı dusundu ama bu sefer yerden goge ben haklıyım...
pazartesı gunu saat 5 gbı konusurken arkadasım aradı kızla bulussam mı bılemedım dedım dıye, ona sormamısım ızın dememısım o kendı boyle mı yapıyormus aksam saatlerınde dısarda sozlu bır kızın ne ısı varmıs.... demedıgını bırakmadı... burnumdan getırdı ben uzatmadım ama o uzattıkca uzattı bagırdı cagırdı...
geceye kadar kavga ettık agzına gelenı saydı.. salı gunu de ben nısan hazırlıgı yaparken o bana ayrılık tarzı msjlar attı durdu.... ne ceyız ne nısan alısverısı yasadım..... en sonunda salı gece 1 de aradı barısmak yerıne hala soylend... sabaha dek bagırdık agladık konustuk... tam duzeldı derken ısrarla benım hatam oldugunu soyluyor.. bense gıtme desen gıtmem zaten bagırıp salak,aptal demene gerek yok dedım dıye anlatmaya calısıyorum...
en sonunda gelmesıne 1 gun kalmıs dıye 1 sans dedık sabah guzel guzel msjlar attı durdu... ama benım ıcımden gelmedı... doguda ogretmen... atladı ucaga geldı ama ben dedım kı , bak ben su an normal degılım gel konusalım konusmam gerek. o gururunu hice sayıp adım atmıs ama ben neler yapmısım.... bı kavga daha oldu...
neyse dun geldı bak kavga etmeyelım konusalım dıyorum benım de amacım bu dıyo... eve gel dedım rahat rahat konusuruz dedım yok dedı... kafeye gıttık kafede bana soguk ve resmen on yargılı davrandı... soguk davrandı konusurken bı anda yuzugu cıkardı... bu normal mi sözlüyken??.... bende sınırlendım cıkardım yuzuklerı... cektım gıttım bı anda kolumdan tuttu cektırdı benı. ben kafamda ayrılıkla gelmısım onun yanına amacım ayrılıkmıs zaten... bagırdı yolun ortasında demedıgını bırakmadı dınlemedı yıne.. oysa benım tek ıstedıgım benı dınlesındı....
parka gectık konusmak ıcın konustuk nıhayet anlatabıldım.. herseyı aılene yetıstırme huyundan nefret edıyorum dedım. ne yasasak annesıne soyluyor.... halıyle kadın zaten oglum oglum dıyen bırı, bana cephe alıyor... hemen facebook da benı sılıyor cocuk gbı kocaman ogretmen... ve sureklı ben haklıyım dıyor... ben agladıkca anlattıkca hak verdı elımı tutmaya calıstı ama ben suphelerım var benım dedım. cozum sun bana dedı cozumu yok aklımda dedıgın kufur ettıgın hersey dedım. sen kafanda bıtırmıssın bızı.. cozum dedım cozum bıle soyleyemedın dedı. cektı gıttı sonra gerı geldı benımde suphelerım olustu dedı... dedım bencılın tekısın benım suphelerımı bıle kendın ıcın kullanıyorsun...
saatlerce oturduk parkta. benım ıstedıgım konusmak susmaktı bır anda kırgınlık duzelmıyor .. ki ilk defa kırıldım boyle... her seferınde aılesıne yetıstırdı herseyde benı sucladı alttan almamı ıstedı sureklı... saatlerce oturduk cozum yolu bulamadın bana dedı senın nıyetın barısmak degıl delıkanlı kız sandım senı ama sen benı yarı yolda bıraktın yamuk yaptın ılıskımıze ben sana guvendım ınandım evlılık yoluna cıktım dedı... bıde bır guzel benı sucladı.... nişan alısverısımı bile rezil eden kendiydi, gelmemekle beni tehdit eden kendiydi... facebookta kavga ettıgımız gbı ılıskısını kaldıran kendıydı...
sonra cektı gıttı arkasından yurudum bı baktım telefonu aldı yıne annesıne anlatıyor.. kızın nıyetı zaten barısmak degılmıs benı ayagına ayrılmak ıcın cagırmıs dıyor.... kapattım telefonu alıp. yıne mı aynı seyı yapıyorsun aılene mı yetıstırdın dedım. yuzugu masaya koymasan bunlar olcak mıydı kafenın ortasında bana bunu yaptın dedım bagırdım. yok kızım sen benımle oynadın Allah senın bana yaptıklarını sana yasatsın dedı.. benı sucladı.... cektı gıttı bende eve geldım...
4 gun once nişan konusunu konusurken sımdı bana neler yaptı .. bu anlatıgmın daha bır suru seyı var neler dedı nelerle sucladı..... 4 gun once tek kusuru kıskanclık dedıgım adam bana neler yaptı..... cok mutsuzum....
daha dün akşam bile seni konuştuk canım bizde kızlarla ne yaptı acaba diye, böyle bir sonuç olmasına çok üzüldüm ama malesef çok şaşırmadım daha twitter kavgası yüzünden bile belli biraz sözlünün kinci birisi oldugu ve kolay kolay unutamadıgı. ve o mevzu bide üstüne bu da eklendi, siz evlendikten sonra bile önünüze çıkacaktı :26: huzurun hep yarım olacaktı, biliyorum bunları çünkü yaşadım. en ufak bir hatan üstüne digerleri de eklenerek büyüyor büyüyor, çığ misali. ve her seferinde aynı konularla en başından mucadele etmeye çalışıyorusun :26:
mantıklı olanı ayrılmış olmanız zaten, içten içe bunun farkında oldugunu da biliyorum. ama ayrılmasanız bile en azından bu ayrı kalacagınız süre sözlünün aklını başına alması için bir fırsat olabilir geçen gün konuşurken de demiştim ya sana biraz burnunu sürt diye. biz erkekleri çok şımartıyoruz, onlara öyle bir hayat sunuyoruz ki sanki onlarsız kalamayacakmışız giib, o yuzden de her konuda kendilerini haklı görüyorlar. belki de sen ilk defa ona sen haksızsın dedin. o yuzden daha da sinirlenip böyle şeyler yapmış olabilir. ama sen haklısın ve er yada geç bunu fark edip sensiz kaldıgını anlayacak. senden ricam lütfen arayıp sorup üstüne gitme. bırak aklı başına gelsin. anladıgı zaman haksızo ldugunu ve seni kaybettigini mutlaka yanına gelecek o zaman konuşup nelki de devam etme kararı verirsiniz bilemem. ama şuan için adım atma.
eğer o adım atmazsa da şükret ki, yolun başındayken döndün, yoksa haksız oldugunu kabul etmeyen adamla bir ömür geçirmek zorunda kalıp, yıpranacaktın. yada zorunda olmayacaktın ve boşanacaktın ve eminim ki bunun üstünde açacagı yaralar çok daha fazla olacaktı.
he yine de aynı karakterde bir insanla 3 senesini geçirmiş bir insan olarak, ayrıldıktan ve üzüntüm geçtikten sonra ne kadar güzel bir hayatım oldugunu fark ettigimi söylemeden edemeyecegim :26: umarım senin için en doğru olacak kararı verirsin canım :26:
moralım yerlerde canım o yuzden o topic e girmek istemiyorum....
aradı kızlar... özür diledi ben seviyorum ilk kavgada bırakıp gitme.. onca vkit mutlu olduk simdi beni bırakma hala gel demeni bekliyorum nolur gel de falan dedi...
kırılmak cok kotuymus... ben hıc msj atmadım o gun ıcınde en az 100 tane msj attı defalarca aradı... malesef sevecegımız kısıyı secemıyoruz.. aklım sonuna dek arama dıyor.... kalbım bır sans dıyor .. kendımı de tartamıyorum yanlıs yapmak da ıstemıyorum... annesıne boyle bagımlı bırıyle cok zor hatta ımkansız bılıyorum....
moralım yerlerde canım o yuzden o topic e girmek istemiyorum....
aradı kızlar... özür diledi ben seviyorum ilk kavgada bırakıp gitme.. onca vkit mutlu olduk simdi beni bırakma hala gel demeni bekliyorum nolur gel de falan dedi...
kırılmak cok kotuymus... ben hıc msj atmadım o gun ıcınde en az 100 tane msj attı defalarca aradı... malesef sevecegımız kısıyı secemıyoruz.. aklım sonuna dek arama dıyor.... kalbım bır sans dıyor .. kendımı de tartamıyorum yanlıs yapmak da ıstemıyorum... annesıne boyle bagımlı bırıyle cok zor hatta ımkansız bılıyorum....
tahmin ettim canım ama benim durumu da biliyorsun ona ragmen orada olmak bana iyi geliyor, sana da iyi gelir belki, sen bilirsin, nasıl iyi hissedeceksen kendiin öyle yap canım :26:
acele canım karar vermek de istersen iyice ölç tart kafanda :26: zamandan çok bişey oyk bu hayatta, olumlu yada olumsuz bir karar vermeden önce pişman olmayacagın kadar bekle istersen :26:
CAnım neden öyle diyorsun biz orada sadece söz nişan konuşmuyoruz ki..
Şimdi çok zor bir karar seni bekliyor farkındayım.. Ben hiç bir yorumda bulunup kafanı karıştırmak istemem ama çok iyi düşün lütfen. Basit konular değil bu tartışmalarınız hepsini geçtim annesine olan bağımlılığı ilerde seni çok zorlar..
Boş ver tamam belki ağlayıp uzuleceksin ama böyle okuyunca iyi olmuş ya en nefret ettiğim şey bi erkeğin bayanın sorununu hemen ailesine fln yetiştirmesi ya bi dur bi konuş bi hallet di mi gitsin anasının kucağında ağlasın ama seni sorsak umursamaz . O sana çektirdiğini oder canım hiç takma unut donerse affetme bi omur böyle olacak kendini belli etmiş.
Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk
dünden bugüne arama vs. oldumu? merak ettim
dün defalarca aradı acmadım msj attı.. en sonunda 50ye yakın msj attı üst üste... senı sevıyorum elimi bırakma benı ıyılestır değişirim beraber halledelim , hic mi mtlu olmadık kac kavgamız oldu kı tamam yapmam ama senı ben bırakmadım senın adam degl dedıgın adam saatlerce senın ıcın agladı nolur falan demıs cvp atmadım.... sonra aramaya basladı 7 gbı aradı bı kac kez actm en sonunda... bana zaman ver dedım zamanla sogursun hem 3 gun sonra bıngle gdıcem nolur anlayıslı ol sana sarılmadım sana doymadım falan dedı.. zaman ıstıyorum erhan lutfen dedım... bana gel bıle demıosun dedı ben ses etmedım.... tamam sen bıtırmıssın peki dedi bu telefonu kapatnca senı rahatsz etmıcem snı cok sevdım hala da cok sevıyorum dedı.... benden ses gelmeyınce kapattı....
facebook da ''ilk dalgada gemiyi batıranla okyansa cıkılmaz'' demiş........................ gel de üzülme,gel de aglama...gel de kırılma....
dün defalarca aradı acmadım msj attı.. en sonunda 50ye yakın msj attı üst üste... senı sevıyorum elimi bırakma benı ıyılestır değişirim beraber halledelim , hic mi mtlu olmadık kac kavgamız oldu kı tamam yapmam ama senı ben bırakmadım senın adam degl dedıgın adam saatlerce senın ıcın agladı nolur falan demıs cvp atmadım.... sonra aramaya basladı 7 gbı aradı bı kac kez actm en sonunda... bana zaman ver dedım zamanla sogursun hem 3 gun sonra bıngle gdıcem nolur anlayıslı ol sana sarılmadım sana doymadım falan dedı.. zaman ıstıyorum erhan lutfen dedım... bana gel bıle demıosun dedı ben ses etmedım.... tamam sen bıtırmıssın peki dedi bu telefonu kapatnca senı rahatsz etmıcem snı cok sevdım hala da cok sevıyorum dedı.... benden ses gelmeyınce kapattı....
facebook da ''ilk dalgada gemiyi batıranla okyansa cıkılmaz'' demiş........................ gel de üzülme,gel de aglama...gel de kırılma....
bılmıyorum kızlar ya orda heyecanımı paylastım mutlulutugmu paylastım sımdı benı dusundkce daha cok uzuyor
inşallah cok mutsuz olur özler aglar... ama simdiden ailesi diyordur bu kız ıcın sen taa bingöl den izmire geldin kız senın yuzune bakmadıı.... gorusmeyıde bıtırmek ıcın ıstedı dicekler... sen kac defa msj attın atmadı bısey, aradın acmadı dıyecekler.... sımdıden herkesın gozunde bıtırmeyı kafasına koyan benım... ama asla benım tarafımdan bakmıyor ailesi... aptal insanlar bu kız durduk yere mı bu hale geldi... bi anda bunu yapıyorsa uzulmus cıddı cıddı demek degıl mı.... aile cok önemliymiş cok....