3 haftalık sözlüyken bitti...

Aklıma gelen ilk şeyi söyleyeceğim.

Ucuz kurtulmuşsun.

Adamın daha karakteri bile oturmamıs be canım
Allah yüzüne bakmıs bence senin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir insandan neden izin istersin ki ilişkinin ilk başlarında güven yoktur falan anlarım şirin görmek için söylenirde sonrasında aşılması gerekir artık bunların ben gitmeyi düşünüyorum ya da düşünmüyorum dersin fikri varsa söyler abartmış nişanlınız gerçekten çocukmusunda izin isteyecekmişsinBir ilişkide evlilikte tabi ki tartışmalar kavgalar olacaktır ama saygılı bir şekilde ağzına geleni saymak falan çok yanlış saygı zamanla ölür bu şekildeSözlüsünüz diye akşam vakti bir yere çıkılmaz ne demek demek ki evlenince dışarı çıkmak yasak olacak pencereden baktırmazsa şaşırmam bu tarz insanlardan beklenir birde eğitimci olacak çocukça hemen faceden falan silmek nasıl eğitim almış anlamadım:26:

Çok büyük bir sorun annesine herşeyi yetiştirmesi en nefret ettiğim durumdur ilerde yatak odası sırlarına kadar paylaşır bu tip insanlarhala anne kuzusu olmaktan çıkamamış bu kadar yansıtırsa ne huzurunuz kalır ne de kendinize ait özeliniz üzüldüm yaşadıklarınıza herşeyden önce bu huyundan vazgeçmeli geçmeliydi daha doğrusu

Çocuk gibi yine yüzüğü çıkarmak psikolojisinde sorun var sanırım zaten sen ayrılacaktın bilmem delikanlı mısın lafları falan dengesiz mi özgüven eksikliğimi var ne bir tuhaf ben anlamadım şahsen bu işten bir şey size yüzünü göstermiş ilerde neler olacağının sinyalini vermiş siz bundan sonra ne yapacaksınız bilemem ama devam ederseniz bir şey net yıpranacaksınız !

daha dün akşam bile seni konuştuk canım bizde kızlarla ne yaptı acaba diye, böyle bir sonuç olmasına çok üzüldüm ama malesef çok şaşırmadım daha twitter kavgası yüzünden bile belli biraz sözlünün kinci birisi oldugu ve kolay kolay unutamadıgı. ve o mevzu bide üstüne bu da eklendi, siz evlendikten sonra bile önünüze çıkacaktı :26: huzurun hep yarım olacaktı, biliyorum bunları çünkü yaşadım. en ufak bir hatan üstüne digerleri de eklenerek büyüyor büyüyor, çığ misali. ve her seferinde aynı konularla en başından mucadele etmeye çalışıyorusun :26:

mantıklı olanı ayrılmış olmanız zaten, içten içe bunun farkında oldugunu da biliyorum. ama ayrılmasanız bile en azından bu ayrı kalacagınız süre sözlünün aklını başına alması için bir fırsat olabilir geçen gün konuşurken de demiştim ya sana biraz burnunu sürt diye. biz erkekleri çok şımartıyoruz, onlara öyle bir hayat sunuyoruz ki sanki onlarsız kalamayacakmışız giib, o yuzden de her konuda kendilerini haklı görüyorlar. belki de sen ilk defa ona sen haksızsın dedin. o yuzden daha da sinirlenip böyle şeyler yapmış olabilir. ama sen haklısın ve er yada geç bunu fark edip sensiz kaldıgını anlayacak. senden ricam lütfen arayıp sorup üstüne gitme. bırak aklı başına gelsin. anladıgı zaman haksızo ldugunu ve seni kaybettigini mutlaka yanına gelecek o zaman konuşup nelki de devam etme kararı verirsiniz bilemem. ama şuan için adım atma.

eğer o adım atmazsa da şükret ki, yolun başındayken döndün, yoksa haksız oldugunu kabul etmeyen adamla bir ömür geçirmek zorunda kalıp, yıpranacaktın. yada zorunda olmayacaktın ve boşanacaktın ve eminim ki bunun üstünde açacagı yaralar çok daha fazla olacaktı.

he yine de aynı karakterde bir insanla 3 senesini geçirmiş bir insan olarak, ayrıldıktan ve üzüntüm geçtikten sonra ne kadar güzel bir hayatım oldugunu fark ettigimi söylemeden edemeyecegim :26: umarım senin için en doğru olacak kararı verirsin canım :26:

nişan planları yaparken ayrılmanızz üzücü ama kurtulmuşsun bunu ilerde anlayacaksın sana tavsiyem arkana dönüp bakma severken objektif olamaz insan yaptıklarına ilk başta ses çıkarmaz evlenince her şey üst üste biner şimdi kavganızı annesine anlatan yarın evlenince gerdek gecenize kadar anlatır öğretmen olmuş ama karakter olarak hala çocuk demek ki önemli olan hayata karşı kendini yetiştirip geliştirmek bilgi mevki her zaman kazanılır ama adam olmak bambaşka bişi.

ne diyeyim Allah'ın sevgili kuluymuşsun

moralım yerlerde canım o yuzden o topic e girmek istemiyorum....

aradı kızlar... özür diledi ben seviyorum ilk kavgada bırakıp gitme.. onca vkit mutlu olduk simdi beni bırakma hala gel demeni bekliyorum nolur gel de falan dedi...
kırılmak cok kotuymus... ben hıc msj atmadım o gun ıcınde en az 100 tane msj attı defalarca aradı... malesef sevecegımız kısıyı secemıyoruz.. aklım sonuna dek arama dıyor.... kalbım bır sans dıyor .. kendımı de tartamıyorum yanlıs yapmak da ıstemıyorum... annesıne boyle bagımlı bırıyle cok zor hatta ımkansız bılıyorum....

tahmin ettim canım ama benim durumu da biliyorsun ona ragmen orada olmak bana iyi geliyor, sana da iyi gelir belki, sen bilirsin, nasıl iyi hissedeceksen kendiin öyle yap canım :26:

acele canım karar vermek de istersen iyice ölç tart kafanda :26: zamandan çok bişey oyk bu hayatta, olumlu yada olumsuz bir karar vermeden önce pişman olmayacagın kadar bekle istersen :26:

CAnım neden öyle diyorsun biz orada sadece söz nişan konuşmuyoruz ki..

Şimdi çok zor bir karar seni bekliyor farkındayım.. Ben hiç bir yorumda bulunup kafanı karıştırmak istemem ama çok iyi düşün lütfen. Basit konular değil bu tartışmalarınız hepsini geçtim annesine olan bağımlılığı ilerde seni çok zorlar..

Adam normal değil sizi ve söylediklerinizi sürekli manipule etmiş..bunu ya psikolojik rahatsızlığı olan ya da bencil ve insan kullanan tipler yapar..uzak durun bu adamla evlenseniz boşanırdınız..

Boş ver tamam belki ağlayıp uzuleceksin ama böyle okuyunca iyi olmuş ya en nefret ettiğim şey bi erkeğin bayanın sorununu hemen ailesine fln yetiştirmesi ya bi dur bi konuş bi hallet di mi gitsin anasının kucağında ağlasın ama seni sorsak umursamaz . O sana çektirdiğini oder canım hiç takma unut donerse affetme bi omur böyle olacak kendini belli etmiş.

Sent from my RM-941_eu_turkey_294 using Tapatalk

bılmıyorum kızlar ya orda heyecanımı paylastım mutlulutugmu paylastım sımdı benı dusundkce daha cok uzuyor

inşallah cok mutsuz olur özler aglar... ama simdiden ailesi diyordur bu kız ıcın sen taa bingöl den izmire geldin kız senın yuzune bakmadıı.... gorusmeyıde bıtırmek ıcın ıstedı dicekler... sen kac defa msj attın atmadı bısey, aradın acmadı dıyecekler.... sımdıden herkesın gozunde bıtırmeyı kafasına koyan benım... ama asla benım tarafımdan bakmıyor ailesi... aptal insanlar bu kız durduk yere mı bu hale geldi... bi anda bunu yapıyorsa uzulmus cıddı cıddı demek degıl mı.... aile cok önemliymiş cok....

herşeyi geçtimde kavga etsen bi şekilde çözülür hallolur ama olan herşeyi annesine yetiştirmesi ayrılmak için en büyük sebep.böyle bi insanla hiç barışmayı falan düşünme

dünden bugüne arama vs. oldumu? merak ettim

dün defalarca aradı acmadım msj attı.. en sonunda 50ye yakın msj attı üst üste... senı sevıyorum elimi bırakma benı ıyılestır değişirim beraber halledelim , hic mi mtlu olmadık kac kavgamız oldu kı tamam yapmam ama senı ben bırakmadım senın adam degl dedıgın adam saatlerce senın ıcın agladı nolur falan demıs cvp atmadım.... sonra aramaya basladı 7 gbı aradı bı kac kez actm en sonunda... bana zaman ver dedım zamanla sogursun hem 3 gun sonra bıngle gdıcem nolur anlayıslı ol sana sarılmadım sana doymadım falan dedı.. zaman ıstıyorum erhan lutfen dedım... bana gel bıle demıosun dedı ben ses etmedım.... tamam sen bıtırmıssın peki dedi bu telefonu kapatnca senı rahatsz etmıcem snı cok sevdım hala da cok sevıyorum dedı.... benden ses gelmeyınce kapattı....

facebook da ''ilk dalgada gemiyi batıranla okyansa cıkılmaz'' demiş........................ gel de üzülme,gel de aglama...gel de kırılma....

Off ergen ergen hareketler. Konu sahibi, pisman olmayacaksin buradan garanti veriyorum.

her ilişkide az çok kavga olur ma bu ne ya her şeyi anasına yetiştiren tip çekilmez hiç bir şekilde. ilerde her şeyi de anlatırdı bırak gitsin yol yakınken fark etmişsin

illa böyle yapmak lazımdı degişmesi için. ama degişmicek
yada hangi huyunu degiştiricenki...
annesine anlatmasınımı. sana sacma sapan şeyler yaşatmasınımı.
üzülücen aglıcan. ama zamanla gecicek hepsi

Allah insanlara böyle işaretler gönderiyor, ama biz insanlar duygusallığımıza yenilip affediyoruz, yok canım! öyle değildir diyoruz..
Sana gelen bu işareti çok iyi değerlendirmelisin..
Ve bence
Asla geri dönmemelisin...
Ailesine her şeyi anında yetiştiren adam,
ergenlikten çıkış yapamamış bir adam...
Ve olaylara mantıklı yaklaşamayan sürekli kendisini haklı gören, alttan almayı beceremeyen bi adamla mutlu bir yuva kurmak gerçekten "HAYAL" olurdu..
Şu an çok üzülüyorsunuz hayalleriniz yıkıldı... Ama aradan biraz zaman geçtiğinde şükredeceksiniz...
Bundan eminim....

sen kendini nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım, orda yada burda ne zaman istersen biz yanında oluruz nasıl olsa

ayrıca kararlılıgın içinde tebrik ederim seni pek çok kişi senden daha fazlasını yaşadıgı halde değişecegim dedigi gibi koşa koşa geri dönüyor, tabiki böyle olunca da adam degişmesi gerektigini düşünmüyor, hemen affetti nasıl olsa oluyor, ama sen kararlılıgını gösterdin. varsın seni gemiyi terk etti diye düşünsün, sen biliyorsun sonuçta o gemide kalmak için ne kadar direndigini, nelere göğüs gerdigini

ailesine herşeyi söylemesi başlı başına bir sorun zaten. ki bunun sıkıntısını daha önce de yaşamıştın. şimdi ailesini şunu dedi, onlar bunu dedi diye düşünme. adam mantıklı düşünebilse zaten der kş, ben bu olanları aileme anlatmayım da ileride targeryen i sorunlu bilmesinler ama onu bile düşünmeyip hala herşeyi ailesine söylüyor, ileride evliliğinizde o kadar büyük sorunlara yol açabilecek bişey ki bu

sen kararının arkasında durabiliyorsun ne mutlu sana, ona da kendine de zaman ver. zamanla heerşey yoluna girer, üzüntülerin biter, yeter ki az daha sabır güzelim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…