3 haftalık sözlüyken bitti...

Bir ilişkide şu kırmızıyla belirttiğim sözler varsa,geri bütün yazdığın teferruat.Aklın varsa,kendine değerin varsa,hayatı seviyorsan ardına bile bakmadan bırakıp gideceksin.Tek kusuru kıskançlık diyorsun da,herşeyin başı kıskançlıktır.Bu adamın ki kıkançlığı geçmiş.

üzüldüm canım ya tamam ciddiyete dükmüştünüz ama olsun en azında evlenip de boşansaydın daha mı iyi olurdu..o seni düşünmeden yarı yolda bıraktı şu annesine anlatması her şeyi ona diyecek söz bulamıyorum özeliniz sizde kalmalıydı
Sabret hayırlısını dile Allahtan canım..

Yazmadan gecemedim gecmis olsun su an cok uzgunsunuz ama zaman gecince farkedeceksinizki gercekten Allahin sevgili kuluymussunuz, boyle karsisindakini dinlemeyen biriyle evlilik bir omur nasil gecer? Ustelik sen en sevdigisin sozde.. Daha kavga ediyosun parkta hemen teli eline alip yetistirmek de ne? Bu ne hiz.. Omrunuz boyunca yirtinirdiniz da hakli cikamazdiniz sukredin bence hayirlisi deyin.. Seven insan gerektigi zaman hakli da olsa alttan alacak kadar ozverili olmali, kaybetmekten korkmali, boyle hemen annesiyle durum degerlendirmeler fln gercekten fena..

ya bide bu adam en basta bana ailemi katmam 2 kişilik dünya kuruyoruz biz , artık aileler bi yana kendi ailemiz bir yana dedi... ama sımdı yaptıklarına bakıyorum annesine yetiştirmeyi huy edinmiş...

demi... insan sevdigine,sözlüsüne evlencegine bunları demezdi... ben bunları gercekten hak etmedim ki dik baslı biri degilim.. zaten kpss ye calısıyorum evden dısarı adım atmıyorum ben... daha nasıl bır ınsan masum olur...

ya bide bu adam en basta bana ailemi katmam 2 kişilik dünya kuruyoruz biz , artık aileler bi yana kendi ailemiz bir yana dedi... ama sımdı yaptıklarına bakıyorum annesine yetiştirmeyi huy edinmiş...

kendini bildiğinden öyle demiş işte seninde öyle yapıcağını düşünmüştür bilinçaltı...

Annesi ve ogluyla evlenecekmissiniz bu kesin.. Kucucuk bir meseleden buralara gelmesi bitmesi daha hayirliymis demekki diye dusunduruyor beni ama siz ne yasadiginizi daha iyi bilirsiniz Allah sabrini versin bu aralar duygularla degil mantiginizla hareket ederseniz daha iyi olur..

aksine çok mutlu ol. bu da henüz doğmamış erkeklerden ve şanslısın ki belli etmiş kendini. valla çok mutlu ol. kim bilir yaşayacağın ne günlerden kurtuldun. inşallah göbek bağı kesilmiş, adam gibi biri çıkar karşına.

Bak bitanem,o insan istediği kadar vicdanım rahat desin,beddua etsin (zaten bir erkek beddua ediyorsa düşün ne kadar aciz olduğunu)bugün hep kendini haklı görsün,daha doğrusu kendi suçunu bastırmak için kendini sana haklı göstersin istediği kadar,yarın tokat gibi çarpar onun yüzünde hataları.
Sen yoluna bak.3 haftan gitmiş,istemişler güzel şeyler yaşamışsın filan filan.Boşveeerrr Allah neler çıkartacak karşına,ne güzellikler yaşayacaksın.Mutlaka sana değer veren,seni el üstünde tutan,seni yargılamayan,saygısızlık yapmayan,aranzıdaki her şeyi,özel veya genel gidip anasına anlatacak kadar basit olmayan birisi çıkacaktır karşına.Değmez.Bu insanın her dediğini yaptığını sineye çektiğin için egosu büyümüş.Yapma kendine yapma bunu.Bırak tepe taklak olsun da,bulunmaz hint kumaşı olmadığını anlasında başak birinin canını da yakmasın.

kızlar anneleriyle daha cok dedikodu yaparlar oysa.
ve ben anneme nişanlımla aramdaki hiç bi sorunu anlatmam. anlatmayıda asla düşünmedim.
o benim sorunum. benim arkadaşlarım dostlarım var. onlarla paylaşırım.
adam annesiyle oturup dedikodu ediyo ya şimdiden...

zaten beddua dan ah almaktan korkan bırıyım bana bunları dedı.. bide azıcık Allah inancın varsa diye baslıyor söze... oysa en basta dini inancın Allah inancın ne güzel ne dogru düsünüyorsun demişti... basta su an ki adamın tam tersiydi.... Allah buyuk buna da şükür dmekten baska yolum yok ki zaten... ama kendimi o kadar mutsuz hissediyrm ki keske hic hic yasanmasaydı, hic hayatıma girmeseydi...

Eski konuları açmak pek adetim değildir ama olay daha çok taze olduğu için şunu söyleyebilirim sanırım. Bir önceki konunuzda size sormuştum "değer mi" diye? Size bu sorunun cevabını şanslısınız ki kendisi çok net bir şekilde kısa sürede vermiş. Siz de artık cevabı biliyorsanız ona göre davranın. Ama benim gözlemlediğim kadarıyla sizi o yine kandıracak gibi geliyor bana. İyi düşünün. Bu hareketlerinin hiçbirisi olgun bir bireyin yapacağı şeyler değil. Hak etmediğiniz şeyleri insanların size yaşatmasına izin vermeyin. Onun vicdanının %100 rahat olması size haksızlık etmediği anlamına gelmiyor.

canım annesinin şımarık çocuğu o herşekilde haklı ve hep onun dedikleri olmalı
çünkü bu güne kadar annesi öyle yapmış her dediğini yapmış sizdende öyle şeyler bekliyor
sizde anne şefkati gösterememişsinizki
bence biraz dinlen ve ilişkine başkasının gözüyle bak kolay gelsin canım ama anne bağımlısı
birisiyle işiniz çok zor

Oyle deme keskeler tecrubelerdir vardir bir hayir de.. Gelecekte nasil biriyle birlikte olamayacagini biliyorsun artik..

haklıydınız.. bende kendıme sordum zaten bunu sureklı.... ki sonunda kendı gosterdı.. aileler gırdı ısın ıcıne.. olması zor olmasın da zatn Allah korusun inşallah...

Bu da bir imtihan.Her şerde bi hayır vardır.Hayatta acı şeyler yaşayacağız ki,ileriye dönük tecrübelerimiz olsun.Kalk silkin şükür Allahım sana,beterinden koruduğun için de ve yoluna bak.Kşke değil iyi ki başta anlamışım ne olduğunu da evlenip ömrümü tüketmemişim de.

haklıydınız.. bende kendıme sordum zaten bunu sureklı.... ki sonunda kendı gosterdı.. aileler gırdı ısın ıcıne.. olması zor olmasın da zatn Allah korusun inşallah...

Onun duygu sömürülerine lütfen kanmayın. Ben de sizin gibi bu hatayı önceden yaptığım için ona kanacakmışsınız gibi geliyor diye o yüzden dedim. Hayatımın hatasıydı (ama belki de bir şeyleri görmem için gerekliydi). Seni delikanlı sandım, Allah inancın varsa, benim vicdanım rahat, seni Allah'a havale ediyorum gibi sözler hep duygu sömürüsü ve siz de sömürülmeye müsaitsiniz benim gördüğüm kadarıyla. Lütfen bu dediğimi yanlış anlamayın kötü anlamda demiyorum, içinizdeki iyilikten saflıktan geliyor bu durum.

tecrübe oldu öyle düşünme. nasıl olmayacağını görmüş oldun. bu tipler öyledir. Allah'ı kullanarak vicdan yaptırırlar. Allah'tan korkmadan zulüm ederler. umrunda bile olmasın. yoluna bak

üzücü bi durum ama baştan bitmesi çok daha iyi olmuş...gerçek yüzünü kısa zamanda göstermiş..bi insanda bencillik varsa zaten hep ben haaklıyım diorsa mümkün deil ömür geçmez..ha eğer barışma niyetiniz varsa da boşuna..çünkü her olayda bu konu gündeme gelecek ve de olaylar daha da zorlaşacak..ha unutmadan!anne kuzularından hayır gelmez.

Sana en ufak saygısı yok bu adamın. Annesine yetiştirmesi tamamen çocukluk :/
Bitmesi çok çok iyi olmuş. Önce sen ne hayaller kurarken bitti diye msjlar at, ardından hakaretler et yüzüğü çıkar. Nasıl sevgi bu ?
Önüne bak bundan sonra , iletişim yollarını kapat mümkün olduğunca.
Dilerim karşına sana saygı ve sevgi duyan düzgün insanlar çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…