Taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu oldunuz taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik olarak sayıyoruz demişti doktorum dondurulmuşta adet tarihin ilk günü galiba hesaplanıyor tam bilmiyorum ben hep taze transfer oldum ondan dolayı17 aralikda 5gün embriyosu transferi oldum 3 ocakda muayene oldum 3haftalık hamilesin dedi normalde 4 haftalık olmazmi?
Taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu oldunuz taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik olarak sayıyoruz demişti doktorum dondurulmuşta adet tarihin ilk günü galiba hesaplanıyor tam bilmiyorum ben hep taze transfer oldum ondan dolayı
Taze transfer oldumTaze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu oldunuz taze transferde yumurtaların toplandığı günü gebelik olarak sayıyoruz demişti doktorum dondurulmuşta adet tarihin ilk günü galiba hesaplanıyor tam bilmiyorum ben hep taze transfer oldum ondan dolayı
30kasimSon adet tarihin ne zaman
Son adet tarihine göre 5 hafta 1 günlük hamilesin.30kasim
MmmSon adet tarihine göre 5 hafta 1 günlük hamilesin.
Bence biraz bekle transfer de daha çok yeni zaten. Doktorun ne zaman çağırdı bir daha? Kese görmeye gidersin yakındaMmmtekrar muayeneye gitsem mı acaba
Ben yurtdışında yaşayacam transferdan 9gün sönra döndüm şimdi burda başka doktor bulucamBence biraz bekle transfer de daha çok yeni zaten. Doktorun ne zaman çağırdı bir daha? Kese görmeye gidersin yakında
Olabilir endişe etme ama biraz zaman geçsin ultrasonda da haftası belli olurBen yurtdışında yaşayacam transferdan 9gün sönra döndüm şimdi burda başka doktor bulucam
Taze transfer olmuş opu tarıhınden hesaplıcak son adetten değil kuzumSon adet tarihine göre 5 hafta 1 günlük hamilesin.
Ooo zaman 6 haftalık falan bebek ama doktor 3 demiş baksanaTaze transfer olmuş opu tarıhınden hesaplıcak son adetten değil kuzum
17 aralıkta transfer olduysa ayın 13 ünde falan opu olmuşsa nası 6 hafta olcak kiOoo zaman 6 haftalık falan bebek ama doktor 3 demiş baksana
Yanlış hesaplıyorsunuz opu tarihi 17 aralık ise 3 haftalık oluyor zaten 6 haftalık değilOoo zaman 6 haftalık falan bebek ama doktor 3 demiş baksana
Opu tarihiniz ne zaman ?17 aralikda 5gün embriyosu transferi oldum 3 ocakda muayene oldum 3haftalık hamilesin dedi normalde 4 haftalık olmazmi?
Şuan 4 . Haftaya girmiş olması gerekiyor işte zaten bende öyle hesapladım 3 ocakta 3 hafta dediyseYanlış hesaplıyorsunuz opu tarihi 17 aralık ise 3 haftalık oluyor zaten 6 haftalık değil
Evet 17 aralık opu değil de transfer ise 4 haftalık gibi olması lazımŞuan 4 . Haftaya girmiş olması gerekiyor işte zaten bende öyle hesapladım 3 ocakta 3 hafta dediyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?