Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sence 4 gün varken çıkar mi cnm bide snn kaç çıkmıştı degerinben 3 gün kala yaptım çıktı canım.
Sence 4 gün varken çıkar mi cnm bide snn kaç çıkmıştı degerin
Yoktur cnm sağlıklı ilerliyor mu die istemistir3 gün kala 47.4 çıktı, bugün adet günüm doktor tekrarlamamı istemişti, bugünkü test 286.2 çıktı. ama neden tekrarlamamı istediği hakkında bi fikrim yok inşallah kötü birşey yoktur![]()
bnm için dua et cnm lutfen3 gün kala 47.4 çıktı, bugün adet günüm doktor tekrarlamamı istemişti, bugünkü test 286.2 çıktı. ama neden tekrarlamamı istediği hakkında bi fikrim yok inşallah kötü birşey yoktur![]()
Ben 5 gun kala yapmistim 1.20 cikti adet gunu yaptim 39.2 ciktiKızlar adetime 5 gün var yarın kan testi yapsam çıkar mi
2 gune bi saglikli yukseliomu diye kontrol ederler ozellikle adetinde gecmemis kimyasal gebelik bo gebelik vs gibi bi durum var mi onu tespit edebilmesi icin bhcg kontrolu almasi gerekiyo zaten sikma canini 2 kattan fazla yukselmis zaten3 gün kala 47.4 çıktı, bugün adet günüm doktor tekrarlamamı istemişti, bugünkü test 286.2 çıktı. ama neden tekrarlamamı istediği hakkında bi fikrim yok inşallah kötü birşey yoktur![]()
2 gune bi saglikli yukseliomu diye kontrol ederler ozellikle adetinde gecmemis kimyasal gebelik bo gebelik vs gibi bi durum var mi onu tespit edebilmesi icin bhcg kontrolu almasi gerekiyo zaten sikma canini 2 kattan fazla yukselmis zaten
Kızlar kan testini yaptırdım sonucunu 4 bucukta alicam bna dua edin lutfen
Saol canım inş dua et bna lutfenİnşaAllah sana tutunan bir bebiş vardır canım rabbim gönlüne göre versin
nasıl yani neden canımTestin sonucu pazartesiye kaldı yaaaa
Canım benim adete 5 gün kala 41 3 gün kala 310 çıkmıştı :)Kızlar adetime 5 gün var yarın kan testi yapsam çıkar mi
İnş bnmde öyle çıkar cnmCanım benim adete 5 gün kala 41 3 gün kala 310 çıkmıştı :)
Sonuçlar çıkmadı daha pazartesi sabah gel dedi cumartesi pazar kapalı ya sağlık ocaginasıl yani neden canım
Canım venimde adete 8 gün kala 21.33 dü 6 gün kala 84 dün aldım sonucu daha :)) ve adetime 2 gün var inşallah rabbim sanada nasip ederKızlar adetime 5 gün var yarın kan testi yapsam çıkar mi
Amin canimmmmCanım venimde adete 8 gün kala 21.33 dü 6 gün kala 84 dün aldım sonucu daha :)) ve adetime 2 gün var inşallah rabbim sanada nasip eder