- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş bnmde bebegim vardır canimm seninde allah sag salim kucağına almayı nasip etsin :)Adete 5 gun kala 24 cikti suan 9+2 gunluk hamileyim
bende merak ettim sonucu ogrenir ogrenmez bize de haber ver olur mu :)İnş bnmde bebegim vardır canimm seninde allah sag salim kucağına almayı nasip etsin :)
ben 2 kez yaptirmistim hamile kalmadan once hep 0,01 cikmisti senin 3 civari cikmasi bence umutlandirici gibi geldi bana da hadi bakalim carsambaya kadar sIk bi disini insalla yerlesiodr bebis :)Kızlar doktor dediki adetine kaç gün geçti dedi bnde 4 gün vardı dedim gebelik olabilir çarşamba tekrar test yapalım dedi :) inş vardır bu arada HCG 3 mü 3.4 mu öyle birşey dedi olabilir carsamba ya kadar adet olmazsan gel tekrarliyalim dedi
Adete 5 gun kala 24 cikti suan 9+2 gunluk hamileyim
inş canım çarşamba veya perşembe gitcem eğer adet olmazsam inşallah bebeğim benimledirrr :)ben 2 kez yaptirmistim hamile kalmadan once hep 0,01 cikmisti senin 3 civari cikmasi bence umutlandirici gibi geldi bana da hadi bakalim carsambaya kadar sIk bi disini insalla yerlesiodr bebis :)
inslla canim beni de haberdar et ama merak ederim :)inş canım çarşamba veya perşembe gitcem eğer adet olmazsam inşallah bebeğim benimledirrr :)
21 agustos son adet tarihim 27 mayis dogum ama sezeryan olacagi icin 16 mayos gibi olur dogum tahminicanım 5 ay doğumun gözüküyor erken gibi. en son ne zaman adet oldun
Tmm canım :)inslla canim beni de haberdar et ama merak ederim :)
Yarın yaptıricam canım 3 gün geciktim :)canım sen ne yaptın tahlil yaptırmadın mı ya..
Kızlar ya 29 ekim yuzunden sağlık ocağı kapalı