3 haftalık gebelik kan testinde çıkar mi

kızlar benimde 16 ekim aşılamam oldu normalde 14 gün diyorlar ama benim adet tarihim bugün yada yarın hesaplamalarıma göre beklemelimiyim sizce.

Kızlar doktor dediki adetine kaç gün geçti dedi bnde 4 gün vardı dedim gebelik olabilir çarşamba tekrar test yapalım dedi :) inş vardır bu arada HCG 3 mü 3.4 mu öyle birşey dedi olabilir carsamba ya kadar adet olmazsan gel tekrarliyalim dedi

Kızlar doktor dediki adetine kaç gün geçti dedi bnde 4 gün vardı dedim gebelik olabilir çarşamba tekrar test yapalım dedi :) inş vardır bu arada HCG 3 mü 3.4 mu öyle birşey dedi olabilir carsamba ya kadar adet olmazsan gel tekrarliyalim dedi
ben 2 kez yaptirmistim hamile kalmadan once hep 0,01 cikmisti senin 3 civari cikmasi bence umutlandirici gibi geldi bana da hadi bakalim carsambaya kadar sIk bi disini insalla yerlesiodr bebis :)

canım, umudunu kaybetmeni istemem ama benim kan testimin sonuç kağıdında bu değerler yazıyordu.
0 ile 5.-3 arası gebe olunmadığında çıkan değerlermiş

Eklentiler

• adsız.webp
    adsız.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 340
Bakalım kızlar adetimin bugün gelmesi gerekio gelmez inş dua edin lutfennn :)

ben 2 kez yaptirmistim hamile kalmadan once hep 0,01 cikmisti senin 3 civari cikmasi bence umutlandirici gibi geldi bana da hadi bakalim carsambaya kadar sIk bi disini insalla yerlesiodr bebis :)
inş canım çarşamba veya perşembe gitcem eğer adet olmazsam inşallah bebeğim benimledirrr :)

inşallah inşallahh adet olmazsın canımm Rabbim gönlüne göre versin, haberdar et bizleri de :)

Back
X