Canim sen hamilesin ondandirİşlhh vardır arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun beklemek çok zor.benimde göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum ama psikolojıkmı bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen hamilesin ondandirİşlhh vardır arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun beklemek çok zor.benimde göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum ama psikolojıkmı bilmiyorum![]()
seninde 3 gün kalmış öğrenmene bol bol dua edelim arkadaşımSuan bir belirtim yok galiba canım benim hafif gecer hatta hic agrim sancim olmaz masallh regl öncesi ve o anlar o yüzden gecen ay cokk umitliydim ama stres direk rahmi etkiliyor bende duygusalim galiba cok takmistim .
Var canim cok silik pembe yarin tekrar yap tatlim insallh hamissindir ki görünüyor cizgiii ;-)Kızlar ya testime bakar misiniz bata 5 gün var silik pembe çıktı sizce hamilelik var mıdır Eki Görüntüle 1676162
Evet canım insallhseninde 3 gün kalmış öğrenmene bol bol dua edelim arkadaşım
ben çok korkuyorum çatlatma iğnesinden dolayı yüksek değer çıkmıştır die.yarın ki test anlatacak bana hereşeyi şuan hamileyim diyemiyorumCanim sen hamilesin ondandir![]()
canim amin inşallah allah tez vakitte yüzümüzü guldursun
var gibi duruyo canım sabah ilk idranından tekrar yap benceBunda daha iyi görünüyor
Canım bence tadını çıkar belirtilerde var ki adet öncesi bu deger normalben çok korkuyorum çatlatma iğnesinden dolayı yüksek değer çıkmıştır die.yarın ki test anlatacak bana hereşeyi şuan hamileyim diyemiyorum
Çok teşekkür ederim inşaallah her gün giderek koyulasir bata 5 gün var dua edin lütfen foruma pek yazmıyorum ama hep takipteyim inşaallah kesinlesince Allahin izni ile bende yaptiklarimi yazacağımvar gibi duruyo canım sabah ilk idranından tekrar yap bence
Insallh arkadaşım dualarimiz hep birlikde o güzel haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim inşaallah her gün giderek koyulasir bata 5 gün var dua edin lütfen foruma pek yazmıyorum ama hep takipteyim inşaallah kesinlesince Allahin izni ile bende yaptiklarimi yazacağım![]()
canım ben güzel haberi aldım 39,69 a çıkmış değerim iki katından da fazla artmış :) darsı başınaa işlh bu arada reglime 1 gün var sanırım geç döllenmeCanım bence tadını çıkar belirtilerde var ki adet öncesi bu deger normal
Canim Tebrikler cooookkkk sevindim canim arkadaşım ben demistim dimi yigenimize iyi bak .evet canım gec dollenmeden dolayi degerin dusukmus inşallah darisi bizlere olsun burasi dolup taşsin hamislerlecanım ben güzel haberi aldım 39,69 a çıkmış değerim iki katından da fazla artmış :) darsı başınaa işlh bu arada reglime 1 gün var sanırım geç döllenme
Hayırlı olsun tatlim inşallah canım o hızlı kalp atışlarınida duyarsinMrhbaaa :) bn yeni uyeyim ewlendigimden beri takip ediorm we bebis cok istiordm hamis olursam yazcam die ahdetmistim cok sukur hamileyimm daha cok basi insallahh sagsalimm kalp atslarini duyarm da icim rahatlarr ve insallah isteyen herkes bu duyguyu tadar :)) insalaaaaah
İnsallah. İki haftam var daha sen duydun muu. Ki :)) sevinc korku hepsi bi arada ama cok sukur bugunneeHayırlı olsun tatlim inşallah canım o hızlı kalp atışlarınida duyarsin
amin inşallah rabbim hayırlısıni versin![]()
Yok canım ben daha hamilemiyim degilmiyim bilmiyorum bekliyorum BATima 3 gün varİnsallah. İki haftam var daha sen duydun muu. Ki :)) sevinc korku hepsi bi arada ama cok sukur bugunnee
işlhh arkadaşımm işlh Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın işlh seninde güzel haberlerini bekliyorummCanim Tebrikler cooookkkk sevindim canim arkadaşım ben demistim dimi yigenimize iyi bak .evet canım gec dollenmeden dolayi degerin dusukmus inşallah darisi bizlere olsun burasi dolup taşsin hamislerle![]()
![]()
![]()
merhaba hayırlı olsun son adet tarihini nedir acaba ? değeriniz kaç çıktıMrhbaaa :) bn yeni uyeyim ewlendigimden beri takip ediorm we bebis cok istiordm hamis olursam yazcam die ahdetmistim cok sukur hamileyimm daha cok basi insallahh sagsalimm kalp atslarini duyarm da icim rahatlarr ve insallah isteyen herkes bu duyguyu tadar :)) insalaaaaah
Benim ki gec dollenme galibaa cok erken bakildi benim ki duzenim degisirken odu gecikmistimm diger ay o yuzden bu ay beklemiyordm betam 2.gun 28.13 cikmsti 5.gun 108 oldu cok sukur normal dediler. Rahatladim biraz 26 eylul du 31 gunde bir oluorm. Adete cok takin kalmisim galiba :))merhaba hayırlı olsun son adet tarihini nedir acaba ? değeriniz kaç çıktı