3 haftalık gebelik kan testinde çıkar mi

Eklentiler

• IMG_20151030_124952.webp
    IMG_20151030_124952.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 416
Kızlar meraba ya ben 1 kere kimyasal yaşadım şimdi 6 gün var bat a ne zaman çıkar test te acaba ovulasyon ile yum günü de takip ettim üzerinden 8 gün geçti akintilarim çok az ama sürekli vardı şimdi de şarı ama az az var ne zaman test yapmalıyım sizce?:KK16::KK61::KK16:

Kızlar meraba ya ben 1 kere kimyasal yaşadım şimdi 6 gün var bat a ne zaman çıkar test te acaba ovulasyon ile yum günü de takip ettim üzerinden 8 gün geçti akintilarim çok az ama sürekli vardı şimdi de şarı ama az az var ne zaman test yapmalıyım sizce?:KK16::KK61::KK16:
Ben bat a 3 gün kala yapmistim

Kızlar merhaba engin tecrübelerinizden yaralanabilir miyim bu ay klomen ve ovitrella çatlatma iğnesi yapıldı.reglime dün itibariyle 3 gün vardı ve ben dayanamayıp kan testi yaptırdım sonu beta 13,93 çıktı nedir sizce durum 48 saat sonra testi yenilicem ama zaman geçmek bilmiyor :(

Kızlar merhaba engin tecrübelerinizden yaralanabilir miyim bu ay klomen ve ovitrella çatlatma iğnesi yapıldı.reglime dün itibariyle 3 gün vardı ve ben dayanamayıp kan testi yaptırdım sonu beta 13,93 çıktı nedir sizce durum 48 saat sonra testi yenilicem ama zaman geçmek bilmiyor :KK43:
Canim değerin düşük ama hamile olabilirsin buyuk ihtimal ikiye katlanirsa iki gun icinde netlesir doktor muane eder keseyi görürse insallh görür sonra bebisi. Gec dollenmede hemen artis olmuyor sen kendini yorma canım dinlen .

Canim değerin düşük ama hamile olabilirsin buyuk ihtimal ikiye katlanirsa iki gun icinde netlesir doktor muane eder keseyi görürse insallh görür sonra bebisi. Gec dollenmede hemen artis olmuyor sen kendini yorma canım dinlen .
23 ekimde çatlatma iğnesi oldum onun içindeki hcg çıkmış olabilir mi ? 12 gün oldu iğne olalı

23 ekimde çatlatma iğnesi oldum onun içindeki hcg çıkmış olabilir mi ? 12 gün oldu iğne olalı
Evet canım suan degerin hamile olarak görünüyor ama bos gebelik mi dış gebelikmi olup olmadığına artisa ve keseyi gorunce karar verilir sonra beklenir 2 aylik oluncaya kadar eger bebek yoksa boş gebelikdir bu yüzden tahliller onemlidir yükselişi. .inşallah sağlıklı bir hamileliğin olur allah sağlık sihat versin.

Evet canım suan degerin hamile olarak görünüyor ama bos gebelik mi dış gebelikmi olup olmadığına artisa ve keseyi gorunce karar verilir sonra beklenir 2 aylik oluncaya kadar eger bebek yoksa boş gebelikdir bu yüzden tahliller onemlidir yükselişi. .inşallah sağlıklı bir hamileliğin olur allah sağlık sihat versin.
3 haftalik hamis olabilirsin anne adayi nurtenciim:-) ;-):-D

3 haftalik hamis olabilirsin anne adayi nurtenciim:-) ;-):-D
işlhhh canımm benimmm yarın tekrar test yaptırcam benim için lütfen dua edin...artış olsun 2 yıllık evliyim çok istiyoruz aylardır hüsran sonuçlar hep 1,20 çıkıyodu ilk defa böyle çıktı ama çok sevinemedik...

işlhhh canımm benimmm yarın tekrar test yaptırcam benim için lütfen dua edin...artış olsun 2 yıllık evliyim çok istiyoruz aylardır hüsran sonuçlar hep 1,20 çıkıyodu ilk defa böyle çıktı ama çok sevinemedik...
Inşallah canim bence hamilesin allah gönlüne göre versin icini rahat tut bebegin senle bence ayni zamanlarda yumurtlamisiz bu arada benim de 4 günüm var adetime .

Rabbim neylerse güzel eyler vakti geldiyse artık gelmiştir canım hersey allahın takdiri.

Inşallah canim bence hamilesin allah gönlüne göre versin icini rahat tut bebegin senle bence ayni zamanlarda yumurtlamisiz bu arada benim de 4 günüm var adetime .
ayyy canımm hadi işlhh Rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün bu ay işlh.....çok morel verdin canım çok saol bunları duymaya ihitaycım vardı..peki sende belirti varmı ben belirtilerden şüphelendiğim için erkenden tes yaptım.sürekli uyku hali beyaz akıntı kasık agrısı sık idrara çıkma....

ayyy canımm hadi işlhh Rabbim ikimizinde yüzünü güldürsün bu ay işlh.....çok morel verdin canım çok saol bunları duymaya ihitaycım vardı..peki sende belirti varmı ben belirtilerden şüphelendiğim için erkenden tes yaptım.sürekli uyku hali beyaz akıntı kasık agrısı sık idrara çıkma....
Canim gecen ay cok belirti yasamistim ama piskolojikdi galiba canım esim varikosel ameliyatı oldu 4.ayimizdayiz 1.5 yıllık evliyiz her ay bekledim bu piskoloji beni cok yordu ama bundan sonra umutluyuz insallh değerleri yukselmistir esimin . Gecen ay 2 gün leke oldu 1 gün adetim sonr 2 gün lekem oldu geceleri ve gündüzleri belimin agrisindan hic bi şey yapsmiyordum göğüslerim şişti sertlesti sik idrara ciktim hatta grcem aydan beri göbek cizgim var ama erken gebelik testi yaptim negatifti ve doktora gitmedim tahlil icin ben dogudayim bu secimlerden dolayi dışarı pek cikmak istemedim açıkçası bu ay ne olur bilmiyorum canım hatta bana kirpiklerimin cok çarpık oldugunu söylediler ama sonra da artik hep hüsranla sonuclaninca tahliller beklicegim dedim.

Suan bir belirtim yok galiba canım benim hafif gecer hatta hic agrim sancim olmaz masallh regl öncesi ve o anlar o yüzden gecen ay cokk umitliydim ama stres direk rahmi etkiliyor bende duygusalim galiba cok takmistim .

İşlhh vardır arkadaşım hakkımızda hayırlısı olsun beklemek çok zor.benimde göğüslerim çok acıyo dokunamıyorum ama psikolojıkmı bilmiyorum :(

Back
X