- 21 Ocak 2018
- 8.231
- 20.224
- 32
Ev isi yapiyosa bence he de gec olsun konussun ne olcakBenin kocam evde çalışıyor ama mola aralarında cok konuşuyoraynı soruyu defalarca sorunca deli ediyoe
Bugün 3 kere aynı soruyu sordu 1 doğrusu gittiyarına evi silecek
Kaç gündür verdim kimse almadı
ay da zorBenim eşim yay ve cidden tam yay
Aklima tek gelen salata tatlı olmasın bugün 67.8i gördümKaç gündür verdim kimse almadı
Aynen biraz geri çekilmek lazım:)Çok yakın olmadığı sürece herkesle görüşmemeli,her yere girmemeli:)Cok hareketliydi hayatimiz cok insan vardi bu sakinlik iyi geldi eski tempoya donmeyi dusunmuyorum acikcasi :) bence bircok insan benim gibi dusunuyodur cok fazla seyle ugrasiyomusuz bence :)
Yapae yapar o konuda hakkını yememEv isi yapiyosa bence he de gec olsun konussun ne olcak
İyi ki değilmişay da zor
Benimki de oğlak tam bir soğuk nevale suratsız :) Allah'tan benim yanımda öyle değil :)
Tamam Perim sağ ol@Yasnaz azsonra acilcak konu canim
O zaman ne güzel dışarı atıyorduk şimdi oda yok:)Yapae yapar o konuda hakkını yemem
Burdaki herkes gibi yemekte yapar benden güzel yapar ama bazen çıldırtıyorlar işte
Erkekler sıkılınca çekilmez oluyorlar
Onlar sıkılmamalı
Sen sağol canımTamam Perim sağ ol
Oğlakların evcimenliği iyi, arkadaşlarıyla y da ailesiyle gezmez benimle gezer beniml yer içer hep benimleİyi ki değilmiş
Benim eşim tam tersi çok hareketli,konuşkandır ben hemen alışamam o adapte olur:)
Tek sorun özgür ruhlu,aklındakini asla değiştirmez
Tartım bozuldu ama 2 aydır görmeyenler almamışsın dediler bilmiyorum.Sen çok iyi vermişsin:)Aklima tek gelen salata tatlı olmasın bugün 67.8i gördüm
ÇorbaTartım bozuldu ama 2 aydır görmeyenler almamışsın dediler bilmiyorum.Sen çok iyi vermişsin:)
Tatlı değil hatta hergün mutlaka yaptığınız bir çeşit:)
Bzi sikilinca kavga ediyoruz ekşın oluyoYapae yapar o konuda hakkını yemem
Burdaki herkes gibi yemekte yapar benden güzel yapar ama bazen çıldırtıyorlar işte
Erkekler sıkılınca çekilmez oluyorlar
Onlar sıkılmamalı
Benimki mavi boncuk dağıtıyorOğlakların evcimenliği iyi, arkadaşlarıyla y da ailesiyle gezmez benimle gezer beniml yer içer hep benimle
Labneden çorba mı olur
İşin zor ablaBenimki mavi boncuk dağıtıyor
Birilerini arar konuşur sonra bana uzatır.Ben öyle sık görüşmediklerimle rahat konuşamam o herkesi ararTeyzem,halam,dayım,15 yıl önceki komşum
Virus muhabbeti bitse bile asiri sosyallesmemek iyi ya ben evimin isini yapabiliyomusum bunu gordum meger evde durmadigim icin yapamiyomusumAynen biraz geri çekilmek lazım:)Çok yakın olmadığı sürece herkesle görüşmemeli,her yere girmemeli:)
Ben çok sakin bir yerde oturuyorum.Çevremde dolaşsam annem ve kardeşlerimle görüşsem yeter:)Sosyallik istemiyorum:)
Oluyor, hiç görmedin miLabneden çorba mı olur