sana da sorarım o zamanBende o kadar çok var ki
Aynen ya etsiz falan çeşit çeşit pilav yapsanız seneye işime yararDüz pirinç pilavı
Aklıma geldi bileAynen ya etsiz falan çeşit çeşit pilav yapsanız seneye işime yarar
Ama bunda 1. olanı yapabilir mi bilmemanlasam nolcak you kapar gene baş tarifi
bak işte onda çok pis planım varDüz pirinç pilavı
Nana kim ki zatensana da sorarım o zaman
Kuş mu kondurucanbak işte onda çok pis planım var
Benimde öyle şehir şehir gezdik:)Çevremde hep farklı kültürlerden insanlar oldu:)Çoğu yöreden biliyorum:)Bende o kadar çok var ki
hayırlısı be gülümBizde çeşit çok:)Ama buluruz merak etme:)Ama bilmediğin değilde sevmediğin yerden gelecek:)
ehehehehehhe bende o işKuş mu kondurucan
Bizim de zamanında dedeler şehir şehir gezmiş.. ee hataya da gelin gelince işteBenimde öyle şehir şehir gezdik:)Çevremde hep farklı kültürlerden insanlar oldu:)Çoğu yöreden biliyorum:)
biz şuan tam olarak hangi kategoriyi konuşuyoruzAma bunda 1. olanı yapabilir mi bilmem
sana da sorarım tamamNana kim ki zaten
Ben kendim gezdim ve yemeğin başkentinde kalıncaBizim de zamanında dedeler şehir şehir gezmiş.. ee hataya da gelin gelince işte
Amaç kafanızı bulandırmak onuda yaptımbiz şuan tam olarak hangi kategoriyi konuşuyoruz
Mercimek çorbasısana da sorarım tamam
kızı da verdik izmire tüh beee :)Ben kendim gezdim ve yemeğin başkentinde kalınca
benim bulam bulam bulandı da birazcıkAmaç kafanızı bulandırmak onuda yaptım
Ver canım güzel şehir ,kültürlerini çok seviyorum:)Her konuda:)kızı da verdik izmire tüh beee :)
küçüğü antepe mi versem napsam