- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim seçimlerim hep ikinci oldı..Ondan kimse emin olamiyor bu ay tatli yarismasi haric kazanacak sofralari yada yemekleri pek secemedim
Bende aynı durumdayımOndan kimse emin olamiyor bu ay tatli yarismasi haric kazanacak sofralari yada yemekleri pek secemedim
üstten kıvam tamYok anam dun fairy 3. Sofrasini kurdum bikac gun rahat oturmak istiyorum ama bak ne yaptim esim tutturdu yap yap diye sen anlarsin iyisinden Eki Görüntüle 2634172
Demekki biraz daha caba sarf etsen birincileri yakaliycaksinBenim seçimlerim hep ikinci oldı..
Sagol canim yeni pistide daha kabindan cikarmadim dinleniyor ilk kez yaptim hee ama cok kolaymis yapmasiüstten kıvam tam
ellerine sağlık
Ya kaçtır hiç beklemediğim tarifler yada sofralar birinci oldu.. kk şaşırtıyor..Demekki biraz daha caba sarf etsen birincileri yakaliycaksin
Öyle mi :)O değilde şimdiye kdr Nevreste den oy alamadım ya ona üzülüyorum.. senin madalyan var diye vana oy vermedi hiç.. şimdi de kesin sen pınar kazandın diyodur.. nevroş şu ayda da senden oy alamazsam bırakıcam bu işleri
ben yaptım diye demiyorum benimki kolaydıSagol canim yeni pistide daha kabindan cikarmadim dinleniyor ilk kez yaptim hee ama cok kolaymis yapmasi
bana da hiç vermedinÖyle mi :)
Veririm birgün inşaallah
Kandırma beni neden biliyo musun.. çünkü inanırımÖyle mi :)
Veririm birgün inşaallah
Bir sürü kişi var hanginize vereyimbana da hiç vermedin
Tamam unutmazsam veririmKandırma beni neden biliyo musun.. çünkü inanırım
hep banaBir sürü kişi var hanginize vereyim
Hangi birimiz mi? Senin için gelip geçiyiz yani öyle miBir sürü kişi var hanginize vereyim
Tamam ama beğenirsen ver torpil istemem.. sadece hani sen daha önce kazandın pro üyesin diye vermemezlik yapma yeterTamam unutmazsam veririm
Psikolojimi bozmayınHangi birimiz mi? Senin için gelip geçiyiz yani öyle mi
Her seferinde kriterim değişiyor:)Tamam ama beğenirsen ver torpil istemem.. sadece hani sen daha önce kazandın pro üyesin diye vermemezlik yapma yeter
Tamam bak bu sefer bu ay içinde en çok Yarışmaya katılana ver benceHer seferinde kriterim değişiyor:)
regl yakın mı aybalamHangi birimiz mi? Senin için gelip geçiyiz yani öyle mi