Yok ya anlamadı boşverAbla banada deee
Onu yaptık canım niye tekrar yapalım:)O zmn sahur değil de..
Siz anlamıyorsunuz ne yapayımAz kaldı nevroş köşeye sıkıştı
anlarsam sözAbla banada deee
Bi de benim çocuklarım pek masum biliyor musunuz.. her çocuk eşit imkana sahip değil biliyorsunuz. Tarlada çalışan, Hayvan otlatan, küçük kardeşlerine bakmak zzorunda olan eğitim hayatı kopuk kopuk ama gözleri hep ışıl ışıl çocuklarımonlarda sizi çok özledi hocam yetti gari
Başa dönelim dedin bu bir .. iki sahurluk labneli bişiler yaptık ama sahur sofrası kurmadık..Onu yaptık canım niye tekrar yapalım:)
bak duygularımla oynama nevoş :)Onu yaptık canım niye tekrar yapalım:)
Maşaallah hepsi sayende güzel yerlere gelsinler inşaallahBi de benim çocuklarım pek masum biliyor musunuz.. her çocuk eşit imkana sahip değil biliyorsunuz. Tarlada çalışan, Hayvan otlatan, küçük kardeşlerine bakmak zzorunda olan eğitim hayatı kopuk kopuk ama gözleri hep ışıl ışıl çocuklarım
iyi ki varsınız iyi kiBi de benim çocuklarım pek masum biliyor musunuz.. her çocuk eşit imkana sahip değil biliyorsunuz. Tarlada çalışan, Hayvan otlatan, küçük kardeşlerine bakmak zzorunda olan eğitim hayatı kopuk kopuk ama gözleri hep ışıl ışıl çocuklarım
Belkide anladı bizi yiyorYok ya anlamadı boşver
Kahvaltı takımız yok elindekini yavaşça yere bırakbak duygularımla oynama nevoş :)
gece yarısı kahvaltı takımıyla uğraştırma beni
çadır yeaaaaSiz anlamıyorsunuz ne yapayım
OlabilirBelkide anladı bizi yiyor
O değil de ela sahuru hazırlar bie güzel enişte bey mest olur ezana da az kalmıştır.. tam oturacak ela eline vurur.. elleme güneşi bekliyorum sen git peynir ekmek yebak duygularımla oynama nevoş :)
gece yarısı kahvaltı takımıyla uğraştırma beni
Anladın kıvırıyorsun değil miçadır yeaaaa
anlasam hemen hava atardımBelkide anladı bizi yiyor
Vallahi sesli güldümO değil de ela sahuru hazırlar bie güzel enişte bey mest olur ezana da az kalmıştır.. tam oturacak ela eline vurur.. elleme güneşi bekliyorum sen git peynir ekmek ye