- 16 Ağustos 2010
- 293.074
- 602.989
- 43
Vallahi sesli güldümO değil de ela sahuru hazırlar bie güzel enişte bey mest olur ezana da az kalmıştır.. tam oturacak ela eline vurur.. elleme güneşi bekliyorum sen git peynir ekmek ye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi sesli güldümO değil de ela sahuru hazırlar bie güzel enişte bey mest olur ezana da az kalmıştır.. tam oturacak ela eline vurur.. elleme güneşi bekliyorum sen git peynir ekmek ye
yok ablası öğrendi artık,başla demeden başlamıyoO değil de ela sahuru hazırlar bie güzel enişte bey mest olur ezana da az kalmıştır.. tam oturacak ela eline vurur.. elleme güneşi bekliyorum sen git peynir ekmek ye
yok ablası öğrendi artık,başla demeden başlamıyo
Oda doğruanlasam hemen hava atardım
InşallahMaşaallah hepsi sayende güzel yerlere gelsinler inşaallah
Siz deeiyi ki varsınız iyi ki
kandırdım kalkmadım zatenKahvaltı takımız yok elindekini yavaşça yere bırak
Kız benim eşte öyle yiyebiliyor muyuz artık diyoyok ablası öğrendi artık,başla demeden başlamıyo
Hepsi öyle gariplerimKız benim eşte öyle yiyebiliyor muyuz artık diyo
Zıkkkımlı labne yesinler daha ne istiyorlar Allah AllahHepsi öyle gariplerim
Niye ki:/
o nerden cikti simdi
ya en son konuşmamızda espirinin dozunu mu kaçırdık acaba dedimo nerden cikti simdi
boşver :) bazen keyfim olmuyor. modunuzu düşürmek için gelmiyorum :)ya en son konuşmamızda espirinin dozunu mu kaçırdık acaba dedim
ondan sonra görmedim seni bi daha.içime dert olmuştu
eğer öyle patavatsızlık ettiysem özür dilerimboşver :) bazen keyfim olmuyor. modunuzu düşürmek için gelmiyorum :)
noldu gız
aşk olsun ne özürüeğer öyle patavatsızlık ettiysem özür dilerim
Ben sayfa 25 te kalmışımnoldu gız