- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Verdim hemde alasını anlamadınızbak üstte ne kalmış :)
nevoş ip ucu veeerrrrr![]()
benimki ölmüştür allah rahmet eylesin ama çok severdimZaten ilkokul öğretmenleri pek normal olamazlar çocukla çocuk olanlar özellikle![]()
Biz ilkokul öğretmeni olmadan normal değilizZaten ilkokul öğretmenleri pek normal olamazlar çocukla çocuk olanlar özellikle![]()
Benimki yaşıyor hala çok güzelbenimki ölmüştür allah rahmet eylesin ama çok severdim![]()
bunlar gitsin ben sakin kafayla tekrar okuycamVerdim hemde alasını anlamadınız![]()
Katılayım mı aynısını mı yapayım dedimbunlar gitsin ben sakin kafayla tekrar okuycam![]()
ölmediyse de buruş buruş olmuşturBenimki yaşıyor hala çok güzel![]()
Ne güzel ben de öyle olurum inşallah öğrencilerim yıllar sonra bile güzel hatırlarlar bahçede kocaman halkalar oluşturup(diğer sınıfın çocukları da gelir hep) oynadığımız günleri . Okullar da bayadır kapalı ya özledim galiba bıcırıklarıbenimki ölmüştür allah rahmet eylesin ama çok severdim![]()
Ben senden gencim ya ondan galibaölmediyse de buruş buruş olmuştur
ben bile buruştum ayol![]()
tamam cepteKatılayım mı aynısını mı yapayım dedim![]()
Yapayım mı uyar mıtamam cepte![]()
onlarda sizi çok özledi hocam yetti gariNe güzel ben de öyle olurum inşallah öğrencilerim yıllar sonra bile güzel hatırlarlar bahçede kocaman halkalar oluşturup(diğer sınıfın çocukları da gelir hep) oynadığımız günleri . Okullar da bayadır kapalı ya özledim galiba bıcırıkları![]()
daha anlamadım sonra anlıycamYapayım mı uyar mı![]()
Yok artıkdaha anlamadım sonra anlıycam![]()
Sahur diyorum hala..Yapayım mı uyar mı![]()
Hadi canımSahur diyorum hala..
Abla banada deeedaha anlamadım sonra anlıycam![]()
O zmn sahur değil de..Hadi canım![]()