Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verdim hemde alasını anlamadınızbak üstte ne kalmış :)
nevoş ip ucu veeerrrrr
benimki ölmüştür allah rahmet eylesin ama çok severdimZaten ilkokul öğretmenleri pek normal olamazlar çocukla çocuk olanlar özellikle
Biz ilkokul öğretmeni olmadan normal değilizYaş kaç olmuş halaZaten ilkokul öğretmenleri pek normal olamazlar çocukla çocuk olanlar özellikle
Benimki yaşıyor hala çok güzelbenimki ölmüştür allah rahmet eylesin ama çok severdim
bunlar gitsin ben sakin kafayla tekrar okuycamVerdim hemde alasını anlamadınız
Katılayım mı aynısını mı yapayım dedimbunlar gitsin ben sakin kafayla tekrar okuycam
ölmediyse de buruş buruş olmuşturBenimki yaşıyor hala çok güzel
Ne güzel ben de öyle olurum inşallah öğrencilerim yıllar sonra bile güzel hatırlarlar bahçede kocaman halkalar oluşturup(diğer sınıfın çocukları da gelir hep) oynadığımız günleri . Okullar da bayadır kapalı ya özledim galiba bıcırıklarıbenimki ölmüştür allah rahmet eylesin ama çok severdim
Ben senden gencim ya ondan galibaölmediyse de buruş buruş olmuştur
ben bile buruştum ayol
tamam cepteKatılayım mı aynısını mı yapayım dedim
Yapayım mı uyar mıtamam cepte
onlarda sizi çok özledi hocam yetti gariNe güzel ben de öyle olurum inşallah öğrencilerim yıllar sonra bile güzel hatırlarlar bahçede kocaman halkalar oluşturup(diğer sınıfın çocukları da gelir hep) oynadığımız günleri . Okullar da bayadır kapalı ya özledim galiba bıcırıkları
daha anlamadım sonra anlıycamYapayım mı uyar mı
Yok artıkdaha anlamadım sonra anlıycam
Sahur diyorum hala..Yapayım mı uyar mı
Hadi canımSahur diyorum hala..
Abla banada deeedaha anlamadım sonra anlıycam
O zmn sahur değil de..Hadi canım