- 16 Ağustos 2010
- 293.100
- 603.044
- 43
İşe yaramayabiliritinayla hatırlatırım ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşe yaramayabiliritinayla hatırlatırım ben
bu kız zekiiiİşte buna refleks denir.. ya şaşırtma yapıyorsun ya daaa...
Ya ben balkonda malzemeleri çıkarttım.. komşular baktı ne yapıyor bu mal der gibi sonra hepsini wp tan anneme yolladım o bana geri yolladı yapim aşamasını saymıyorum bile..Herkes uğraşıyor bananeO profiterol küçük bebe ile ne şartlarda yapıldı.Chesecake ne umutla yapıldı.Magnolia yine öyle aklıma gelenler
Ama açık açık yazıyorum anlamıyorbu kız zekiii
gıcık youİşe yaramayabilir
Ya işte herkes böyle canım ondan ben şöyle emek çektim şöyle yaptım olmuyor:)Herkes bir umutla emekle yapıyor:)Ya ben balkonda malzemeleri çıkarttım.. komşular baktı ne yapıyor bu mal der gibi sonra hepsini wp tan anneme yolladım o bana geri yolladı yapim aşamasını saymıyorum bile..
hakkat yazık bize hee şuan daha da acıdım halimizeHerkes uğraşıyor bananeO profiterol küçük bebe ile ne şartlarda yapıldı.Chesecake ne umutla yapıldı.Magnolia yine öyle aklıma gelenler
Kız anladık sen yan çiziyorsun..Ama açık açık yazıyorum analmıyor
Birinci olamasa neyse ama olduYani sen yaptın oldun olurdugıcık you
Ne işte söyle ben ne diyorsunuz anlamadımKız anladık sen yan çiziyorsun..
hipo yaaaa kahvemi püskürttümYa ben balkonda malzemeleri çıkarttım.. komşular baktı ne yapıyor bu mal der gibi sonra hepsini wp tan anneme yolladım o bana geri yolladı yapim aşamasını saymıyorum bile..
Benim için sebo senle özdeşleşti.. hatta aylar önce seboyu ilk sende gördüm.. yapıp eşe dosta götürüyordun...gıcık you
bana hiç güvenmesinler zaten ben onu bile anlamadımAma açık açık yazıyorum anlamıyor
Ama işte siz kankasınız kk ne düşünecekBenim için sebo senle özdeşleşti.. hatta aylar önce seboyu ilk sende gördüm.. yapıp eşe dosta götürüyordun...
Ama aramızda anlayanlar varbana hiç güvenmesinler zaten ben onu bile anlamadım
tamam reset at :)Ne işte söyle ben ne diyorsunuz anlamadım
Kız birde 5.kattayım 11inci kattan çıkıp baba baktı.. eşime diyorum rezil ettin beni diyo sehpa çıkardım , örtü, bambu tabak.. süslemek için çilekler.. Birde üstüne kuşlar üşüştü balkonahipo yaaaa kahvemi püskürttüm
Ne kaldıtamam reset at :)
iftarıyaptık
sahuru yaptık
tatlıyı yedik
???
yaaa dimi hey gidi günlerBenim için sebo senle özdeşleşti.. hatta aylar önce seboyu ilk sende gördüm.. yapıp eşe dosta götürüyordun...
Tabu oynar gibitamam reset at :)
iftarıyaptık
sahuru yaptık
tatlıyı yedik
???