- 24 Mart 2020
- 9.977
- 35.791
- 498
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olayı başa saralımYani 5 çayı gibi bir konsept olabilir. Gerçi iftar sonrası çayın yanına bi şey yiyecek hal kalmıyor ama olsun![]()
ben de ondan şüpheleniyorumEvet aslında sahur, tatlı, iftar geriye iftar sonrası çay saati kalıyor![]()
ben çadır kurucam eğlenceli geldiEmin misin bir düşün ne kaldı![]()
Cok tesekkur ederim ablacimİyi çok şükür canım geçmiş olsun:)
Girişte maske ve eldiven veriyorsan ben gelirim çadıraben çadır kurucam eğlenceli geldi![]()
Konum at gelelimben çadır kurucam eğlenceli geldi![]()
Hadi saralım bakalım yaa ne olacaksa olsunOlayı başa saralım![]()
ni dimek çıkışta cep boy dezenfektan hediyeGirişte maske ve eldiven veriyorsan ben gelirim çadıra![]()
Öğretmenim sen çok güzel adapte oldun iyi ki geldinHadi saralım bakalım yaa ne olacaksa olsun![]()
Oleyni dimek çıkışta cep boy dezenfektan hediye![]()
Labne kolisinden masraflı olacak bu işni dimek çıkışta cep boy dezenfektan hediye![]()
kandırdım
Yaa böyle düşünmeniz çok mutlu etti beni sizler çok güzel insanlarsınız da ondanÖğretmenim sen çok güzel adapte oldun iyi ki geldin![]()
Sağol canım her şey karşılıklı sende öylesinYaa böyle düşünmeniz çok mutlu etti beni sizler çok güzel insanlarsınız da ondan![]()
Ihbar ederim çadırı yıktırtırım o zaman. Vallahi 155 i ararınkandırdım![]()
battı balık yan giderLabne kolisinden masraflı olacak bu iş![]()
aaaa bu çirkef çıktı rıza babaIhbar ederim çadırı yıktırtırım o zaman. Vallahi 155 i ararın![]()