- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olayı başa saralımYani 5 çayı gibi bir konsept olabilir. Gerçi iftar sonrası çayın yanına bi şey yiyecek hal kalmıyor ama olsun
ben de ondan şüpheleniyorumEvet aslında sahur, tatlı, iftar geriye iftar sonrası çay saati kalıyor
ben çadır kurucam eğlenceli geldiEmin misin bir düşün ne kaldı
Cok tesekkur ederim ablacimİyi çok şükür canım geçmiş olsun:)
Girişte maske ve eldiven veriyorsan ben gelirim çadıraben çadır kurucam eğlenceli geldi
Konum at gelelimben çadır kurucam eğlenceli geldi
Hadi saralım bakalım yaa ne olacaksa olsunOlayı başa saralım
ni dimek çıkışta cep boy dezenfektan hediyeGirişte maske ve eldiven veriyorsan ben gelirim çadıra
Öğretmenim sen çok güzel adapte oldun iyi ki geldinHadi saralım bakalım yaa ne olacaksa olsun
Oleyni dimek çıkışta cep boy dezenfektan hediye
Labne kolisinden masraflı olacak bu işni dimek çıkışta cep boy dezenfektan hediye
kandırdım
Yaa böyle düşünmeniz çok mutlu etti beni sizler çok güzel insanlarsınız da ondanÖğretmenim sen çok güzel adapte oldun iyi ki geldin
Sağol canım her şey karşılıklı sende öylesinYaa böyle düşünmeniz çok mutlu etti beni sizler çok güzel insanlarsınız da ondan
Ihbar ederim çadırı yıktırtırım o zaman. Vallahi 155 i ararınkandırdım
battı balık yan giderLabne kolisinden masraflı olacak bu iş
aaaa bu çirkef çıktı rıza babaIhbar ederim çadırı yıktırtırım o zaman. Vallahi 155 i ararın