- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
allah bağışlasın canım ikizler çok tatlı oluyor,büyütürken zor ama sonradı şahane :)Evet ikiz bir de 4 yaşında evladım var❤
peki ben senin nickini neden hürrem gibi söylüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
allah bağışlasın canım ikizler çok tatlı oluyor,büyütürken zor ama sonradı şahane :)Evet ikiz bir de 4 yaşında evladım var❤
Hep iyi olun inşaallah tekrar geçmiş olsun. Rabbim tekrarından korusunİyiyim canım sağol:)
İkiz gebelik zor:)Safra,karaciğer,dalak hep sıkıntı oldu.O dönem karaciğer kanserinden şüphelendiler.Enzimler tavan yapmıştı bulamadılar:)1 yıl içinde geçti.Ama daha sofra safra ameliyatı oldum,karaciğer hala sıkıntılı:)
Tamam yollaAdres ver.. bir tane de bulaşık süngeri ekliyim sana
Amin canım çok sağ olasın. Evet zor ama geçiyor çok şükür günler.allah bağışlasın canım ikizler çok tatlı oluyor,büyütürken zor ama sonradı şahane :)
peki ben senin nickini neden hürrem gibi söylüyorum
Kolay gelsinben sizin gibi tembel miyim yemek yapıyorum yarına
Sağol canım inşaallahFırsat buldukça gel :)Hep iyi olun inşaallah ❤❤ tekrar geçmiş olsun. Rabbim tekrarından korusun
Gelirim inşaallahSağol canım inşaallahFırsat buldukça gel :)
Özele gelTamam yolla
Daha belli değilPinarin 4.hafta konusu ne
iftar çadırı kuracakmışız mahalleyePinarin 4.hafta konusu ne
ter nerelerimden akıyo su suuuKolay gelsin
Kız ne halt karıştırıyorsunter nerelerimden akıyo su suuu
ivit :)Yarışmaya mi?
Polisler götürür bizi ama yasakiftar çadırı kuracakmışız mahalleye
Kız ne halt karıştırıyorsun
pınarı suçlarızPolisler götürür bizi ama yasak
Belli ama söylememDaha belli değil
Evet aslında sahur, tatlı, iftar geriye iftar sonrası çay saati kalıyorpınarı suçlarız
daha ne kaldı geriye bi iftar çadırı kurmadık
Emin misin bir düşün ne kaldıpınarı suçlarız
daha ne kaldı geriye bi iftar çadırı kurmadık