İyi çok şükür anne sütü alıyorlar mı:)Amin canım hepimizinkiniElhamdülillah bu güne. ilk günler zordu 1 ay kuvoz maceramiz oldu çok şükür gecti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi çok şükür anne sütü alıyorlar mı:)Amin canım hepimizinkiniElhamdülillah bu güne. ilk günler zordu 1 ay kuvoz maceramiz oldu çok şükür gecti.
1 ay aldılar sonra kesildi gelmedi geri. Full mama veriyorumİyi çok şükür anne sütü alıyorlar mı:)
Hoşgeldin canımBen geldim![]()
Ben her zmn yanındayım nevroşAman katılmayın ben yalnız kalırım buralarda 3-5 sofrayla ne olacak![]()
Sağlık olsun bende 5 ay ancak emzirebildim.Ciddi sağlık sorunlarım oldu hastanede yattım yapılan testlerden emzirmem bir süre yasaklandı sonra istemediler:)1 ay aldılar sonra kesildi gelmedi geri. Full mama veriyorum![]()
Biliyorum canım sağolasınBen her zmn yanındayım nevroş![]()
İşlerimi hallettim oğlanı uyuturken muhabbete geldimHoşgeldin canım![]()
Siz bana ödül yollayın ben yine de katılırım sözBiliyorum canım sağolasın![]()
Ellerine sağlık:)İşlerimi hallettim oğlanı uyuturken muhabbete geldim![]()
Sende umut var katıldığın sürece birinde mutlaka olacakSiz bana ödül yollayın ben yine de katılırım söz![]()
O kdr katılıpta kazamazsam bi fairy sen alıcam bana nevroş.. yanına da bi pınar labne koySende umut var katıldığın sürece birinde mutlaka olacak![]()
Eeee bende katılıyorum bana kim alacakO kdr katılıpta kazamazsam bi fairy sen alıcam bana nevroş.. yanına da bi pınar labne koy![]()
W | |
Hergun biraz daha iyi oluyo abla agrisi var tam gecmis degil ama toparliyo yavas yavas ![]() |
İyi çok şükür canım geçmiş olsun:)
W Hergun biraz daha iyi oluyo abla agrisi var tam gecmis degil ama toparliyo yavas yavas ![]()
Ya çok geçmiş olsun zor oluyor saglik sorunlarıSağlık olsun bende 5 ay ancak emzirebildim.Ciddi sağlık sorunlarım oldu hastanede yattım yapılan testlerden emzirmem bir süre yasaklandı sonra istemediler:)
İyiyim canım sağol:)Ya çok geçmiş olsun zor oluyor saglik sorunlarışimdi iyisiniz inşaallah ❤❤benimkiler de süt olmayinca red ettiler
![]()
Adres ver.. bir tane de bulaşık süngeri ekliyim sanaEeee bende katılıyorum bana kim alacakO zaman sende bana yolla
![]()
Yarışmaya mi?ben sizin gibi tembel miyim yemek yapıyorum yarına![]()