İyi çok şükür anne sütü alıyorlar mı:)Amin canım hepimizinkiniElhamdülillah bu güne. ilk günler zordu 1 ay kuvoz maceramiz oldu çok şükür gecti.
1 ay aldılar sonra kesildi gelmedi geri. Full mama veriyorumİyi çok şükür anne sütü alıyorlar mı:)
Hoşgeldin canımBen geldim
Ben her zmn yanındayım nevroşAman katılmayın ben yalnız kalırım buralarda 3-5 sofrayla ne olacak
Sağlık olsun bende 5 ay ancak emzirebildim.Ciddi sağlık sorunlarım oldu hastanede yattım yapılan testlerden emzirmem bir süre yasaklandı sonra istemediler:)1 ay aldılar sonra kesildi gelmedi geri. Full mama veriyorum
Biliyorum canım sağolasınBen her zmn yanındayım nevroş
İşlerimi hallettim oğlanı uyuturken muhabbete geldimHoşgeldin canım
Siz bana ödül yollayın ben yine de katılırım sözBiliyorum canım sağolasın
Ellerine sağlık:)İşlerimi hallettim oğlanı uyuturken muhabbete geldim
Sende umut var katıldığın sürece birinde mutlaka olacakSiz bana ödül yollayın ben yine de katılırım söz
O kdr katılıpta kazamazsam bi fairy sen alıcam bana nevroş.. yanına da bi pınar labne koySende umut var katıldığın sürece birinde mutlaka olacak
Eeee bende katılıyorum bana kim alacakO kdr katılıpta kazamazsam bi fairy sen alıcam bana nevroş.. yanına da bi pınar labne koy
W | |
Hergun biraz daha iyi oluyo abla agrisi var tam gecmis degil ama toparliyo yavas yavas |
İyi çok şükür canım geçmiş olsun:)
W Hergun biraz daha iyi oluyo abla agrisi var tam gecmis degil ama toparliyo yavas yavas
Ya çok geçmiş olsun zor oluyor saglik sorunlarıSağlık olsun bende 5 ay ancak emzirebildim.Ciddi sağlık sorunlarım oldu hastanede yattım yapılan testlerden emzirmem bir süre yasaklandı sonra istemediler:)
İyiyim canım sağol:)Ya çok geçmiş olsun zor oluyor saglik sorunlarışimdi iyisiniz inşaallah ❤❤benimkiler de süt olmayinca red ettiler
Adres ver.. bir tane de bulaşık süngeri ekliyim sanaEeee bende katılıyorum bana kim alacakO zaman sende bana yolla
Yarışmaya mi?ben sizin gibi tembel miyim yemek yapıyorum yarına