İyiyim şükür balim sen nasılsınÇok teşekkürler canım nasilsin görüşemedik hiç❤
Seni bal seniiiiiiOhhh en sevdiğimmmmmm
Ama asla benim gibi tatlı bir sonuncu olamazsn
Tamam gelme buraya iki muhabbet ediyoruz.Sofra yollarsan kabul etmemNevroş burayada çağır, burayada gelip kazanamayayım
Aminnn insaallah canım cumlemizinkini. Ben de merak ediyordum senin ikizleriOyyy maşaallah benimkilerde öyle:)Hiç benzemiyorlar:)Allah bağışlasın,sağlıkla büyüsünler inşaallah:)
Rabbim isteyen herkese çifter çifter versin
Çok ısrar ettin madem tamamTamam gelme buraya iki muhabbet ediyoruz.Sofra yollarsan kabul etmem
Amin kuzum çok teşekkür ederimmmİyiyim şükür balim sen nasılsınAllah kolaylık versin öncelikle minnaklarla
Benimkiler büyüdü çok şükür çok şanslıyız.İkiz kızlarımız varAminnn insaallah canım cumlemizinkini. Ben de merak ediyordum senin ikizlerimaşallah ❤❤
Aman katılmayın ben yalnız kalırım buralarda 3-5 sofrayla ne olacakÇok ısrar ettin madem tamam
Allah'ım inşaallah o günleri görürüzBenimkiler büyüdü çok şükür çok şanslıyız.İkiz kızlarımız varRamazan boyu hergün tatlımız sırayla onlarda:)Biri çorba diğeri pilav yapıyor.İşi beraber yapıyoruz.O günler gelecek senin inşaallah:)
Bunları düşün canım:)
Benim ikizler çok zordu çok çektim çok:)Ama Rabbim feraha çıkarıyor.Peki ilkin kız mı erkek mi:)
İnşaallah canımAllah'ım inşaallah o günleri görürüzne güzel, ben de ogretirim veririm ellerine birer iş
İlki de kız benim
Allah bağışlasınİnşaallah canım
Oyyy maşaallah 3 kızın var çok şanslısın
Kızları çok seviyorum.Benim üçüncü erkek Allah bağışlasın ama kızlara hayranım özellikle küçüklere
Benimkiler 36+4 günde doğdular 2şer kilolardı:)Allah bağışlasın ❤❤Çok şükür ben de çok severimprematüre dogmuslardi çok korkmuştum kedi yavrusu kadarlardi
Benimkiler 36+4 günde doğdular 2şer kilolardı:)Allah bağışlasın ❤❤Çok şükür ben de çok severimprematüre dogmuslardi çok korkmuştum kedi yavrusu kadarlardi
Biz de 33+1 de doğduk biri 1400 diğeri 1500 kusurduBenimkiler 36+4 günde doğdular 2şer kilolardı:)
Iyi aksamlar ablacim
Allah bağışlasın canım o günler geçmiş çok şükür:)Biz de 33+1 de doğduk biri 1400 diğeri 1500 kusurdu
Nasılsın canımIyi aksamlar ablacim
Cok sükur iyiz ablaNasılsın canım
Amin canım hepimizinkiniAllah bağışlasın canım o günler geçmiş çok şükür:)
İyiyim canım çok şükür annen nasılCok sükur iyiz ablaseni sormalı iyisin insallah❤