- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.695
Bizde makina sipariş etmistik bunu da duyunca göndermem artık çocukları ://Benim kuaförle çok işim olmaz zaten. Eşimde kendi kesmeye alıştı. Biz daha uzuuuun süre gitmeyiz kuaförlere falan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde makina sipariş etmistik bunu da duyunca göndermem artık çocukları ://Benim kuaförle çok işim olmaz zaten. Eşimde kendi kesmeye alıştı. Biz daha uzuuuun süre gitmeyiz kuaförlere falan.
Ben hiç doğru bulmuyorum yasakların kalkmasını. Kuaförler zaten az müşteri geliyor kazandığımızı maske ve önlüğe verirsek bize ne kalacak diyormuş. Aynı malzemeleri kullanmaları kaçınılmazBizde makina sipariş etmistik bunu da duyunca göndermem artık çocukları ://
aşk olsun benden istesen takımlardan birini seninle paylaşırdımİyiyim bende şükür
Ben takımım yok diye hevesim kaçtı iyi ki de girememisim dedim
Alttan üstten de olabilir misağdan soldan sıkıştırılmış hissesidyor musun kendini
Benimde takımım yok hep kırıldı ama hevesim kirbaclandiİyiyim bende şükür
Ben takımım yok diye hevesim kaçtı iyi ki de girememisim dedim
84 tane fotoğraf çekmişim gideyim de seçip konumu açayım
Elalis hadi gel beraber oynayalım sen cekmedinmi daha dün yapiyordun
eşim onayladı yakın zamanda yeni takimlarimla donus yapacağım evlaefe nin odun diliminden de alacağımBenimde takımım yok hep kırıldı ama hevesim kirbaclandi
yavrum ihtiyacın yoksa takıma gerek yok ya :)eşim onayladı yakın zamanda yeni takimlarimla donus yapacağım evlaefe nin odun diliminden de alacağım
Tamm yarın erken gel ip atlayalim
geç oldu annem göndermez yarın gelirim
Misal ben takimsiz sofra kurmam yarışmaya:)yavrum ihtiyacın yoksa takıma gerek yok ya :)
gereksiz pahalılar.
ben daha hiçbir yarışmada takım kullanmadım
olurTamm yarın erken gel ip atlayalim
Takimlik yarışma olacak mı acabaeşim onayladı yakın zamanda yeni takimlarimla donus yapacağım evlaefe nin odun diliminden de alacağım
zevk meselesi işte yine :)Misal ben takimsiz sofra kurmam yarışmaya:)
Ama benim de ihtiyacım var Sakarya'da bir yer var ordan alicam uygun virüsü bekliyorum
Bizde de çok kırılıyor ya :/zevk meselesi işte yine :)
bide ben o kadar para vericem 2-3 sene sürmez sıkılırım kesin
oh beee ilk defa birinde rahatım başlangıç gününden haberim bile yok :)Yahu agac olduk beklemekten fairy oyamasi da yarin gece baslamayacakmi bunun heycani bitseydi
işte o zaman da en gerekliler kırılır daha çok deliririmBizde de çok kırılıyor ya :/
pınar bizden ayrılamayacak gibi hissediyorumTakimlik yarışma olacak mı acaba