- 16 Ağustos 2010
- 293.028
- 602.893
- 43
Numaranı verdin almadık mısadece hayranlarına veriyormuş
benimle neden wp üzerinden görüşmüyorsunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Numaranı verdin almadık mısadece hayranlarına veriyormuş
istediniz de cıks olmaz mı dedim?Numaranı verdin almadık mı
Vurdu ve gol olduistediniz de cıks olmaz mı dedim?
Bizde öyle sohbet falan etmiyoruz merak etme sadece varistediniz de cıks olmaz mı dedim?
Sürekli sohbet olmayınca numara nasıl istenirVurdu ve gol oldu
Hmmm buda doğru olsun alın gönlünüSürekli sohbet olmayınca numara nasıl istenir
şaka yapıyorum ablacım ama varsa ingstagramdan takip etmek isterimBizde öyle sohbet falan etmiyoruz merak etme sadece var
Sunum atıyorlar:)
Var canım hepsi varşaka yapıyorum ablacım ama varsa ingstagramdan takip etmek isterim
Ayy valla saç için gitmem de işte yaz geldi evde tişört şort giymeye başlayınca hoş olmadısaç kestireceksen @deynepnaz a git yok kaş aldıracaksan sakın gözünü mözünü oyar
Benim üzerimde ambargo varsadece hayranlarına veriyormuş
sağdan soldan sıkıştırılmış hissesidyor musun kendiniBenim üzerimde ambargo var
İyiyim bende şükürİyiyim canım benim sen nasılsın
Destek olsun diye sofra attım, akşam masaları görünce nereye düştüm ben dedim
Hiç şaşırmadım çoğu kuaför yapıyordur bunu.Bir duyum aldım kızlar dikkat edin bazı kuaförler aynı önlük maske vs bir kaç kişi de kullaniyorlarmis 2. Kişiden duydum dikkat edin !!!
Valla birebir çalışan kişi ablama soylemis :/ bu bahsettiğim erkek kuaförüHiç şaşırmadım çoğu kuaför yapıyordur bunu.
Benim kuaförle çok işim olmaz zaten. Eşimde kendi kesmeye alıştı. Biz daha uzuuuun süre gitmeyiz kuaförlere falan.Valla birebir çalışan kişi ablama soylemis :/ bu bahsettiğim erkek kuaförü
Ama bayanlarda da aynidiri durum sanıyorum çünkü bir haber gördüm Uşak da 26 kuaförde pozitif çıkmış virüs