- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Son görülmesi 1 dk önceYok buralarda gördüm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son görülmesi 1 dk önceYok buralarda gördüm:)
Bizi görüyor mu:)Son görülmesi 1 dk önce
seve sevebana da bi el atsan
kız napıcan bildirimi,kalsın işte böyleSon görülmesi 1 dk önce
dm dm dmseve seve
Kesin 1. mi onu netleştirecek son anda gelip üzülmek daha fenakız napıcan bildirimi,kalsın işte böyle
benim rahmetli güllaç da bildirimden önce böyle 1.ydiKesin 1. mi onu netleştirecek son anda gelip üzülmek daha fena
Nasip bakalım:)Ama o belliydi ya seboyu geçmek zorbenim rahmetli güllaç da bildirimden önce böyle 1.ydi
5000 versen yeter ablakaç para bu bildirim ya ben göndereyim
çokmuş :)5000 versen yeter abla
Ne önerirsin çok ciddi soruyorum ihtiyacım var kardeşim bile bu ne böyle hiç duzgun tabağın yok dedi bir adet beyaz servis tabagim vardı her yarisma da kullandığım foto çekerken yere düşüp kırdım daha da düz beyaz yok ben düz beyaz istiyorum :))yavrum ihtiyacın yoksa takıma gerek yok ya :)
gereksiz pahalılar.
ben daha hiçbir yarışmada takım kullanmadım
bak daha az önce önce english home da gördüm indirimli güzeldi çokNe önerirsin çok ciddi soruyorum ihtiyacım var kardeşim bile bu ne böyle hiç duzgun tabağın yok dedi bir adet beyaz servis tabagim vardı her yarisma da kullandığım foto çekerken yere düşüp kırdım daha da düz beyaz yok ben düz beyaz istiyorum :))
Valla ben çok para vermem orası çok pahalı geliyor hep bana dünden beri site site gezdim alışveriş için :)) tek parça daha pahalı takıma göre :)) ama bakarım dediğin yere de :))bak daha az önce önce english home da gördüm indirimli güzeldi çok
porland' a gitme imkanın varsa ya da fabrika mağazasına denk gelirsin defosunu arasan bulamayacağın ürünleri çok ucuz oluyorNe önerirsin çok ciddi soruyorum ihtiyacım var kardeşim bile bu ne böyle hiç duzgun tabağın yok dedi bir adet beyaz servis tabagim vardı her yarisma da kullandığım foto çekerken yere düşüp kırdım daha da düz beyaz yok ben düz beyaz istiyorum :))
Bence çok gösterişli bir takım alma yani kullanabileceğin şık,sade bir şey al:)Çok pahalı olursa çocuklar küçük kıyıp çıkarmazsın bile:)O zaman bir anlamı yok:)Ne önerirsin çok ciddi soruyorum ihtiyacım var kardeşim bile bu ne böyle hiç duzgun tabağın yok dedi bir adet beyaz servis tabagim vardı her yarisma da kullandığım foto çekerken yere düşüp kırdım daha da düz beyaz yok ben düz beyaz istiyorum :))
Avm lerde oluyor :)Porland mağazası:)Gerçi Minik biizm burada avm yok demişti:)porland' a gitme imkanın varsa ya da fabrika mağazasına denk gelirsin defosunu arasan bulamayacağın ürünleri çok ucuz oluyor
ben de gidip denk geldikçe alıyordum tabak çanak almayı çok seviyorum ama artık kendimi kontrol etmeye karar verdim bakıp geçiyorum :) keramika' nın da güzel tabakları oluyor fiyatları da uygun.Avm lerde oluyor :)Porland mağazası:)Gerçi Minik biizm burada avm yok demişti:)