- 10 Temmuz 2023
- 101
- 13
- 18
- Konu Sahibi immerwiederda
Bu akşam başlamayı düşünüyorum. 68 kilo ile başlıyorum, bakalım kaça kadar düşeceğim :) sonrasında sıvı diyeti ile devam edeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten işe yarar mı acaba lütfen deneyip yorumunuzu güncelleyinBu akşam başlamayı düşünüyorum. 68 kilo ile başlıyorum, bakalım kaça kadar düşeceğim :) sonrasında sıvı diyeti ile devam edeceğim
Elbette, 3 günün sonucunu yazacağımGerçekten işe yarar mı acaba lütfen deneyip yorumunuzu güncelleyin![]()
Ben hep kilo vermek amacıyla yaptım aslında önceden ancak öncesinde herhangi farklı bir şey yapmadım, o konuda pek bilgim yok ://Aslında kilo vermekten ziyade sağlık sıhhat için yapılıyor ve öncesinde de bir ritüeli yok muydu?
3 günlük periyodlarla yaptığım olmuştu, sonuçta genelde 2-2.5 kilo veriyorum ama bu yağdan olmuyor tabii, daha çok ödem atmak denebilirKilo verdiniz mi peki bende yarın başlamayı düşünüyorum ama 2 gün yapacağım
Buradan da ilerleyebiliriz benceMerhaba bence pazartesi başlıcam nasıl yaparız grup mu kuracaksiniz
Aslında 1 hafta yapılsa yağdan gider devamında ama ben yapabilirmiyim bilmiyorum3 günlük periyodlarla yaptığım olmuştu, sonuçta genelde 2-2.5 kilo veriyorum ama bu yağdan olmuyor tabii, daha çok ödem atmak denebilir
Ben max. 1 hafta denemiştim ve 5.5 kilo vermiştim çok net hatırlıyorum. Bu arada ben dün akşam üzeri başladım, pazar akşam üzerine kadar yapmayı düşünüyorum, şu anlık her şey yolunda, genelde 2. gün biraz zorluyorAslında 1 hafta yapılsa yağdan gider devamında ama ben yapabilirmiyim bilmiyorum
Ben de dün akşam 8 de yedim en son şuan için iyi ama yarın zorlanırım ben de büyük ihtimal, çok iyi vermişsin bu arada araya pazar günü girmeseydi ben de 3 gün yapmak isterdimBen max. 1 hafta denemiştim ve 5.5 kilo vermiştim çok net hatırlıyorum. Bu arada ben dün akşam üzeri başladım, pazar akşam üzerine kadar yapmayı düşünüyorum, şu anlık her şey yolunda, genelde 2. gün biraz zorluyor
Sonuç 66.5 kg, umarım sizler de iyi sonuçlar almışsınızdır:) şimdi sıra sıvı diyetinde (çok sağlıklı diyetler deniyorum farkındayımBu akşam başlamayı düşünüyorum. 68 kilo ile başlıyorum, bakalım kaça kadar düşeceğim :) sonrasında sıvı diyeti ile devam edeceğim
Basladın mı bunaBugün başlayan varmı beraber ilerleyelim ?
40. Saatte bozdumBasladın mı buna![]()