3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bilgisi olanlar bakabilir mi?

Herkese günaydın, sizlerle paylasmstım ovülasyon testım hep pozitif cıkıyordu. 1 günüm gecti ve test yaptım.

Eklentiler

• IMG_20201215_074709.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 79
Tabiki önce Allahın sonrasında sogan suyu içtim onunla olduğunu düşünüyorum
1 defa içeyim dedim mide ağrısından öldüm,bende gastrit ve ülser var .ama ben de clife ve prowoman duydum bu aydan sonra bunlardan birini deneyim diyorum ,bakalım hayırlısı

Kızlar herkesin bildiğinin aksine doktorandan bısey oğrendım ovulasyon takıbı yapıyorsunuz ya dr dedi ki o günlerce yapılan takıpler boşuna bılınenın aksıne yumurtlama 1 gün 24 saatmiş yüksek hamıle kalma şansı adetten 3-4 gün sonra 1 günü sadece yüksek hamılelık şansı varmış o programlarda yazan su gün yumurtlama vs 5-10 günlük süreç yanlışmış ben hiç takıp etmedım benımde tahmını hamılelık süreci adetten hemen sonra 3-4 gün ıcındeydi ben bıkmıyordum böyle olduğunu tabı hatta yumurtlamaya çok var sanıyordum programa göre

Ovs. Takip edip sadece o günler de birlikte olup hamile kalanlar ?..

Ovs. Takip edip sadece o günler de birlikte olup hamile kalanlar ?..
Şans o bi günü yakalıyorlar adetten hemen sonra 3-4 gün içinde tutarsa tutuyormuş benım öyle oldu gerçi ben takıp etmedım düşününce o günlere denk gelmiş

Şans o bi günü yakalıyorlar adetten hemen sonra 3-4 gün içinde tutarsa tutuyormuş benım öyle oldu gerçi ben takıp etmedım düşününce o günlere denk gelmiş
Neyse önümüzde ki ay da bunu yapalım ,bakalım ne olacak ya tutarsa Alalhım göle maya tutar ben tutturamam .delircem

Adetten 3 4 gün sonra yumurtlama gerçekleşeceğini hiç zannetmiyorum ki öyle olsa yapılan testler o günlerde pozitif çıkar adetin 12. 13. Ya da 14. Günü değil evet yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşiyor ama tam olarak kaçıncı gün bu tamamen bünyeyle alakalı genellemeye vurmamalı

Canım ben dr un yalancısıyım ve ben o günlerde hamıle kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…