• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bilgisi olanlar bakabilir mi?

Herkese günaydın, sizlerle paylasmstım ovülasyon testım hep pozitif cıkıyordu. 1 günüm gecti ve test yaptım.

Eklentiler

• IMG_20201215_074709.jpg
    IMG_20201215_074709.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 79
Tabiki önce Allahın sonrasında sogan suyu içtim onunla olduğunu düşünüyorum
1 defa içeyim dedim mide ağrısından öldüm,bende gastrit ve ülser var .ama ben de clife ve prowoman duydum bu aydan sonra bunlardan birini deneyim diyorum ,bakalım hayırlısı 🤗

Kızlar herkesin bildiğinin aksine doktorandan bısey oğrendım ovulasyon takıbı yapıyorsunuz ya dr dedi ki o günlerce yapılan takıpler boşuna bılınenın aksıne yumurtlama 1 gün 24 saatmiş yüksek hamıle kalma şansı adetten 3-4 gün sonra 1 günü sadece yüksek hamılelık şansı varmış 🤣 o programlarda yazan su gün yumurtlama vs 5-10 günlük süreç yanlışmış ben hiç takıp etmedım benımde tahmını hamılelık süreci adetten hemen sonra 3-4 gün ıcındeydi ben bıkmıyordum böyle olduğunu tabı hatta yumurtlamaya çok var sanıyordum programa göre 🤦🏻‍♀️😁

Kızlar herkesin bildiğinin aksine doktorandan bısey oğrendım ovulasyon takıbı yapıyorsunuz ya dr dedi ki o günlerce yapılan takıpler boşuna bılınenın aksıne yumurtlama 1 gün 24 saatmiş yüksek hamıle kalma şansı adetten 3-4 gün sonra 1 günü sadece yüksek hamılelık şansı varmış 🤣 o programlarda yazan su gün yumurtlama vs 5-10 günlük süreç yanlışmış ben hiç takıp etmedım benımde tahmını hamılelık süreci adetten hemen sonra 3-4 gün ıcındeydi ben bıkmıyordum böyle olduğunu tabı hatta yumurtlamaya çok var sanıyordum programa göre 🤦🏻‍♀️😁
Ovs. Takip edip sadece o günler de birlikte olup hamile kalanlar ?..

Ovs. Takip edip sadece o günler de birlikte olup hamile kalanlar ?..
Şans o bi günü yakalıyorlar adetten hemen sonra 3-4 gün içinde tutarsa tutuyormuş benım öyle oldu gerçi ben takıp etmedım düşününce o günlere denk gelmiş 😂

Şans o bi günü yakalıyorlar adetten hemen sonra 3-4 gün içinde tutarsa tutuyormuş benım öyle oldu gerçi ben takıp etmedım düşününce o günlere denk gelmiş 😂
Neyse önümüzde ki ay da bunu yapalım ,bakalım ne olacak ya tutarsa 🤣🤣🤣 Alalhım göle maya tutar ben tutturamam .delircem

Adetten 3 4 gün sonra yumurtlama gerçekleşeceğini hiç zannetmiyorum ki öyle olsa yapılan testler o günlerde pozitif çıkar adetin 12. 13. Ya da 14. Günü değil evet yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşiyor ama tam olarak kaçıncı gün bu tamamen bünyeyle alakalı genellemeye vurmamalı👍

Adetten 3 4 gün sonra yumurtlama gerçekleşeceğini hiç zannetmiyorum ki öyle olsa yapılan testler o günlerde pozitif çıkar adetin 12. 13. Ya da 14. Günü değil evet yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşiyor ama tam olarak kaçıncı gün bu tamamen bünyeyle alakalı genellemeye vurmamalı👍
Canım ben dr un yalancısıyım ve ben o günlerde hamıle kaldım 😁

Back