Canım ümitlendirmek istemem ama hiç durma gebelik testi yap bence bebiş varBugün de böyle çıktı bilmiyorum koyu mu değil mi anlayamıyorum artık Eki Görüntüle 2739860
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bilgisi olanlar bakabilir mi?
- Konu Sahibi Zehr
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon anında gebe kalma ovulasyon dönemi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kan testi verdim dayanamayıp. Maalesef 0.100 çıktı değerimCanım ümitlendirmek istemem ama hiç durma gebelik testi yap bence bebiş var
Çok ilginç ama ya neden hep pozitif çıkıyoki o zmn Rabbim en kısa zamanda doldursun kucağınızı inşallahKan testi verdim dayanamayıp. Maalesef 0.100 çıktı değerim
Evet bende neden pozitif çıkıyo ona hiç anlam veremedim. Hayırlısı artık yaaaa aminnnn canım isteyen herkese nasip etsin rabbimÇok ilginç ama ya neden hep pozitif çıkıyoki o zmn Rabbim en kısa zamanda doldursun kucağınızı inşallah
Hayırlı olsun böyle haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum ❤ darısı isteyenlerin başına bana da aminHerkese günaydın, sizlerle paylasmstım ovülasyon testım hep pozitif cıkıyordu. 1 günüm gecti ve test yaptım.
Tabiki önce Allahın sonrasında sogan suyu içtim onunla olduğunu düşünüyorumHayırlı olsun böyle haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum ❤ darısı isteyenlerin başına bana da amin
1 defa içeyim dedim mide ağrısından öldüm,bende gastrit ve ülser var .ama ben de clife ve prowoman duydum bu aydan sonra bunlardan birini deneyim diyorum ,bakalım hayırlısıTabiki önce Allahın sonrasında sogan suyu içtim onunla olduğunu düşünüyorum
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Kızlar herkesin bildiğinin aksine doktorandan bısey oğrendım ovulasyon takıbı yapıyorsunuz ya dr dedi ki o günlerce yapılan takıpler boşuna bılınenın aksıne yumurtlama 1 gün 24 saatmiş yüksek hamıle kalma şansı adetten 3-4 gün sonra 1 günü sadece yüksek hamılelık şansı varmış o programlarda yazan su gün yumurtlama vs 5-10 günlük süreç yanlışmış ben hiç takıp etmedım benımde tahmını hamılelık süreci adetten hemen sonra 3-4 gün ıcındeydi ben bıkmıyordum böyle olduğunu tabı hatta yumurtlamaya çok var sanıyordum programa göre
Ovs. Takip edip sadece o günler de birlikte olup hamile kalanlar ?..Kızlar herkesin bildiğinin aksine doktorandan bısey oğrendım ovulasyon takıbı yapıyorsunuz ya dr dedi ki o günlerce yapılan takıpler boşuna bılınenın aksıne yumurtlama 1 gün 24 saatmiş yüksek hamıle kalma şansı adetten 3-4 gün sonra 1 günü sadece yüksek hamılelık şansı varmış o programlarda yazan su gün yumurtlama vs 5-10 günlük süreç yanlışmış ben hiç takıp etmedım benımde tahmını hamılelık süreci adetten hemen sonra 3-4 gün ıcındeydi ben bıkmıyordum böyle olduğunu tabı hatta yumurtlamaya çok var sanıyordum programa göre
BenOvs. Takip edip sadece o günler de birlikte olup hamile kalanlar ?..
Yani her insanın yumurtalaması farklı , mesela ben bu ay 1 hafta geç yumurtladım,normalde hep 14.gün başkardı. .
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Şans o bi günü yakalıyorlar adetten hemen sonra 3-4 gün içinde tutarsa tutuyormuş benım öyle oldu gerçi ben takıp etmedım düşününce o günlere denk gelmişOvs. Takip edip sadece o günler de birlikte olup hamile kalanlar ?..
Neyse önümüzde ki ay da bunu yapalım ,bakalım ne olacak ya tutarsa Alalhım göle maya tutar ben tutturamam .delircemŞans o bi günü yakalıyorlar adetten hemen sonra 3-4 gün içinde tutarsa tutuyormuş benım öyle oldu gerçi ben takıp etmedım düşününce o günlere denk gelmiş
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Tutar tutarNeyse önümüzde ki ay da bunu yapalım ,bakalım ne olacak ya tutarsa Alalhım göle maya tutar ben tutturamam .delircem
Adetten 3 4 gün sonra yumurtlama gerçekleşeceğini hiç zannetmiyorum ki öyle olsa yapılan testler o günlerde pozitif çıkar adetin 12. 13. Ya da 14. Günü değil evet yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşiyor ama tam olarak kaçıncı gün bu tamamen bünyeyle alakalı genellemeye vurmamalıŞans o bi günü yakalıyorlar adetten hemen sonra 3-4 gün içinde tutarsa tutuyormuş benım öyle oldu gerçi ben takıp etmedım düşününce o günlere denk gelmiş
Aminnn ,İnşallah mayası güzel olurTutar tutar
- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.717
- 83
Canım ben dr un yalancısıyım ve ben o günlerde hamıle kaldımAdetten 3 4 gün sonra yumurtlama gerçekleşeceğini hiç zannetmiyorum ki öyle olsa yapılan testler o günlerde pozitif çıkar adetin 12. 13. Ya da 14. Günü değil evet yumurtlama 24 saat içinde gerçekleşiyor ama tam olarak kaçıncı gün bu tamamen bünyeyle alakalı genellemeye vurmamalı
- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
pcos olabilir.vucüttaki lh değeri pcosda yüksek olabiliyoruz.reglin 3. günü ölçtürünKan testi verdim dayanamayıp. Maalesef 0.100 çıktı değerim