• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 gündür ovulasyon testi yapıyorum bilgisi olanlar bakabilir mi?

Bende beklemedeyim yumurtam Perşembe çatladı 🙈
Merhaba ben de ovulasyon yapıyorum bugün 2 koyu çizgi ben de de oldu. Şimdi çatlayıp çatlamadığını basıl anlıyacağım. Ben de konu açtım bakar mısınız ordan

Merhaba ben de ovulasyon yapıyorum bugün 2 koyu çizgi ben de de oldu. Şimdi çatlayıp çatlamadığını basıl anlıyacağım. Ben de konu açtım bakar mısınız ordan
Merhaba. Ben ilk gebeliğimi de ikinci gebeliğimi de ovulasyon testi ile öğrenmiştim hergün aynı sizinki gibi koyu çıkıyordu iki çizgi de merak ettim sizi hamilemiymişsiniz☺️

Merhaba. Ben ilk gebeliğimi de ikinci gebeliğimi de ovulasyon testi ile öğrenmiştim hergün aynı sizinki gibi koyu çıkıyordu iki çizgi de merak ettim sizi hamilemiymişsiniz☺️
Üstteki testler benim 2 gün sonra adet günüm bekliyorum. Ovülasyon testlerim hep pozitif cıktı. Test yapmadım erken daha diye yapsam çıkar mı?

Üstteki testler benim 2 gün sonra adet günüm bekliyorum. Ovülasyon testlerim hep pozitif cıktı. Test yapmadım erken daha diye yapsam çıkar mı?
Sürekli net bi şekilde pozitif çıkıyorsa hamilelik ihtimali çok yüksek şuan hamileyim adete 4 gün kala ovulasyon testi yaptım pozitifti arkasına hemen normal gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı bence test yapın inşallah hamilesinizdir🤲☺️

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?
21969088-5BE1-4DFC-9BAB-EB2ADD8A28F8.jpeg
DBDF5BCE-3243-42B3-88D9-99BD8F1BB628.jpeg

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bir soru var. 1 yıldır çocuk istiyorum ama hiçbir problemimiz olmadığı halde olmuyor. 24 Kasım 2020 son regli olduğum tarih. Normalde 5 gün sürer. Fakat her zamankinden farklı oldu. Çok yoğun olmamakla birlikte 2 gün normal regli gördüm fakat sonraki günler kesildi sadece kahverengi lekelenmeler oldu. Adet bitiminde 2 gün sonra ovülasyon testlerine başladım ve daha önceki ovülasyon testlerinden farklı olarak ikinci çizgi tam koyu olmasa da silikte değil. Sebebi ne olabilir yardımcı olabilir misiniz ?Eki Görüntüle 2739549 Eki Görüntüle 2739551
Gebelik testi yapmayı denediniz mi hiç hemen hemen hergün aynı koyulukta çıkmış ben bu durumu ilk çocuğumda adetime yakın yaşamıştım daha sonra hamile olduğumu öğrenmiştim

Gebelik testi yapmayı denediniz mi hiç hemen hemen hergün aynı koyulukta çıkmış ben bu durumu ilk çocuğumda adetime yakın yaşamıştım daha sonra hamile olduğumu öğrenmiştim
Yok gebelik testi yapmadım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum diye. Hamilelik olabileceğini söyleyen çok arkadaş var sitede ama bilmiyorum umarım öyledir 🥰🙏🏻

Tabi tabi olumlu olursa mutlaka bilgilendireceğim. Herkese fikir olur böylelikle. Kan testi vermeye gidecektim aslında ama 8 gün var reglime çıkar mı bilemedim. Hayırlısı artık 🙏🏻❤️
Ovulasyon testiniz hala iki çizgide koyu olarak mı çıkıyor

Back