Akıntım hiç olmadı27 de çatlamış yumurtan.. akıntı ile anlayabilirsin şeffaf akıntın oldumu ?
28 de tekrar yap testi ve iyice silik olur ikinci cizgi
Pko varmı?Akıntım hiç olmadı
Hayır hic yok. Reglmde cok düzenlidirPko varmı?
Yarın tekrar test yap bakalım silik olması lazım.. yani çatlamış olmalı..Hayır hic yok. Reglmde cok düzenlidir
28 Kasım ovülasyon testımYarın tekrar test yap bakalım silik olması lazım.. yani çatlamış olmalı..
28 Kasım ovülasyon testım
Evet bende cok saskınım, neden böyle olur ki?Ilginç hala koyu ikinci çizgi.. sen de ordan fark görebiliyor musun?
Evet bende cok saskınım, neden böyle olur ki?
Markası ne testin?
Merhaba , aderjnizden hemen sonraki 3 gün mü bunlar? Demek adetten sonra yumurtlamissiniz eğer öyleyse. Bir de yüzde 1 ihtimal ama siz yine de bir gebelik testi yapsaydiniz :)Evet bende cok saskınım, neden böyle olur ki?
Merhaba, evet dünkü testimde çok koyuydu, artık neden bilmiyorum. Adetim bittikten 1 gün sonra basladm yapmaya.Merhaba , aderjnizden hemen sonraki 3 gün mü bunlar? Demek adetten sonra yumurtlamissiniz eğer öyleyse. Bir de yüzde 1 ihtimal ama siz yine de bir gebelik testi yapsaydiniz :)
Evet pik olmuş bugün yaptınız mı catlama oldu muMerhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
Adetinizin kaçıncı günü acabaMerhaba kızlar bende pcosum Buda Dünkü ovulasyon testim sizce yumurtlama mı kafam çok karıştı
Evet canım bak buEvet pik olmuş bugün yaptınız mı catlama oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?