Kabak detoksunu çok kez denedim, 3 günü asla tamamlayamadım en fazla 2 gün yapabildim. 2 kilo verdim verdiğim kiloyu da 2 günde geri aldım hep. Birkaç aydır kendimce bi beslenme düzeni olusturdum o şekilde verdim kilolarımı son 4 kilom kaldı. Detokslar sadece geçici kilo verdiriyor, süreklilik olmayınca da hemen geri geliyor.
bugün bende kabak detoksu yapıcam tek günlük düşünüyorum takipteyim başarından dolayı tebrik ederim:)
benimki aslında detoksdan çok düşük kalorili sebze diye bugünlük tercih diyelim normalde if yapıyorum bugünde sabah kahvaltımı peynirli yumurtalı maydonozlu yaptım hatta domates salatalık ekledim yine if nin dışına çıkmadan 8 saat içinde içinde yiyeceğim
bende sınırları zorluyorum biraz sabah 07:30 öğlen 13:00 olarak yapıyorum 8 saati dahada kısıyorum akşam spor yaptığımda yemeğin üzerinden 7 saat geçmiş oluyor başta kurt gibi aç oluyorum ama spor yaptıkça kendimi tok hissediyorum yada psikolojimi ona ayarladımCanım bencede sebzeyle beslenince tekrar kilo geri almak zor oluyor. Bencede sebze ile beslenme en iyisi.
Ben if e başladım ama çok açıktığımdan bırakmıştım. Ben 12-6 yapıyodum if i dayanamadım
Belki 10-6 yaparsam dayanırım
Nasıl dayanıyorsun gerçekten helal olsun sana 7.30-13 hayatta dayanamazdım. Bu da sağlıksız olmaz mı canımm?bende sınırları zorluyorum biraz sabah 07:30 öğlen 13:00 olarak yapıyorum 8 saati dahada kısıyorum akşam spor yaptığımda yemeğin üzerinden 7 saat geçmiş oluyor başta kurt gibi aç oluyorum ama spor yaptıkça kendimi tok hissediyorum yada psikolojimi ona ayarladım
haftaiçi böyle canım haftasonları 12:00 - 18:00 gibi yapmaya çalışıyorum 3 hafta sonra kardeşimin düğünü var biraz kendimle inatlaştım bende öyle dayanıyorum :)Nasıl dayanıyorsun gerçekten helal olsun sana 7.30-13 hayatta dayanamazdım. Bu da sağlıksız olmaz mı canımm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?