- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
-
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Ben pek avantaja çeviremedim sanırım insAllah sen çevirirsinAy canım yaa Allah yardımcın olsun kolaylıklar versinAllah bağışlasın oğlunu ne çabuk geçmiş zaman
Benimde hamile kaldığım kiloma 8 kilo var tabi dediğin gibi ondan sonra vermem gereken bi 10 kilo daha var inşallah verebilirim emzirmek avantajmış kilo vermek emzirirken daha kolay diyolar
Ben pek avantaja çeviremedim sanırım insAllah sen çevirirsin
Normal canım daha çok yeni canım bence bekle biraz spor için bebeğinle tadını çıkar fırsat buldukça dinlenAh canımm inşallah yaa sen sezeryan mı normal mi oldu
Leslie de yapmak istiyorum ama sezeryan olduğum için ağrı yaparmı diye düşünüyorum
Normal canım daha çok yeni canım bence bekle biraz spor için bebeğinle tadını çıkar fırsat buldukça dinlen
Ben ilk zamanlar yürüyüş yapmıştım sadece yarım saat falan zamanla artırdımAynen zaten istiyırum ama yapmaua zaman yok gibi
Bnde yapsam süper olurBen ilk zamanlar yürüyüş yapmıştım sadece yarım saat falan zamanla artırdım
Hadi tartıl gel bklm kaç çıkacaksın 5er kg hedefi koyuyorum bende geneldeTartılmaya gidiyorummm çok heyecnlı ilk hedefim ne olsun ne olsuunn 77 rakamını görmek olsun
Kendime uzak hedefler koymak istemiyorum şevkim kırılmasın
Hadi tartıl gel bklm kaç çıkacaksın 5er kg hedefi koyuyorum bende genelde
Super cnm gider giderTartıldııım dün 79.900 gelmiştim
Bugün 79.500
İnşallah yarına 500 gramda gitmiş olur asıl bugün başlıyorum
Nasılsınız canım kuzucuk nasılHedefim tabiki kilo vermek ama Ramazan ayını kilo almadan bitirsem de yine benim için güzel olur
Nasılsınız canım kuzucuk nasıl
MaşAllah ya 2 aylık oldu muCanımm iyiyim çok şükür sen nasılsın çocukların nasıl
Kuzucuğum da iyi sabah 2.ay aşılarımızı olduk inşallah ateş falan olmaz onun için tetikteyim
MaşAllah ya 2 aylık oldu mubizde iyiyiz şükür idare ediyoruz olmaz insAllah ateş
Amin canım tamamen bitiremedim canım şükür -2.75 verdim ramazana girdikten sonraEvet oldu çok şükür bugün tam 2 aylık
Allahım iyilik versin canım
Kilolar ne alemde bi kür vardı denedin mi onu