- 13 Mart 2019
- 13.301
- 44.051
-
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
Kahvaltın çok güzel ve doyurucu ben de bugün buna benzer peynir ve 2 haşlanmış yumurtalı kahvaltı yaptım. Senin 3 günlük sürecini merakla bekliyorum.
Kesinlikle diyet yapmadan normal abur cuburla kaloriyle beslenirken çok yorgun bitkin moralsizdim resmen depresyonda gibiydim. 1 haftadır diyetteyim 2 farklı diyet yaptım 1.6 kilo verdim. Bugün senin gibi yeni bir diyete başladım benim diyette 4 günlük. İnsan kendini hafiflemiş hissettiğinde çok mutlu oluyor. Daha az yemek yiyorum ama enerjim arttı. Resmen her şey beyinde iradede bitiyormuş onu anladımÇok teşekkür ederim canım bende merak ediyorummm yani sağlıklı beslenince insan kendini daha mutlu ve daha enerjik hissediyorsencede öyle değil mii
Hadi hayırlısı bol eksilerin olsun insAllah canım
Kesinlikle diyet yapmadan normal abur cuburla kaloriyle beslenirken çok yorgun bitkin moralsizdim resmen depresyonda gibiydim. 1 haftadır diyetteyim 2 farklı diyet yaptım 1.6 kilo verdim. Bugün senin gibi yeni bir diyete başladım benim diyette 4 günlük. İnsan kendini hafiflemiş hissettiğinde çok mutlu oluyor. Daha az yemek yiyorum ama enerjim arttı. Resmen her şey beyinde iradede bitiyormuş onu anladım
Sporu evde mi yapıyorsun canım senAynen öyle canım
Bende bugün daha iyiyim kendime ayrı bakım yapasım geldi yani şimdi yüz maskemi soyup daha yeni spora geçicem ama olsunn
Sonrada yemek ayarlamam lazım
Sen akşama ne yiyorsun
İyiyim şükür cnm sen nasılsın aynen cnm vkait çabuk geçiyor cidden az kaldı Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahÇok sağol canımmm nasılsın resmen son haftalarına yaklaşmışsınn ne çabuk geçiyor zamanRabbim hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip etsinn
Sporu evde mi yapıyorsun canım sen
Benim öğle ve akşam salata, çorba ve yoğurt var diyetimde. Yoğurt kalmadı evde sokağa çıkma yasağı var alamıyorum da market kapalı. Onun yerine akşam öğününde 1 küçük ayran içerim yoğurt yerine
İyiyim şükür cnm sen nasılsın aynen cnm vkait çabuk geçiyor cidden az kaldı Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Evde mayalamayı bilmiyorum annem yapardı ama hiç oturup nasıl yapıyor diye bakmamıştım marketten yağsız yoğurt alıyorum geneldeEvet canım evde 30 dk lık leslie ypıyorum çok kolayıma geliyor şükür hemde hareket etmiş oluyorum yanii sana linkini bırakırım buraya
Bnd türlü yemeği yapmaya yeni geçtim sporum bitti eşim3 tavuk koydum bir parça bend mi yesm ki diye şeytan dürtüklüyor
Yoğurdu evde mayalıyorum ben sanada tavsiye ederim toksin atma açısından ev yoğurdu birebir
Ben de su içmede sıfır durumdayım o nedenle bol sulu kahve, bitki çayı vs içmeye çalışıyorum kuru kuru su içmek işkence gibi geliyor bana hep unutuyorum. İşin garibi hiç susamıyorum da bir spor yaparken su içesim geliyor.Evett ikinci şişeye yeni geçebildim su içmede pek iyi değilim ama zorluyorum kendimi
Ara öğün olarak
1 erik
2 kayısı
1 tane de kuru incir yedim
İzleyeceğim canım teşekkür ederimm
Evde mayalamayı bilmiyorum annem yapardı ama hiç oturup nasıl yapıyor diye bakmamıştım marketten yağsız yoğurt alıyorum genelde
Tavuk yiyebilirsin tabi ki protein zaten şart kasların erimemesi için